Меню
Вашата количка

Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6

Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Изчерпан
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
Уред за вибромасаж на околоочния контур MX-N6
47.50лв.
Без данък: 47.50лв.

Възможни варианти

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Вредното влияние на факторите на околната среда, оказват неблагоприятен ефект върху нашата кожа. Тя губи своята еластичност, плътност и способност за регенерация, в следствие на което се образуват неприятни линии и бръчки. Този процес не може да бъде избегнат, но може да бъде забавен, благодарение на един иновативен уред, специално разработен да контролира процеса на стареене.

С уредът за вибромасаж на околоочния контур, може да се постигнат невероятни резултати, в дългосрочен план. Принципът, на който работи той е – микровибрация, която достига до 150 пъти в секунда. Този процес масажира клетките, като това подобрява кръвообращението, стимулира производството на колагени и подпомага процеса по разграждане на излишните подкожни мазнини. Микровибрациите насищат клетките с кислород и хидратират кожата в дълбочина. Нежните вибрации снемат напрежението и умората в очите, изглаждат фините линии и бръчици, премахват тъмните кръгове и торбичките под очите и подобряват еластичността, плътността и цялостното състояние на кожата. За да бъдат още по-ефективни постигнатите резултати, се препоръчва уредът да се използва в комбинация с кремове за очи. Вибромасажорът има малък и компактен дизайн, което го прави лесен и удобен за използване. 

Инструкции за работа: 

Околоочният вибромасажор може да се използва всеки ден в продължение на 10-15 минути. Преди употреба, премахнете капачката, която предпазва масажната глава от замърсяване и надраскване, след което с плавни въртеливи движения от долу нагоре масажирайте кожата. След употреба, главата на вибромасажора се почиства с кърпа. Уредът работи с 1 батерия ААА (не е включена в комплекта). 

Технически спецификации: 

  • Захранване: уредът работи с 1 брой батерия ААА (DC1.5V) - не е включена в комплекта
  • Размери: 25х23х117 mm
  • Тегло: 60 g
  • Предлага се в два цвята – бял и пепел от рози. 

Предпазни мерки при употреба: 

  • Никога не поставяйте уреда под течаща вода.
  • Козметичният уред е предназначен за използване само от едно лице! 

Произведено в Китай. 


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Вибромасажор за околоочен контур

SH-4

ИнструкцииМоля, прочетете внимателно преди да използвате продукта! Благодарим!


Въведение:
1. Използвайки интелигентен дизайн със сензори, при контакт с кожата, йоните с висока честота на вълната автоматично се активират, без нужда от включване.
2. Проникването на йоните и функцията за вибромасаж, засилват циркулацията на кръвта и лимфата, увеличават ефекта върху околоочния контур и озаряват и съживяват зоната. Премахва торбичките от очите и стяга кожата, редуцира фините линии и бръчките.
3. Разполага с малък масажен накрайник, подходящ за T-зоната на лицето.
4. Оборудван с капаче, защитаващо масажната глава от прах и надрасквания.
5. Ергономичният дизайн е красив и проектиран за удобно използване.


Употреба:
1. Свалете защитното капаче и поставете 1 бр. Батерия тип ААА.
2. Нанесете желан от вас продукт за околоочен контур или субстанция върху зона с фини линии.
3. Нежно масажирайте кожата в зоната с фините линии. Уверете се, че има контакт с повърхността на сребристия сензор по време на употреба.
4. Инструментът ще се включи автоматично при допир на масажната глава с кожата.
5. Моля, почистете масажната глава с кърпа или мек плат след употреба и поставете капачето.


Спецификации:
Волтаж: DC 1.5V; 1 бр. Алкаинова батерия ААА
Разход на енергия: <10UA
Максимално време за работа без прекъсване: 7-8 часа
Размери: 25х23х117 мм.


Стъпки за професионална употреба:
1. Поставяне на продукт за околоочен контур: равномерно нанесете продукта за околоочен контур в съответната зона, като използвате по-малко количество от обичайното. Плавно масажирайте с помощта на уреда.
2. Успокояване на очите: внимателно масажирайте, като допрете масажиращата глава до кожата в зоната по продължението на арката на веждата. Започнете от областта около края на веждата и завършете в сгъвката на клепача. Продължете в обратната посока – към края на веждата и повторете три пъти.
3. Лимфен дренаж: подобрява циркулацията на лимфата, отпуска напрежението в очите, подобрява пречистващата система на лимфата.
4. Акупунктурен точков масаж: стимулира циркулацията на кръвта, чрез масаж с натиск върху акупунктурните точки.
Метод за масаж: допрете масажиращата глава до всяка акупунктурна точка с лек натиск в продължение на 3 секунди. Повторете върху всяка точка, минимум три пъти.


Внимание:
1. Моля, не разглабяйте продукта и не го допирайте до вода за минимален риск от повреда.
2. Пазете уреда от замърсяване, за да избернете щети по повърхността.
3. Когато прибирате инструмента в кутия или торбичка, не го поставяйте до други инструменти или, в най-добрия случай, го приберете в индивидуална опаковка за удобен достъп при следващо ползване.
4. Моля, извадете батерията, когато продуктът не е в експлоатация за дълго време.
5. Инструментът е произведен с автоматичен принцип на работа – ако внезапно престане да функционира, моля заменете батериите.Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.