Детоксикатори

Продукти за сравнение (0)


Квантов анализатор модел G01

Квантов анализатор модел G01

Квантов анализатор модел G01Погрижете се за здравето на своите клиенти с квантов анализатор. Това е..

399,00лв.

Козметичен уред - Йонен детоксикатор за двама 04

Козметичен уред - Йонен детоксикатор за двама 04

Козметичен уред - Йонен детоксикатор за двама 04Посредством този двусекторен детоксикатор вие ще мож..

348,00лв. 385,00лв.

Козметичен апарат за йонна детоксикация - Йонен детоксикатор С01

Козметичен апарат за йонна детоксикация - Йонен детоксикатор С01

Козметичен апарат за йонна детоксикация - Йонен детоксикатор С01Този детоксиактор притежава голяма ф..

369,00лв.

Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02

Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02

Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02 Професионалният йонен електрод за детоксикация е добр..

20,00лв. 24,00лв.

Йонен Електрод За Детоксикатор серия B

Йонен Електрод За Детоксикатор серия B

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Йонен Електрод За Детоксикатор серия BВ забързаното ежедневие и стрес, в които ..

10,00лв. 12,00лв.

Практичен йонен детоксикатор с ваничка С02

Практичен йонен детоксикатор с ваничка С02

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВОПрактичен йонен детоксикатор с ваничка С02 Този йонен декторкикатор е невер..

399,00лв. 449,00лв.

Козметичен детоксикатор модел A01

Козметичен детоксикатор модел A01

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Козметичен детоксикатор модел A01В последно време все повече хора отиват в козме..

170,00лв.

Козметичен уред - Двусекционен детоксикатор модел В02

Козметичен уред - Двусекционен детоксикатор модел В02

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Козметичен уред - Двусекционен детоксикатор модел В02 Посредством този двус..

315,00лв. 325,00лв.

Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)

Детоксикацията е процедура, която има положителен ефект върху тялото. Представлява пречистване от токсините, премахва остатъците, които организмът не може да усвои. За да може тялото да функционира пълноценно, е необходимо детоксикацията да се извършва поне 3-4 пъти в годината, при смяната на сезоните. Натрупването на вредни вещества води до различен вид заболявания и алергии. Едни от симптомите за лошото състояние на тялото са: акнето, различните видове петна по кожата, сенките под очите, всички видове обриви.

Йонната детоксикация в козметиката е обвързана със специализирани апарати, чието действие генерира поток от положителни и отрицателни йони. Методът се състои в „изсмукване“ на противоположно заредените елементи в тялото, които са по-известни като токсини. 

След извършване на детоксикирането, организмът започва да работи много по-добре. Ефективността на работата на всички системи в тялото се подобрява, засилва се метаболизма, клетките се пълнят с въздух, като изхвърлят налепените вредни частици, кръвта се пречиства. Детоксикацията също така облекчава възпаленията, притъпява различен вид болка и спира разпространението на гъбични инфекции и бактерии.

В нашия сайт можете да намерите голямо разнообразие от детоксикатори. Различни модели на йонни детоксикатори, двусекторни детоксикатори, детоксиксатори със специална ваничка, както и йонни електроди за детоксикатор.

Йонните детоксикатори притежават електрод, чрез който се изкарват токсините през кожата. След края на процедурата състоянието на клиента се определя от цвета на водата. Всеки цвят отговаря за различна група органи. Уредът е с компактен и практичен дизайн, което го прави мобилен и лесен за употреба.

Двусекторните детоксикатори имат същото приложение, но разликата е, че можете да извършите 2 процедури едновременно. Това прави работата ви по-бърза, без да бъде за сметка на качеството. Моделите са оборудвани със специални дисплеи, с чиято помощ ще имате възможност да следите режима на работа.

Детоксикаторът с ваничка е удобен, защото е снабден с всичко необходимо за процедурата. Дизайнът позволява мобилност. Настройката на уреда става бързо, благодарение на работния панел.

Всички модели детоксикатори се предлагат със специално куфарче, благодарение на което можете да правите интервенциите на много места, не само във вашия салон. 

Уредите могат да се използват както за професионална, така и за домашна употреба. Не е препоръчително детоксикаторът да се използва от хора със заболявания. Преди да се възползвате от процедурата е добре да се консултирате с медицинско лице. 

Високотехнологичното устройство не изисква специална подготовка на тялото - детоксикира до голям степен черния дроб, облекчава мигрена, артрит и премахва натрупаните вредни вещества в клетките, като ги снабдява с кислород.

При нас ще откриете голямо разнообразие от детоксикатори, според вашите нужди и тези, на вашите клиенти. Уредите са изработени от качествени материали, като на някои от тях е поставен диспей, за да улесни процеса по детоксикация. Процедурата не вреди на здравето и има редица благоприятни действия върху всеки организъм. Специалистите препоръчват детоксикирането да се координира и със здравословно хранене. След като организмът се освободи от токсините е разумно да се подхрани с витамини и минерали.