• Комбиниран Уред Дарсонвал и Йонофореза  2 в 1  модел 312

Комбиниран Уред Дарсонвал и Йонофореза 2 в 1 модел 312

  • Код на продукта: 312
  • Наличност: Out Of Stock
  • 360.00лв.
  • 268.00лв.


Комбиниран Уред Дарсонвал и Йонофореза  2 в 1  модел 312

Дарсонвал и Йонофреза, съчетани в този функционален и лесен за употреба уред. Двете функции управлява отделно.

Дарсонвалът действа посредством високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Подобрява кръвообращението и метаболизм на клетките. Стимулира микроциркулацията, успокоява спазмите на кръвоносните съдове разширява артериолите и капилярите , осигурява на тъканите полезни ценни хранителни вещества и кислород.  Стимулира  зародишните клетки.

Процедурата е физиотерапия с дезинфектиращо, противовъзпалително действие. Генерираният при процедура Озон стерилизира кожата,  поради което процедурата е ефикасна при  :

*лекуване и премахване  на акне, инфекции и други кожни проблеми (розацея, мазна себорея и пустулозен процеси на кожата, загуба на коса, стареене на кожата);

*регулиране на мастната секреция;

*подобряване повърхността и структурата на кожата.

 

Йонофореза:  процедурата позволява в епидермиса да проникват вещества  като колаген, еластин, комплекс от витамини Б и С  те се инфилтрират в кожата чрез специални разтвори. Процедурата има терапевтичен  и лечебен ефект, като подхранва, почиства кожата в дълбочина и я заздравява.

Йонофорезата има ефикасно действие, което се дължи на  постоянен електрически ток с ниска мощност, ниско напрежение. В основата стои ефектът на положителните и отрицателни йони. Положителните йони подпомагат проникването на натурални, подхранващи вещества. По този начин се ускорява кръвообращението и обмяната на веществата.  Отрицателните йони стимулират инфилтрацията  на алкални  разтвори и в резултат се балансира мастната секреция и така се намалява омазняването на кожата. Алкалният разтвор има ефикасно действие за премахване на мъртвите  клетки и намаляване секрецията на себум. В същото време се почистват дълбоките слоеве на епидермиса от замърсяване с тежки метални йони.

Процедурата се извършва в комбинация със специални продукти, наситени с йони.

 

Техническа инофрмация:

Захранващ кабел

Напрежение: 110V / 220V

Мощност: 45W

Тегло.: 5 кг


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/