Пароозонатори

Пароозонаторът намира широко приложение във всички медицинските и спа центрове. Уредът работи като нагрява определено количество вода, превръщайки го в пара. Тя е необходима стъпка при подготовката на кожата за различни процедури. Пароозонатирът работи и с много етерични, билкови и лечебни масла. Пароозонатор модел 707
Пароозонатор 308А

Пароозонатор 308А

Цена: 230.00лв.

Показани 1 от 15 | 22 (2 Страници)

Допълнителна информация за пароозонаторите

В сферата на козметиката пароозонаторите се използват предимно за омекотяване на кожата и отварянето на порите. Така почистването на лицето от натрупаните замърсявания, комедони и акне – става бързо и ефикасно. Освен, че кожата става мека и чиста, кръвообращението и метаболизма също се подобряват.

В сферата на медицината пароозонаторите се употребяват предимно за инхалации. Благодарение на парата – инфекциите в дихателните пътища намаляват, дишането става по-лесно, а за профилактика се препоръчва инхалация с различни билкови отвари. Така кожата поема полезни вещества и микроелементи, които я правя по-здрава и по-сияйна.

Пароозонаторите биха могли да помогнат и при силна дехидратация и застаряване.

Другата ключова характеристика на пароозонатора е функцията за озон. Той подхранва клетките и ги стимулира да произвеждат повече колаген. 

 Някои от моделите, които можете да видите са:

- Професионален козметичен пароозонатор 713

- Пароозонатор за козметичен салон 715

- Пароозонатор с топла и студена пара 368A

- Вапoзон Пароозонатор модел NV1707B

- Преносим Пароозонатор - Вапозон Мини 03

- Пароозонатор 308


Моделите на параозонаторите са изработени от здрави материали, които гарантират дългата издръжливост на уреда. Наличието на мултифункционален накрайник спомага за гъвкавата му употреба. Височината на уреда може да бъде регулирана, според козметичното легло, на което работите.

Важно е да се каже, че пароозонаторът загрява за около 15 минути и има самоизключващ се режим, който се активира, когато количеството вода е недостатъчно.

Пароозонаторът може да бъде намерен в различни модели като комбиниран с лампа лупа, преносим, такъв, който възпроизвежда топла и студена пара. 

Комбинираният комбайн с лапма лупа осигурява работа в детайл, благодарение на лупата, която увеличава до 5 пъти образа. 

Преносимият пароозонатор е практичен и удобен, особено за хора, които извършват процедури по домовете. Характеристиките му по нищо не се отличават от нормалните размери пароозонатори. 

Топлата пара се използва, за да отвори порите и да подготви лицето за разнообразни процедури.  Студената пара пък успокоява кожата на лицето след почистването. 

Освен, че почиства – пароозонаторът хидратира кожата, зарежда я с полезни вещества и спомага за бързото възстановяване на третирания участък.

Други положителни свойства, които оказва са: лекува акне,  премахва петна, появили се в следствие на стареене или от прекомерно излагане на слънце.

Допълнителната функция с озон допринася за дълбоко почистване, като изкарва токсините от тялото и засилва метаболизма. 

Употребата на пароозонатори в козметиката е напълно задължителна. Различните процедури имат нужда от еднаква подготовка. За да превърнете чистата кожа в реалност – със сигурност трябва да заложите на професионален пароозонатор, с различни опции. Така ще си гарантирате доволни клиенти, които ще идват отново и отново.

Разгледайте нашите предложения и ако имате нужда от помощ при избора си – обадете ни се. Ще ви дадем необходимата информация, за да вземете пароозонатора, който ще е най-функционален за вас.