Меню
Вашата количка

UV Стерилизатор за козметичен салон 209

UV Стерилизатор за козметичен салон 209
Изчерпан
UV Стерилизатор за козметичен салон 209
199.00лв.
Без данък: 199.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

UV Стерилизатор за козметичен салон 2

Уредът предлага възможност за стерилизация на различен вид козметични инструменти и аксесоари. Функция за самоизключване при отваряне на вратичката - осигурява защита при работа. Функция за автоматично изключване при работа над 15 минути

Допълнителна информация:

- Напрежение: 110v-240V/50-60HZ

- Тегло: 4.4кг.

- Мощност: 8W

- Дължина на кабела: 1м.

- Размери: 340х170х150 мм.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

UV Стерилизатор за козметичен салон 209

 

Ефикасната работа на уреда се дължи на продълговата UV крушка, чиято светлина рефлектира благодарение на специалното покритие по стените на уреда, разпределяйки се по този начин оптимално добре и равномерно.

Ултравиолетовата светлина е изключително ефикасна при унищожаването на труднодостъпни бактерии и микроби.

При процеса на стерилизация с UV светлина, уредът не генерира високи температури.

Стерилизаторът е подходящ за козметични и фризьорски инструменти, принадлежности и аксесоари. С него могат да бъдат стерилизирани стъклени, метални и пластмасови съдове, инструменти и др. Уредът е подходящ също и за съхранение на вече стерилизираните прибори.

Освен ефикасно, стерилизаторът има и бързо действие. Нужни са само около 15 мин. обработка с  UV светлината и 95% от бактериите са унищожени.

 

Техническа информация:

*Волтаж: 110/220 V

*Честота:50Hz/60Hz

*Мощност: 10W

 

Употреба:

*Свържете в захранването

*Поставете в уреда инструментите, които искате да стерилизирате

*Уверете се, че вратата на уреда е затворена преди да включите

*Включете уреда от червения бутон ON/OFF. Светлинният индикатор ще покаже, че уреда работи

*По време на стерилизация, избягвайте да гледате UV крушката

*Пазете далеч от достъпа на деца

*Изключете уреда от захранването след приключване на работа

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.