Меню
Вашата количка

Доставка

Доставката се извършва от фирмa ЕВРОПЪТ и е до всяка точка на България.

Цената на доставка е формирана според тарифата на фирмата доставчик, като сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.

Доставката се поема от потребителя!

Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка!
Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.
Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма ЕВРОПЪТ.

Сумата за доставка зависи от обема и големината на поръчаните продукти!

При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  


Преди пратката Ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с Вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.

Срок за доставка:
На територията на София, пратките пристигат на следващия работен ден след изпращане.
Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата.

Направени поръчки до 15:00 часа се предават на куриер в същия ден.


По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14-дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!


Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

Адрес

бул. Симеоновско шосе №9,

гр. София, България

Телефони

+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.