Меню
Вашата количка

Козметичен уред Целутрон TM-502

Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Ново
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
Козметичен уред Целутрон TM-502
698.00лв.
Без данък: 698.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Тип козметичен уред: Целутрон

Модел: TM-502 за тяло и лице

Предназначение: Терапевтичен масаж, Отпускане на болки в стави и мускули, Редуциране на мастните натрупвания, Отстраняване на целулита, Отслабване на тялото, Стягане на отпусната кожа, Повдигане на бюста, Забързване на метаболизма, Подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата

Гаранция: 12 месеца

Размери: 48х39х22см.

Тегло: 7 кг.

Напрежение: 220/110V~50-60Hz

Мощност: 40 W

Включени в комплекта: 10 кабела с по 2 електродни пластини + допълнителни 2 мини електродни пластини за малките зони, колани за фиксиране към тялото


Производител: Китай

Ръководство на Целутрон TM-502 за оформяне на тялото 


Целутронът (система за оформяне на тялото) разполага с 10 порта, в които могат да се свържат общо 20 електрода, предназначени за различните зони на тялото. Уредът има 6 бутона и 4 работни програми. Независимо от нивото на затлъстяване и зададения таргет на отслабване, козметиците могат да настройват програмата индивидуално за всеки клиент, спрямо нуждите и очакванията на клиента.

 

Схема на елементите на уреда:

1: Бутон Старт/Пауза

2, 3: Индикатори за включен или изключен работен режим

4: Бутон за скоростта на импулса

5, 6, 7: Индикатори, показващи избраната скорост на импулса (3 режима)

8: Предупредителен индикатор

9: Дисплей на таймера

10, 11: Настройка на Време Увеличи / Намали

12: Избор на програма 

13-16: Избрана програма (P1; P2; P3; P4)

17: Бутон за Автоматичен режим

18: Индикатор за Автоматичен режим

19-28: Регулатори интензитета на поставения в порта електрод

29-38: Изходи за електроди

39: Изход за захранващ кабел

40: Предпазител

41: Power бутон ON/OFF


Метод на работа:

1. Включете уреда към захранването и натиснете Power бутона ON/OFF, намиращ се в задната част на уреда. На дисплея обозначаващ таймер на процедурата ще изпише автоматично зададеното време за процедура - 30 мин. 

2. Ако е необходимо да промените времето за процедура натиснете бутони 10 и 11 (Ако всички регулатори на интензитета не са поставени в нулева позиция, инструментът ще издаде аларма. Инструментът ще спре алармата 5 минути, след като всички регулатори са завъртяни на позиция 0). Максималното време на работа е 60 минути.
Предназначение на програмите:

P1: Отпускане на мускулите и облекчаване на мускулни схващания и болки. Действа като масаж. 

P2: Оформяне и стягане на гърдите, мускулите на краката и ръцете, седалището

P3: Стягане на отпуснатите мускули, изгаряне на излишните подкожни мазнини 

P4: Намаляване на затлъстяванията, премахване на мастните натрупвания чрез масаж с висок интензитет. Цялостен отслабващ ефект за тялото.


Забележка: Когато зададете определена програма, уредът ще настрои автоматично скоростта на манипулацията за постигането на оптимални резултати от зададената програма


Внимание

1. Спрямо размера на зоната, която ще третирате, изберете подходящ електрод. По-големите електроди са предназначени за терапия на по-големи зони, а малките за по-малките участъци. 
2. Преди употреба нанесете върху третираната зона и електрода специална проводяща течност – контактен гел, чиста вода или друга подходяща субстанция, за да осигурите добра проводимост. Когато поставяте ластичния колан се уверете, че електродът е добре прилепнал към кожата. Сухата повърхност и неправилното поставяне може да причини неприятно усещане за убождане на клиента. 
3. Не поставяйте двата електрода близо до сърцето, защото сигналът ще премине през сърцето, което ще доведе до чувство на дискомфорт.
4. Загрейте за около 10-ина минути с пароозонатор зоната, която ще третирате, нанесете подходящ лосион и масажирайте за около 5-10 мин. подсушете и почистете кожата с мокра козметична кърпа. Регулирайте бутона за интензитет, увеличавайки постепенно интензитета на тока, докато потребителят може леко да усети напрежението под сензорната част.
5. Не прилагайте уреда върху бременни жени, хора с поставена метална пластина или при хора с остър гноен възпалителен процес.
6. Препоръчително е прилагането на процедурата върху лицето да се извършва възможно най-внимателно.


          
Примерна картинка, показваща електротепарапевтичните и акупунктурни точки:
 Примерна схема за поставяне на електродите за отслабване на тялото 
(Снимките с едни и същи номера са от една и съща група):


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.