Лампи Лупи

Лампи Лупи

Лампите лупи са един от най-използваните козметични уреди. Моделите са създадени така, че освен да са функционални, да могат и да предпазват зрението на човека, който работи. Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Допълнителна информация за лампи лупите

Лампите лупи увеличават до няколко пъти избрания участък, като показва кожата в детайлите, които са ви необходими. Благодарение на уреда можете лесно и бързо да почистите наслоени замърсявания, комедони и акне. 

Моделите, които можете да видите в нашия сайт са: 

- Настолна LED Лампа Лупа 331

- Лампа лупа модел 188

- Професионална Лампа Лупа модел 662A

- 2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

Лампа лупата е изключително практично допълнение към вашето козметично оборудване. Тя осигурява прецизно увеличение на избран участък от кожата, правейки работата много по-лесна и ефективна. Повечето от изброените модели имат лупи с 5 степени на увеличение, което осигурява работа в детайл. Благодарение на добрата видимост си гарантирате качествена и професионална работа.

Всички лампи лупи, които предлагаме, са с метална стойка, която дава голяма свобода къде да позиционирате уреда, както и бързо да сменяте локацията му, ако се наложи. Чупещото се рамо на лампите лупи помага за мигновеното й позициониране, докато извършвате дадена процедура.

Другите допълнения на лампите лупи са колецата. 4 на брой, те са достатъчни, за да поддържат стабилност и равновесие, както и лесно предвижване.

Лампите лупи, като всеки уред, претърпявяат промени, за да бъдат по-функционални. Комбинирането на пароозонатор например ви спестява пари и място в козметичното студио. 

Пароозонаторът е задължително средство, когато говорим за чиста кожа. Уредът се слага в непосредствена близост до лицето на клиента. След като се пусне – пароозонаторът започва да произвежда гъста пара, с чиято помощ кожата се омекотява, порите се отварят и избраното място е готово за дълбоко почистване и обработка. Още по време на интервенцията топлината засилва циркулацията на кръвта. С помощта на лампата лупа, козметикът вижда добре кои зони са замърсени и с лекота премахва мъртвите клетки и комедони. 

Комбинираният уред 2 в 1 е снабден и с функция за озон. Действието му е силно успокояващо, антибактериално, детоксикиращо и освежаващо.

Приложението на комбинирани уреди в козметичните, медицински и спа центрове добива все по-голяма популярност, заради практичния дизайн и мобилните характеристики. Лампите лупи са изработени така, че да могат лесно да се съчетаят с друг козметичен уред, заради тънкия, но устойчив корпус.

Оставяме на вас да изберете лампата лупа, която ще приляга най-много на стила ви на работа. Ако имате въпроси относно моделите – можете да ни се обадите или да ни пишете на посочените координати.