• Ефективен козметичен уред за премахване на целулит – Пресотерапия B-8808

Ефективен козметичен уред за премахване на целулит – Пресотерапия B-8808

  • Код на продукта: B-8808
  • Наличност: 100
  • Цена: 1,127.00лв.


Ефективен козметичен уред за премахване на целулит – Пресотерапия B-8808


Модел B-8808 е професионален и ефективен козметичен уред, способстващ бързото и безболезнено намаляване на мастните натрупвания и целулита. 

Пресотерапията е известен и популярен метод, при който се използва специален костюм, който по механичен начин образува нежен и приятен масаж. При процедурите се образува компресиране и декомпресиране и така се осъществява натиск върху крайниците. Терапиите способстват по естествен път тялото да се освобожди от натрупаните токсини и течности. Методът е подходящ за справяне с излишните мазнини и успешно се прилага за лечение на проблеми с вените, лимфните съдове и тежест в краката. 

Пресотерапията предотвратява подуването и отоците, спомага за засилване циркулацията на кръв и подобрява достигането на кислород до съдовете. 

Козметичният уред модел B-8808 е изключително компактен и лесен за работа. Предлага се с костюм и пълен набор от принадлежности, необходими за терапиите. Оборудван е с дигитализиран дисплей за бързи настройки и следене работата на апарата. Произведено в Китай