• Модерен козметичен уред - 2в1 Ултразвук и Био Лифтинг 8201

Модерен козметичен уред - 2в1 Ултразвук и Био Лифтинг 8201

  • Код на продукта: 8201
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 550.00лв.


ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Модерен козметичен уред - 2в1 Ултразвук и Био Лифтинг 8201

Практичен козметичен уред, който комбинира две популярни процедури – ултразвук и био лифтинг.

Апаратът разполага с отделни накрайници за различните манипулации. Моделът практичен, има компактен дизайн и отделни бутони за различните функции.

 

Ултразвук:

Процедурата се прилага чрез накрайник, който генерира високочестотни ултразвукови вибрации (1000000/3000000). Те осигуряват микромасаж на тъканта и се генерира топлина. Резултатите са: намаляване на напрежението и отпускане на мускулите, стимулиране циркулацията на кръвта, подобряване обмяната на веществата. Ултразвуковата терапия се прилага и в борбата с признаците на застаряване. Стимулира се производството на колаген, вследствие кожата е по-еластична и стегната.

По време на манипулацията се увеличава пропускливостта на клетките и лечебните и хранителни разтвори могат ефективно да се инфилтрират в дълбочина. Третирането с ултразвук дава добри резултати и за премахване на дребните несъвършенства.

 

 

Био лифтинг:

Терапията се извършва със специален накрайник, който генерира микроелектрически ток с ниски нива, който взаимодейства в биоелектричеството в организма. В резултат се наблюдават редица положителни ефекти: подобряване на кръвообращението, детоксикация, стимулиране работата на лимфната система, активиране на клетките. Био лифтингът дава добри резултати за редуциране признаците на застаряване. Намаляват се фините бръчки и несъвършенствата, кожата става по-еластична и стегната. Процедурата подобрява храненето на клетките и намалява пигментацията.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.