Меню
Вашата количка

Козметичен уред 2 в 1, М-861

Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
Козметичен уред 2 в 1, М-861
308.00лв.
Без данък: 308.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Козметичен уред 2 в 1, М-861

Моделът М-861 е функционален и практичен козметичен уред, съчетаващ в себе си вакуум и спрей. Той е удобен и предоставя възможност за използване при няколко козметични терапии. Апаратът почиства замърсяванията по кожата на лицето, подобрява кръвообращението и помага за по-лесното усвояване на козметичните продукти.

 • Вакуумната терапия е една от често използваните козметични терапии. С помощта на вакуум порите на лицето се почистват от натрупаната мръсотия. Терапията е подходяща и при хора с акне, защото почиства акнето и комедоните, премахва замърсяванията от грим и свива порите на лицето, като оставя кожата чиста и озарена. Масажният ефект на вакуума помага за подобряване циркулацията на кръвта. Спрей функцията на козметичния уред действа тонизиращо, успокояващо и противовъзпалително, като помага и за по-доброто усвояване на продуктите от кожата.
 • Моделът М-861 е с удобен и функционален работен панел - бутон за включване и изключване, регулатор за силата на засмукване и входове за двете процедури.

  Апаратът притежава комплект накрайници за всяка процедура:
  - 2 спрей бутилки
  - Вакуумна писалка с различни размери накрайници за отделните зони на лицето
  - Комплект маркучи за двете терапии

  Произведен в Китай.

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Предпазни мерки
  Моля, прочетете и запомнете инструкциите и начина на работа, преди да използвате уреда.


  Ако се чувствате неудобно или откриете нещо необичайно по време на употребата на уреда, изключете захранването и спрете да го използвате.
  Моля, да не се използва за процедури върху бебета и деца, съхранявайте го на места недостъпни за деца.
  Освен оторизираният техническия персонал, други не трябва да демонтират и отремонтират продукта.
  Винаги дръпнете щепсела след употреба.
  Моля, не го съхранявайте на следните места:
  Места, които са на открито, или такива с пряк досег от вятър и дъжд;
  Места, където се използва огън и/или места с висока околна температура;
  Влажни и прашни места;
  Не повреждайте захранващия кабел и не го ремонтирайте. Ако захранващият кабел е повреден, сменете го незабавно.
  Следвайте конфигурираното напрежение на машината, когато използвате. В противен случай това може да предизвика пожар и токов удар.
  Навлизането на вода в работния панел на продукта, може да причини токов удар и късо съединение. Моля, спрете да го използвате веднага и се свържете с специалист за проверка.
  Когато не използвате уреда, първо изключете от бутона и след това изключете захранването. Моля, уверете се, че щепсела не е свързан с електропреносната мрежа. След употреба почиствайте своевременно аксесоарите.
  При начално използване моля не започвайте работа на най-високата интензивност. Увеличавайте интензивността постенно, като започнете от най-ниската степен.
  Ако кожата има зачервяване или има поява на сърбеж, спрете процедурата и потърсете причината за тази реакция.
  За да избегнете повреда не удряйте или изтървайте уреда.
  Когато използвате уреда, аксесоарите не трябва да бъдат в прекалена близост до очите или да преминават през повърхността на клепача. Забранено е провеждането на процедури при бременни и при пациенти със сърдечни заболявания.


  Въведение: Вакуум и спрей


  Почистване на порите и вкарване на активни вещества в кожата

  Представяне на процедурата

  Аксесоари

  Два спрей контейнера; 1 вакуумна писалка с вендузи в три размера; комплект от черни и червени маркучи

  Метод на работа

  1. Вакуум писалката се свързва с червения маркуч и ефектът на засмукване се създава чрез задържане на отвора на писалка. За различните зони се използват приставки с три различни размера.
  2. Свържете спрей бутилката с черния маркуч и натиснете горния отвор с показалец, за да предизвикате дифузионен ефект.

  Предпазни мерки

  1. Не задържайте в една зона продължително време, за да избегнете увреждане на кожата.
  2. Използваните аксесоари се измиват непосредствено след процедурата с препарат с неутрално pH, стерилизират се и се държат сухи.
  3. Не използвайте течности с висок вискозитет, за да избегнете запушване на порите.
  4. Не бива да заменяте местата на сондите за вакуум и спрей, в противен случай предизвиквате възможността за повреда на въздушната помпа.
  5. Запомнете цветовете на маркучите, за да избегнете използването на маркуча за засмукване към бутилчиците за спрей, за да не предизвикате пръскване на мръсотия по лицето.
  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.