• Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668

Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668

  • Код на продукта: CS-668
  • Наличност: 2-3 Days
  • Цена: 212.00лв.


ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668

Функционален козметичен уред, комбиниращ действията на 4 отделни апарата. Практичен и компактен модел, лесен за употреба.

Моделът включва Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Терапия с йони.


1 Ултразвук:

Едни от най-честите манипулации в козметичните салони са терапиите с ултразвук. Уредът генерира високочестотни вибрации, които достигат до дълбоките слоеве на кожата. Чрез тях пропускливостта на кожата се повишава и това позволява лечебните и хранителни вещества, използвани при манипулацията, да проникнат в дълбочина. Терапията с ултразвук спомага за активирането на клетките и производството на колаген. В следствие се подобрява вида и здравето на кожата, тя се стяга и повдига, подобрява се еластичността ѝ и фините бръчки се изглаждат.

Генерираната от ултразвуковите вълни топлина ускорява кръвообращението и тонизира клетките.

В зависимост от използваните козметични и лечебни вещества, процедурата влияе на различни аспекти от здравето на кожата.


2 Фотонна терапия

В основата на фотонтерапията е интензивната пулсова светлина (IPL). Процедурата е сред най-модерните методи за подмладяване и разкрасяване на кожата. Генерираната енергия от високоинтензивните пулсови честоти се абсорбира от пигментосъдържащите клетки (хроматофорите), като се трансформира в топлина, оказващи различни полезни действия в зависимост от цвета си.

*Червена. Светлината от този спектър е с най-голяма топлинна енергия. Сред основните ѝ действия са: стимулиране регенерацията на клетките, ускоряване на кръвообращението, подобряване еластичността на кожата и намаляване на фините бръчки.

*Синя. Действа против признаците на стареене, като се стимулира производството на колаген. Синята светлина помага още за стягане на разширените пори, нормализиране на омазняването и отстраняване на бактериите, които предизвикват акне.

*Зелена. Тази светлина действа благоприятно за стимулиране притока на кислород към клетките, изглажда кожата и подсилва лимфния дренаж. 


3 Терапия с йони

Процедурите с положителни и отрицателни йони действат в няколко основни насоки:

* Дълбок подхранващ ефект. Отрицателните йони подобряват инфилтрацията на козметични и лечебни разтвори в кожата. 

* Процедурата действа за отстраняване на замърсяванията от кожата, дори и най-труднодостъпните. 

* Чрез положителните йони се омекотява натрупаната мръсотия в порите, като така те могат лесно да се почистят.


4 Вибромасаж. Процедурата влияе за повдигане и стягане на кожата, както и за нейното тонизиране.


Технически параметри:

-8W

-AC100-240V

-честота: 3MHz+-10%


Произведено в Китай.