Меню
Вашата количка

Плащане

Предлагаме на нашите клиенти няколко начина за плащане:


Наложен платеж
При него покупката се заплаща в момента на доставка, като сумата се дава на куриера. Наложеният платеж е най-масово използваният начин за плащане на стоки, поръчани през интернет в България, както и най-сигурният за клиентите, тъй като заплащането е при доставка, а не предварително.

След като направите поръчка, наш представител ще се свърже с вас, за да я потвърдите и ще ви каже каква е крайната сума - стоката плюс цената за доставка. След потвърждение, поръчката се изпраща на дадения от вас адрес и се заплаща в момента на получаване.


Предварително заплащане

Плащане в магазин
Този начин е много подходящ, когато сте в нашия магазин и сте харесали даден продукт, но в момента няма как да го вземете. Ето тук идва възможността да платите веднага продукта и да го вземете по-късно или ние да ви го изпратим, посредством доставчик.

Чрез превод по банков път
Други начин за предварително заплащане е сумата да се изпрати по банкова сметка. Този метод е най-използваният от клиенти, които желаят да пратят подарък на някой и те да поемат разходите по поръчката.

За да можете да платите по този начин, трябва да добавите съобщение към вашата поръчка, което да ни уведоми за вашето желание, след което наш оператор ще се свърже с вас за уточняване на детайли относно поръчката. След получаване на плащането, ще изпратим желаната от вас стока на адреса, който сте посочили за получаване.

Адрес

бул. Симеоновско шосе №9,

гр. София, България

Телефони

+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.