Нашите предимства

Ако се чудите дали да сте наш клиент моля прочетете следното:


Ние ви гарантираме:

Разбиране и лично отношение към всеки един от вас. -Никога няма да си позволим наш клиент да остане недоволен. Моля, ако по някаква причина сте недоволен от работата си с нас, под каквато и да е форма, обадете ни се. Ще вземем всички мерки, за да променим това.

Най-ниска цена. - Ние наистина ви гарантираме най-добрата цена, която ще намерите, ако все пак видите някъде по-ниска цена от нашата на сходен продукт, обадете ни се, за да видим какво може да направим за вас.

Безпроблемно и бързо обслужване. - Получавате това, което искате веднага: или на място от нашият магазин или с доставка до вашия град. За 1-2 дни, без никакви излишни разходи и загуба на време от ваша страна.

Всички продукти на склад.. - При нас всичко е на склад, няма да поръчвате и да чакате седмици или месеци за доставка, не се налага да капарирате или да запазвате.

Огромен избор. - Предлагаме ви най-големия избор от козметично оборудване, не се налага да купувате каквото има, а това, което си изберете.

Професионална гаранция. - Ако имате проблем с продукт закупен от нас и се наложи той да бъде сервизиран, ще го направим за 2-3 дни, ако проблемът е по-сложен - може да отнеме и повече, но всичко ще бъде направено възможно най-бързо.

Богат опит - Работим в тази сфера повече от 10 години. Знаем какво да искаме от производителите, за да предложим на вас най-доброто, на най-добрата цена.