• Комбиниран козметичен уред 2в1 Йонофореза и Дарсонвал B-671

Комбиниран козметичен уред 2в1 Йонофореза и Дарсонвал B-671

  • Код на продукта: B-671
  • Наличност: Out Of Stock
  • 349.00лв.
  • 268.00лв.


ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Комбиниран козметичен уред 2в1 Йонофореза и Дарсонвал B-671

Апарат, който комбинира две от най-популярните и ефективни козметични процедури. Изключително практичен, с него се спестяват пари и място.

Този модел се предлага с 3 накрайника за дарсонвализация.

 

Дарсонвал:

Манипулацията е с лечебна цел и е безболезнена и неинвазивна. Извършва се чрез един от специалните накрайници, приложени към уреда. При процедурата се генерира променлив високочестотен ток. В следствие клетките и тъканта се активират, подобрява се кръвообращението, ускорява се метаболизма. Дарсонвализацията се прилага при различни дерматологични проблеми. Тя спомага възстановяването и храненето на клетките, има антибактериално действия, предотвратява възпаления, спомага лечението на акне. Процедурата се прилага също при загуба на коса.

 

Йонофореза:

Йонофорезата се основава на действието на положителни и отрицателни йони. Използва прав галваничен ток.

По време на процедурата в кожата се въвеждат специални разтвори, наситени с йони. Под въздействието на генерирания от уреда електрически ток те се отвеждат в клетките и разгръщат своето действие. Осигурява се възможно най-доброто абсорбиране на клетките. Така въведените лечебни и хранителни вещества са най-ефикасни.

Резултатите са пряко свързани с разтворите, които се инфилтрират. Изберете ги внимателно, като се съобразите с индивидуалното състояние на клиента и неговите нужди. Например алкалният разтвор действа за премахване на мъртвите клетки, дълбоко почистване и отстраняване на излишния себум. Могат да се използват витамини от B и C комплекс и др.

Под влиянието на импулс, генериран от уреда, йонизираните частици достигат в дълбоките слоеве от кожата. Нервните окончания се стимулират.

Основното предимство на йонофорезата е, че тя позволява инфилтриране на разтворите в дълбочина без да се използват инжекции. По кожата не остават рани или отоци.

 

Ефекти:

·        Проникване на лечебните и хранителни вещества в дълбочина, съчетано със стимулиране на нервните окончания.

·        Спомага за лечение на акне.

·        Използва се при третиране на белези и келоиди.

·        Тонизира и освежава кожата.

·        Стимулира циркулацията на кръвта.

·        Използва се при различни дерматологични проблеми.

 

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/