Лампи Лупи

Продукти за сравнение (0)


Настолна LED Лампа Лупа 331

Настолна LED Лампа Лупа 331

Настолна LED Лампа Лупа 331 Удобна и практична комбинация от прецизно увеличени и ефективно осв..

169,00лв.

Професионална Лампа Лупа модел 662A

Професионална Лампа Лупа модел 662A

Професионална Лампа Лупа модел 662AТази Лампа Лупа е удобно и функционално  помощно средство, п..

229,00лв.

2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа F-900EПрофесионален..

440,00лв.

Комбиниран уред 2 в 1 Пароозонатор и Лампа лупа модел NV1707C

Комбиниран уред 2 в 1 Пароозонатор и Лампа лупа модел NV1707C

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Комбиниран уред 2 в 1 Пароозонатор и Лампа лупа модел NV1707CПрактичен уред, к..

450,00лв. 518,00лв.

Лампа лупа модел 188

Лампа лупа модел 188

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Лампа лупа модел 188Лампа лупата е изключително практично допълнение към вашето..

175,00лв.

5x Лампа Лупа модел 205А

5x Лампа Лупа модел 205А

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! 5x Лампа Лупа модел 205А За перфектни резултати без никакви пропус..

159,00лв.

Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)
Лампи Лупи

Лампите лупи са един от най-използваните козметични уреди. Моделите са създадени така, че освен да са функционални, да могат и да предпазват зрението на човека, който работи. 

Лампите лупи увеличават до няколко пъти избрания участък, като показва кожата в детайлите, които са ви необходими. Благодарение на уреда можете лесно и бързо да почистите наслоени замърсявания, комедони и акне. 

Моделите, които можете да видите в нашия сайт са: 

- Настолна LED Лампа Лупа 331

- Лампа лупа модел 188

- Професионална Лампа Лупа модел 662A

- 2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

Лампа лупата е изключително практично допълнение към вашето козметично оборудване. Тя осигурява прецизно увеличение на избран участък от кожата, правейки работата много по-лесна и ефективна. Повечето от изброените модели имат лупи с 5 степени на увеличение, което осигурява работа в детайл. Благодарение на добрата видимост си гарантирате качествена и професионална работа.

Всички лампи лупи, които предлагаме, са с метална стойка, която дава голяма свобода къде да позиционирате уреда, както и бързо да сменяте локацията му, ако се наложи. Чупещото се рамо на лампите лупи помага за мигновеното й позициониране, докато извършвате дадена процедура.

Другите допълнения на лампите лупи са колецата. 4 на брой, те са достатъчни, за да поддържат стабилност и равновесие, както и лесно предвижване.

Лампите лупи, като всеки уред, претърпявяат промени, за да бъдат по-функционални. Комбинирането на пароозонатор например ви спестява пари и място в козметичното студио. 

Пароозонаторът е задължително средство, когато говорим за чиста кожа. Уредът се слага в непосредствена близост до лицето на клиента. След като се пусне – пароозонаторът започва да произвежда гъста пара, с чиято помощ кожата се омекотява, порите се отварят и избраното място е готово за дълбоко почистване и обработка. Още по време на интервенцията топлината засилва циркулацията на кръвта. С помощта на лампата лупа, козметикът вижда добре кои зони са замърсени и с лекота премахва мъртвите клетки и комедони. 

Комбинираният уред 2 в 1 е снабден и с функция за озон. Действието му е силно успокояващо, антибактериално, детоксикиращо и освежаващо.

Приложението на комбинирани уреди в козметичните, медицински и спа центрове добива все по-голяма популярност, заради практичния дизайн и мобилните характеристики. Лампите лупи са изработени така, че да могат лесно да се съчетаят с друг козметичен уред, заради тънкия, но устойчив корпус.

Оставяме на вас да изберете лампата лупа, която ще приляга най-много на стила ви на работа. Ако имате въпроси относно моделите – можете да ни се обадите или да ни пишете на посочените координати.