• Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

  • Код на продукта: KD-3090
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 187.00лв.


ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

Козметичен уред с компактен дизайн, подходящ както за професионална, така и домашна употреба.

Уредът комбинира топла и студена терапия с действието на фотонтерапията.


* Фотонна терапия

Основава се на Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни пулсови честоти в рамките на видимия спектър на светлината произвеждат енергия, която се абсорбира от клетките, съдържащи пигмент (хроматофорите). Тя се трансформира в топлина и оказва влияние върху различни аспекти.

В зависимост от цвета на светлината, процедурата има различни ефекти за подмладяването и подобряването вида на кожата. Генерираните светлинни вълни проникват в кожата в дълбочина и оказват влияние в няколко основни аспекта: стимулиране производството на колаген, подобряване еластичността на кожата, решаване на проблеми с пигментацията.

- Червена светлина: това е светлината с най-голям топлинен заряд. Процедурите спомагат за ускоряване на кръвообращението, регенерацията на клетките. Фините бръчки се изглаждат, кожата става по-еластична.

- Зелена светлина: спомага за притока на кислород до клетките, осигурява лимфен дренаж, ефикасна за изглаждане на кожата.

- Синя светлина: помага за естественото производство на колаген, нормализира се нивото на омазняване, премахват се бактериите, които предизвикват акне.


* Топла терапия: масажирането с топла повърхност действа за отваряне на порите. Това действие прави манипулацията много ефикасна преди почистване, позволявайки да се премахне мръсотията, натрупана в порите. Процедурата помага още за по-доброто проникване и абсорбиране на активните вещества от козметичните разтвори. Ускорява се циркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм.


* Студена терапия: Охлажда и успокоява кожата, затваря порите, освежава и тонизира. Тези действия правят терапията много подходяща след козметични процедури, които могат да предизвикат раздразнения на кожата.


* Терапия с йони: положителните и отрицателните йони имат редица полезни действия. Основно за процедурата, е че спомага за дълбокото почистване на кожата и нейното подхранване. Чрез положителните йони се размеква натрупаната в порите мръсотия, позволявайки да се изчисти бързо и ефективно. Отрицателните йони спомагат за подхранването на кожата, като се подпомага дълбокото проникване и абсорбиране на хранителните и лечебните разтвори.


Произведено в Китай.