Меню
Вашата количка

Четков пилинг модел М-868

Четков пилинг модел М-868
Четков пилинг модел М-868
Четков пилинг модел М-868
Изчерпан
Четков пилинг модел М-868
Четков пилинг модел М-868
Четков пилинг модел М-868
Четков пилинг модел М-868
246.00лв.
Без данък: 246.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Представяме ви козметичен уред за почистване кожата на лицето - Модел М - 868.

Изработен е от висококачествени материали. Апаратът е изключително практичен. С негова помощ безболезнено и бързо се ексфолира и почиства кожата и се отстраняват натрупаните замърсявания. Модел М - 868 е оборудван с набор от накрайници и аксесоари за различните зони на лицето: голяма четка за зони като бузите, брадичката и челото, малка четка за устните и носа, голяма гъба за ексфолиране, малка гъба за работа при труднодостъпни и по-малки участъци и малък накрайник за ексфорлиране на мъртва и загрубяла кожа. Четките са безкомпромисни към замърсяванията и нежни към кожата. Процедурите с уреда за четков пилинг са предназначени за отстраняване на натрупани замърсявания, загрубялата мъртва кожа и за премахване на черни точки, които с времето се наслояват върху повърхностния слой на кожата. След процедура тъканите са тонизирани и освежени. Кожата е овлажнена и дишаща. Модел М - 868 е с компактни размери. Оборудван е с работен дисплей и бутони за включване и изключване, които позволяват да настройвате интензитета, посоката на движение и силата.

Козметичния уред за четков пилинг е произведен в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


Предпазни мерки


Моля, прочетете и запомнете инструкциите и начина на работа, преди да използвате уреда.


Ако се чувствате неудобно или откриете нещо необичайно по време на употребата на уреда, изключете захранването и спрете да го използвате.
Моля, да не се използва за процедури върху бебета и деца, съхранявайте го на места недостъпни за деца.
Освен оторизираният техническия персонал, други не трябва да демонтират и отремонтират продукта.
Винаги дръпнете щепсела след употреба.
Моля, не го съхранявайте на следните места:
Места, които са на открито, или такива с пряк досег от вятър и дъжд;
Места, където се използва огън и/или места с висока околна температура;
Влажни и прашни места;
Не повреждайте захранващия кабел и не го ремонтирайте. Ако захранващият кабел е повреден, сменете го незабавно.
Следвайте конфигурираното напрежение на машината, когато използвате. В противен случай това може да предизвика пожар и токов удар.
Навлизането на вода в работния панел на продукта, може да причини токов удар и късо съединение. Моля, спрете да го използвате веднага и се свържете с специалист за проверка.
Когато не използвате уреда, първо изключете от бутона и след това изключете захранването. Моля, уверете се, че щепсела не е свързан с електропреносната мрежа. След употреба почиствайте своевременно аксесоарите.
При начално използване моля не започвайте работа на най-високата интензивност. Увеличавайте интензивността постенно, като започнете от най-ниската степен.
Ако кожата има зачервяване или има поява на сърбеж, спрете процедурата и потърсете причината за тази реакция.
За да избегнете повреда не удряйте или изтървайте уреда.
Когато използвате уреда, аксесоарите не трябва да бъдат в прекалена близост до очите или да преминават през повърхността на клепача. Забранено е провеждането на процедури при бременни и при пациенти със сърдечни заболявания.


Въведение: Екфолиране/Дермабразио


Подобрява общото състояние на кожата при клиенти със суха и/или плътна и текстурирана кожа

  Представяне на процедурата

  Аксесоари

  1 бр. ръкохватка с 5 различни четки: А. Голяма четка за по-големи зони като бузата, брадичката и челото; B. Малка четка за целеви зони като клепачите, устните и носа; C. Голяма гъба за нежно ексфолиране на чувствителна кожа; D. Малка гъба за нежно ексфолиране в целевите зони: клепачите, устните и носа и др. Е. Луфа за ексфолиране на мъртви клетки при груба кожа.

  Метод на работа

  1. Регулирайте уреда според типа кожа с помощта на бутоните разположени върху ръкохватката.
  2. В зависимост от типа кожа настройте скоростта на въртене. Можете да контролирате посоката на движение на накрайника като натиснете превключвателя за промяна на посоката. След процедурата почистете кожата с гъба, почистете използваният накрайник.
  3. При смяна на четките по време на работа, моля първо изключете уреда от превключвателя, след което преминете към смяна на четката;
  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.