Меню
Вашата количка

Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж

Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж
229.00лв.
Без данък: 229.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж

Иновативният портативен уред предлага 4 от най-популярните процедури, събрани в едно: ултразвук, фотон, онтофореза и вибрационен масаж.

Технологията BIOWAVE стимулира активността на клетките и спомага за производството на колаген.

Ултразвукът е процедура, чрез която се подхранва лимфата и капилярите. Помага в борбата с натрупани мазнини.

Онтофорезата образува слабо електрическо поле, с помощта на което, по-лесно се премахва наслоената мръсотия в по-дълбоките слоеве на кожата, премахват се трайно бръчки.

Фототерапията работи с помощта на различни светлини:

Червената светлина спомага за производството на колаген, като по този начин кожата става по-здрава и стегната. Дължина на вълната: 625+/-3nm (16LEDS).

Синята светлина премахва белези и петна. Дължина на вълната 465+/-3nm (16LEDS).

Зелената светлина балансира и успокоява кожата. Използва се за лимфен дренаж. Дължина на вълната: 525+/-3nm (16LEDS).

Успокояващ масаж с микровълни: Помага кожата да се успокои, стегне и освободи от наслоената мръсотия.

Подхранване на кожата: Съживете кожата, като използвате подходящи за целта кремове и лосиони.

Размери:

Височина: 180 мм.

Ширина: 55 мм.


Технически характеристики:

Входящо захранване: DC 15V - 0.4A; Изходящо: DC 5V 1A

Батерия: 1100 mAh


Съдържание на комплекта:

Комплектът включва козметичен уред MX-N47, адаптор, USB кабел за зареждане, ръководство за употреба и мека чантичка за съхранение.

Не са включени предпазни очила!

Гаранция от 12 месеца.


Произведено е в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

4 в 1 презаредим уред за възобновяване на кожата


Бележки:

Използвайте уреда само по предназначението, посочено в това ръководство;

Бременните жени трябва да следват съветите на лекаря;

Не използвайте в близост до зони с метални протези, очни ябълки, в ушите, в костни области и стави;

Преустановете употребата в области на венозна или артериална патология или при пациенти с тромбофлебит или коагулация на кръвта;

Преустановете употребата при пациенти с трансмигрирани промени, злоупотреба с алкохол и чернодробни инфекции;

Избягвайте прилагане на физическа сила; 

Използвайте само според техническото ръководство; Забранено е разглобяването, трансформирането или поддръжката на продукта;

Съхранявайте уреда на чисто и безопасно място; Не съхранявайте на твърде горещо или студено място; Пазете от огън и електроуреди;

Уредът не е водоустойчив, дръжте го далеч от източници на вода;

Изключете щепсела от контакта след употреба;

Пазете уреда далеч от деца;

Гаранцията е 1 година, при нормална употреба.


Инструкция:

Благодарим Ви, че закупихте този продукт. За да се възползвате напълно от гаранцията, която предлагаме, моля, прочетете внимателно техническото ръководството преди да използвате уреда и го запазете за бъдещи справки.


Комплектът включва:

- Устройство

- Адаптор

- USB кабел

- Техническо ръководство

- Торбичка за съхранение


Бутони и основни аксесоариИнструкции за ползване

 1. Включете On/Off уреда. (Включете устройството в захранването; Батерията трябва да бъде напълно заредена.
 2. Избор на режим: Натиснете бутона Mode. Желаният режим ще започне да премигва, когато е избран. След това натиснете бутон Intensity Adjustment, за да настроите интензитета на процедурата.

 3. Настройка на интензитета: Когато сте избрали режима на работа и избраната функция свети, натиснете този бутон, за да настроите силата на процедурата. Можете да избирате между 1-5 степени. За вибрации има 2 режима на регулиране и настройване на времето с 1-15 минути.

