Меню
Вашата количка

Гаранция

Гаранционни условия

При проблем, оплакване, забележка, рекламация или предложение за закупен от нас продукт продукт, молим използвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Предлаганите от нас стоки са нови и се доставят директно от техните производители или официални представители.

Всички стоки са с гаранция от 12 месеца от датата на закупуване.

Гаранционното обслужване покрива артикули само с фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят се, стоките се заменят с нови.

Моля, за да е валидна вашата гаранция, пазете гаранционната си карта, както и касовата бележка.

При получаване на стоката, молим да прегледайте и проверете дали същата е в здрав и неразопакован вид.

Всички стоки са с включена застраховка в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма.

Необходимо е да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта, за да не може да се оспори застраховката!

При връщане на продукт в гаранция, транспортните разходи се поемат от вас. Обратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Срокът за отремонтиране на продукт в гаранция е 30 работни дни. Въпреки това ние ще се постараем да върнем продукта до няколко дни, за да не се налага да чакате.


Периодът на ГАРАНЦИЯ за избрани продукти от категория Козметични лазери, отбелязани със специален банер е 24 месеца при изпълнение на следните условия:

  • Собственикът следва да извърши задължителна диагностика на уреда на дванадесетия месец от закупуването му. Диагностиката се извършва от оторизиран сервиз избран от нас.
  • Диагностиката се заплаща допълнително от клиента, в противен случай гаранционния срок е 12 месеца, считано от датата на закупуване.
  • Годишната диагностика не е предмет на безплатното гаранционно обслужване и се заплаща от клиента по утвърдена тарифа, като клиентът заплаща и транспортните разходи.
  • Профилактиката се заявява от клиента до 15/петнадесет/ дни преди изтичане на дванадесет месечният период.
  • При заявка за диагностика, наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви запознае подробно с условията и таксата за заплащане на услугата. 

Връщане на стока

Можете да върнете закупената от нас стока в рамките на законово определеният 14-дневен срок. Всички разходи по доставката при връщането на стока са за сметка на клиента.

При връщане на продукта, молим той да бъде в състоянието, в което сте го получили. При връщане на закупена стока, чиято оригинална опаковка е нарушена или липсва, ще ви бъде възстановена 90% от цената ѝ. Към продукта следва да приложите и касовия бон, свидетелстващ за направената покупка.

За да бъде възстановена Вашата сума е необходимо да предоставите банкова сметка.


Благодарим Ви че сте наши клиенти!

Адрес

бул. Симеоновско шосе №9,

гр. София, България

Телефони

+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.