• Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

  • Код на продукта: 2015
  • Наличност: 2-3 Days
  • Цена: 770.00лв.


ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТО!

Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

 

Професионален козметичен уред, с който можете да прилагате една от най-търсените терапии в борбата с признаците на застаряване – безиглената мезотерапия.

Процедурата е известна заради сигурните резултати, които дава. Тя им редица положително ефекти, като основните са подмладяване на кожата и придаването й на по-здрав вид.

Манипулацията се основава на иновативен технология, която позволява постигане на видими резултати по напълно безвреден начин. Процедурата е безболезнена и неинвазивна.

Използвайки уреда, можете да инфилтрирате лечебни и хранителни вещества в дълбоките слоеве на епидермиса, където те разгръщат своето действие. Сред основните фактори за красива и здарав кожа са подхранването и хидратацията.

Безиглената мезотерапия се прилага най-често с цел подмладяване на кожата. Резултатите са изглаждане на фините бръчки, кожата става по стегната и еластична, подобрява се контура на лицето.

 

Ефекти:

·        Кожата е видимо подмладена: фините бръчки са изгладени, подобрен е контурът на лицето.

·        Хидратиране и подхранване в дълбочина.

·        Подобрява вида на околоочния контур.

·        Спомага за премахване на акне.

·        Намалява пигментацията.

 

Действието на процедурата е пряко свързано с вида на козметичните и лечебни продукти, които използвате. Съобразете избора на разтвори с индивидуалното състояние на всеки клиент и желания от него ефект.

Уредът, който Ви предлагаме е оборудван с 4 накрайника с различно приложение.

 

Безиглената мезотерапия е модерен и иновативен метод, който се основава на 3 процеса - електропорация, електрофореза и електроосмоза:

-         Електропорация: степента на пропускливост на кожата се повишава, проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава. Това позволява на разтворите да проникнат в дълбочина.

-         Електрофореза: използва се специална солватна ампула. Процесът, при който важните хранителни и лечебни вещества се вкарват в тъканта. Използват се специални разтвори, наситени с йони, които проникват в кожата под въздействието на положителния или отрицателния заряд, генериран от уреда.

-         Електроосмоза – посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди разтворите достигат до дълбоките слоеве на кожата. Поляризираният разтвор прониква в клетките и те се снабдяват с необходимите за процедурата вещества.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.