• Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж

Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж

  • Код на продукта: Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж
  • Наличност: 2-3 Days
  • 1,430.00лв.
  • 1,080.00лв.ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Комплект за прилагане на Пресотерпия и Лимфен Дренаж.

Състои се от специален костюм и уред за задаване на настройки.


Действие:

*Терапия за цялото тяло.

*Идеално решение при борба с целулита.

*Има укрепващо и пречистващо действие.

*Помага при отслабване и оформяне на фигурата.


Лимфен Дренаж

От изключително значение за здравето на организма и правилното функциониране на неговите защитни функции е доброто състояние на Лимфната система. Тя се грижи за пречистване и предпазването на тялото от вредни организми и вещества. Тя поддържа естествените защитни сили и действието на имунната система

Ефикасен метод за „оптимизация“ и поддържане на лимфната система е лимфният дренаж. Той представлява лек масаж, при който се отварят първичните лимфни възли и се изпомпва лимфата. Така се освобождават първо големите  лимфните басейни, а след това постепенно и по-малките лимфни съдове. Лимфният дренаж стимулира лимфния поток и увеличава броя на лимфоцитите, които стоят в основата на правилното функциониране на имунната система. 

Пресотерапия

Това е процедура за пречистване на тялото от вредните субстанции и токсините. Благодарение на нея се подобрява циркулацията на кръвта, и се стимулира снабдяването на организма с кислород. Засилват се се естествените  имунни и заздравителните функции. Ускорява се метаболизмът на кожните клетки. Редуцира се количеството мастни натрупвания. Терапията е ефикасен метод за борба с целулита, умората, тежест в крайниците, отоци.


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/