• Козметичен уред за LED фотодинамична терапия PDT 002

Козметичен уред за LED фотодинамична терапия PDT 002

  • Код на продукта: PDT 002
  • Наличност: 100
  • Цена: 2,800.00лв.


Козметичен уред за LED фотодинамична терапия PDT 002

Фотодинамичната терапия е високоефикасна процедура за лечение и подмладяване на кожата. Как действа? Това е вид светлинна терапия, при която кожата се подлага на ефекта от различни по цвят светлинни вълни от видимия спектър. Според своя цвят светлинната вълна има определена дължина и прониква на определена дълбочина в подкожните слоеве, където да окаже своето въздействие. При терапията се използват различни фоточувствителни агенти (фотосенсибилизатори), които се абсорбират от клетките. Подборът на фотосенсибилизаторит зависи от целите на лечението и търсената реакция. 

При лечение на туморни и ракови заболявания, злокачествени образувания, пигментни проблеми, бенки и други се залага на способността на засегнатите клетки, предизвикващи тези заболявания, да задържат фотосенсибилизаторите по-дълго. Така, макар първоначално фоточувствителните агенти да бъдат абсорбирани от всички клетки , след определен период на изчакване се задържат само в таргетираната група. На този етап се пристъпва към тяхното активизиране. Това се случва посредством светлинни вълни, подбрани по своята дължина, нужна за достигане на съответната дълбочина на проникване. Под въздействието на активираните фотосенсибилизатори настъпват фотохимичните реакции, които до довеждат изменението и унищожаването на зловредните клетки. 

Процедурата има ефикасно антибактерицидно и имуностимулиращо действие, което я прави мощно средство и в борбата с акне. 

ФДТ облекчава раздразненията и зачервяванията.

Фотодинамичната терапия се прилага също за подмладяване на кожата и подобряване признаците на застаряване. Спомага за изглаждане на фините бръчки, за уеднаквяване на тена и премахване на старчески петна. Процедурата засилва производството на колаген, свива порите и премахва несъвършенствата.


За винаги перфектни резултати, изберете качествено козметично оборудване. Професионален козметичен LED уред за фотодинамична терапия PDT 002 е качествен и изключително лесен за употреба. Моделът е с модерен, изчистен дизайн, оборудван с удобен работен панел за задаване на настройки при работа. Уредът е с функционален LED накрайник, чието рамо има две сгъвки, позволяващи свободна настройка на позицията на диодната глава, според нуждите на процедурата.

Уредът е на колелца за лесно преместване.


Гаранция: 1 година


Произведено в Китай