2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223

  • Код на продукта: RU-223
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 290.00лв.


2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Компактен и стилен козметичен уред, съчетаващ две функции в един практичен и удобен за употреба апарат. Оборудван е с всички необходими накрайници за процедурите – два за Ултразвук и три проводника за Дарсонвал. 

Ултразвук – една от най-желаните и ефективни терапии, оказващи благотворно действие върху кожата и тялото. Под влияние на ултразвуковите вълни се образуват трептения, които нежно масажират. Достигат до базалния слой на кожата и по този начин засилват естествените процеси. Методът образува топлинна енергия, която засилва движението на кръвта и хранителните вещества достигат до клетките. Клетъчната мембрана става пропусклива, което прави достъпно инфилтрирането на лечебни разтвори. В следствие на терапиите с Ултразвук се изглаждат белезите на стареене, кожата е по-еластична, свежа и здрава. 

Дарсонвал процедурите са с доказано благотворно действие върху кожата. Те допринасят за лечението на различни кожни заболявания, намаляват мастната секреция, почистват и освежават. Терапиите са на основата на електрическия импулс, който се излъчва чрез стъклен накрайник. Електрическия ток навлиза дълбоко под кожата и засилва движението на кръвта и обмяната на веществата. Процедурата има и силно антибактериално действие под влияние на озона, който се образува под влияние на токовите вибрации. 

Произведено в Китай