• Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

  • Код на продукта: 8803
  • Наличност: 100
  • Цена: 1,839.00лв.


Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803


Козметичен уред, оборудван с комплект накрайници за две от най-популярните козметични процедури: Ултразвук и Мезотерапия. Тази практична комбинация позволява да спестите средства и място, като в същото време предложите най-добрата грижа за вашите клиенти. Уредът е много удобен за употреба. Дизайнът му е изчистен и практичен. Накрайниците се свързват към входовете в предната част на уреда, а настройките за процедурите се извършват посредством функционален работен панел с дигитални бутони и дисплей. 


Ултразвук: При тази процедура кожата се третира със съответните накрайници, които генерират високочестотни ултразвукови вибрации. Под тяхно влияние се стимулира кръвообращението, засилва се метаболизма и производството на колаген. Освен това вибрациите оказват стимулиращ и тонизиращ масаж на тъканта в дълбоките слоеве на кожата.

Мезотерапия: При тази процедура в средния слой на кожата се инфилтрират козметични и лечебни продукти с различно предназначение. Принципът, на който действа мезотерапията позволява многократно по-ефикасно въвеждане на козметичните продукти и абсорбирането им от клетките. Тя използва електрически импулс, който увеличава пропускливостта на кожата и клетъчната мембрана. В същото време при процеса на поляризация на течната субстанция на разтворите, активните вещества в тях се въвеждат директно в клетките.

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай