3 в 1 Диамантено Микродермабразио MX-M2b

  • Код на продукта: MX-M2b
  • Наличност: 100
  • Цена: 1,210.00лв.


3 в 1 Диамантено Микродермабразио MX-M2b

Качествен 3 в 1 козметичен уред с практичен дизайн и удобен работен панел. Моделът включва едни от най-популярните съвременни козметични процедури – диамантено микродемабразио, терапия с топъл и студен чук и ултра звук. Апаратът е оборудван с всички необходими за терапиите накрайници. 

Ултразвук е утвърден, безболезнен и ефективен метод за справяне със застаряваща, отпусната и замърсена кожа. Ултразвуковите вълни проникват в подкожното пространство като образуват вибрации, които от своя страна предизвикват фин масаж. Вследствие на това пропускливостта на клетъчната мембрана се увеличава. Това прави възможно лечението с козметични разтвори.  Ултразвук терапиите кожата е по-стегната, млада, жизнена и свежа. Процедурите са спомагат при борбата с целулита и подкожните мазнини.

Диамантено микродемрабразио – благоприятно действа за почистване и премахване от кожата на всякакъв вид замърсявания, дори и натрупваните такива от грим. При лечението се използват диамантени глави, които нежно екфолират кожата. Така премахват мъртвите клетки, които спират достигането на кислород до епидермиса. Методът е подходящ за заличаване на петна, стрии, белези и кожни замърсявания. 

Терапия с топъл и студен чук е безвредна и ефикасна процедура, която е предназначена за раздразнена и чувствителна кожа. Терапиите с топъл чук отварят порите, заради което лесно могат да се инфилтрират различни лечебни разтвори и билки. Процедурите със студен чук успокояват и охлаждат, с което успокояват и възвръщат блясъка и свежестта на кожата. 


Произведено в Китай