Професионален Козметичен Фракционен CO2 Лазер.

Иновативен и изключително функционален фракционен CO2 лазер. Уредът се основава на модерна технология, която дава впечатляващи резултати за подмладяване и разкрасяване на кожата. 

Уредът разполага и с 3 накрайника за гинекологични процедури.

Фракционният СО2 лазер има следните действия:

- Премахване на белези (включително от изгаряния).

- Премахване на петна и лечение на проблемна пигментация.

- Лечение на акне.

- Видимо подмладяване на кожата, изглаждане на бръчки, кожата се стяга, става по-еластична. Подобрява се цялостният контур на лицето.

- Възстановяване на кожата от уврежданията от слънцето.

- Гинекологични процедури: вагинално стягане, избелване на интимните части. Лечение на уринарна инконтиненция (неволно уриниране).


Процедурите с фракционния лазер дават впечатляващи резултати. За разлика от по-стари методи на лечение, при терапиите с този уред кожата се възстановява само за 4-5 дни.

Уредът се основава на революционна технология. Тя се нарича фототермолиза и е създадена неотдавна в САЩ. Днес тя става все по-популярна, като се използва от редица специалисти на световно ниво. 

Водещо при тази технология е, че генерираната светлинна енергия засяга единствено увредените участъци от кожата. Стимулират се биохимичните процеси и здравите тъкани започват да произвеждат вещества, които да възстановят увредените. Резултатът е, че засегнатите участъци изчезват и на тяхно място се произвежда нова здрава тъкан.

Лекарите поставят процедурата между инвазивните и неинвазивни манипулации.

Фракционният CO2 лазер е изключително функционален. Разполага с редица възможности за настройване на лазерните лъчи. Това позволява максимално добре да регулирате параметрите индивидуално според нуждите на всеки клиент.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионален Козметичен Фракционен CO2 Лазер

  • Код на продукта : Професионален Козметичен Фракционен CO2 Лазер
  • Наличност : В наличност
  • 36 000,00лв.
  • 25 200,00лв.