 4. Бутон за потвърждаване: След избиране на режима и интензитета, натиснете бутона за потвърждение Confirm и устройството ще започне да работи. Може да ползвате и този бутон, за да паузирате и промените интензитета или вида на функцията.


Инструкции за функциите

1. 3MHZ Ултразвуков масажор: Ултразвукът е технология, използваща високочестотна звукова вълна, която прониква дълбоко в подкожните слоеве. Повишава температурата на тъканта, като по този начин допринася за проникването на повече кислород в клетките, стимулирайки производството на колаген и отстраняването на вредните токсини. Процедурата има антибактериално действие. Спомага на кожата като стимулира кръвообращението, редуцира бръчките и фините линии, изчиства следите от акне, а също така може да премахне пигментните петна и зачервяването.

2. Галванична функция с положителни електроди: Положителният електрод има функцията да генерира киселинно действие, което действа успокояващо на нервите, намалява кръвоснабдяването на кожата,  укрепва тъканта на кожата, свива порите и облекчава зачервяванията. Приложима е при алергична кожа и наличие на акне.

3. Галванична функция с отрицателни електроди: Отрицателният електрод има функцията да генерира алкали, стимулира нервите, повишава циркулацията на кръвта, омекотява тъканта на кожата. Подходяща е за суха и застаряваща кожа с по-бавен метаболизъм.

4. Микровълнови вибрации с 12,000 rpm:  Достигат дълбоко в дермиса, могат да отстранят остатъците от козметика в порите, омазняването, черните точки, спомагат за улесняване на отделянето на маслена секреция, отстраняване в дълбочина на акнето и черните точки. Предотвратяват повторната поява на акне и черни точки. 

Функции на различните светлини:

5. Био Червена светлина: дължина на вълната 625±3nm: Озарява и изсветлява пигментните петна, омекотява кожата и намалява бръчките, възстановява увредената кожа, стяга порите и стимулира производството на колагеновия протеин.

6. Био Синя светлина: дължина на вълната 465±3nm: намалява възпаления, има бактерицидно и противовъзпалително действие, премахва акнето, белезите и др.

7. Био Зелена светлина: дължина на вълната 525+/-3nm: има ефекти на неутрализиране, балансиране и успокояване на кожата. Облекчава натоварването, стимулира лимфата и спомага за премахването на отоци.


Стъпки към грижа за кожата 

Ежедневно почиствайте кожата преди употреба на уреда като нанасяте лосион/крем, след което използвайте уреда, следвайки посоката на движение, показана на снимките отдолу. Избягвайте попадането на светлина директно в очите. След ползване, почистете сондата с мокра кърпа и съхранявайте уреда в суха и хладна среда.


Препоръчително времетраене на процедурата:

За да постигнете най-добри резултати е препоръчително да се прилага най-много три пъти в седмицата, за не повече от 15 минути на процедура. 

Забележка: Приплъзвайте уреда внимателно върху кожата по време на третиране. 


Внимание:

По време на процедура не гледайте без предпазни очила в светлинния поток, за да избегнете евентуален дискомфорт и замайване.


Устройството ще бъде предварително зареждано преди да бъде опаковано. Батерията ще бъде заредена 50% при получаване на продукта от потребителя.

Моля, заредете напълно уреда, преди да използвате.

Свържете с мрежата, за да заредите.


Почиствайте и подсушавайте уреда след всяко ползване;

•       След ползване съхранявайте уреда в суха и прохладна среда;

Не е препоръчително споделянето на уреда с други хора;

Дръжте уреда и неговата сонда сухи след ползване;

Пазете това ръководство за употреба при нужда от справка;


Ако устройството не работи правилно, моля проверете следното:

Уверете се, че уредът е напълно зареден; Проверете дали е свързан добре към захранването чрез захранващия адаптер.

Уверете се, че сте натиснали бутона „Power “ и индикаторът за работа свети. Ако няма реакция след включване на устройството, може би батерията е изтощена; Моля, първо заредете напълно и след това опитайте отново.


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.