Козметични комбайни

Професионалните козметични комбайни комбинират много уреди в един. Те имат различен брой опции и съответно различна цена. Най-често съчетанието е между дарсонвал, ултразвук, йонофореза, четков пилинг, пароозонатор, лампа лупа.Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)

Допълнителна информация за козметичните комбайни

В нашия сайт можете да разгледате и поръчате няколко модела:

 - Професионален Козметичен Фракционен CO2 Лазер

 - Професионален козметичен комбайн – 11 функции с дигитални бутони

 - Функционален козметичен комбайн - 10 в 1 с дигитални бутони

 - Комбиниран козметичен уред 17в1 - козметичен комбайн

 - Комбиниран козметичен уред - 9 функции

 - Комбиниран козметичен уред 10 функции

 - Комбиниран козметиченуред 10 в 1 - модел F330

Благодарение на комбайна ще можете да извършвате разнообразни процедури върху своите клиенти. Иновативните козметични уреди ще ви спесят и сериозни суми. 

Един от евoлюционните ни продукти е професионалият Козметичен Фракционен CO2 Лазер. Той се използва за подмладяване на кожата. Премахва петна, бръчки, белези от изгаряния, лекува акне. Предназначен е предимно за вагинално стягане и избелване на интимните части. Възстановяването след процедура е много по-бързо, отколкото с познатите досега уреди. Чрез стимулация на биохимичните процеси, тялото започва да произвежда вещества, които възстановяват увредените. По този начин можете да подмладите кожата на клиентите си в различни участъци. 

Професионалният комбайн с 11 функции и с дигитални бутони е класически представител на комбинираните уреди. Освен че могат да се извършат процедури като почистване на лице, омекотяване и заздравяване на кожата, комбайна разполага и с функцията - стягане на гърдите. 

Всички модели са изработени от здрави и устойчиви материали. Това гарантира по-дълъг живот на уредите и по-качествена работа. Дигиталните бутони, с които са снабдени моделите, правят задаването на режим по-удобно и намаляват риска да сбъркате, докато избирате от менюто. A наличието на колелца прави комбайните мобилни.

След като изберете комбайна, който ще покрие всичките ви изисквания, можете да изберете и нашите козметични консумативи. Предлагаме богат асортимент от чаршафи, кърпи, еднократно бельо, ръкавици, контактен гел, с които ще придадете завършен и професионален вид на вашата дейност.

Козметичните комбайни спестяват място във вашия салон. Търсенето им нараства в последните години заради добрите характеристики и практичен дизайн. За повече информация – моля свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете.