Меню
Вашата количка

2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223

2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
Изчерпан
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал – Модел RU-223
290.00лв.
Без данък: 290.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

2 в 1 Ултразвук и Дарсонвал - Модел RU-223

Компактен и стилен козметичен уред, съчетаващ две функции в един практичен и удобен за употреба апарат. Оборудван е с всички необходими накрайници за процедурите - два за Ултразвук и три проводника за Дарсонвал.

Ултразвук - една от най-желаните и ефективни терапии, оказващи благотворно действие върху кожата и тялото. Под влияние на ултразвуковите вълни се образуват трептения, които нежно масажират. Достигат до базалния слой на кожата и по този начин засилват естествените процеси. Методът образува топлинна енергия, която засилва движението на кръвта и хранителните вещества достигат до клетките. Клетъчната мембрана става пропусклива, което прави достъпно инфилтрирането на лечебни разтвори. В следствие на терапиите с Ултразвук се изглаждат белезите на стареене, кожата е по-еластична, свежа и здрава.

Дарсонвал процедурите са с доказано благотворно действие върху кожата. Те допринасят за лечението на различни кожни заболявания, намаляват мастната секреция, почистват и освежават. Терапиите са на основата на електрическия импулс, който се излъчва чрез стъклен накрайник. Електрическия ток навлиза дълбоко под кожата и засилва движението на кръвта и обмяната на веществата. Процедурата има и силно антибактериално действие под влияние на озона, който се образува под влияние на токовите вибрации.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Техническо ръководство

Функции:

 • Ултразвук
 • Дарсонвал

 

Употреба

УЛТРАЗВУК

 1. Преди процедура почистете кожата добре с  подходящ козметичен  продукт
 2. Отмийте и подложете лицето на парна баня/пароозонатор за 10 мин. Парата ще достигне и почисти дори най-дълбоките замърсявания. По този начин ефектът от ултразвуковата терапия ще бъде ощ
 3. За да се затворят порите след почистване, облейте лицето със студена вода или нанесете продукт, чието действие е насочено към затваряне на порите.
 4. Според целите на процедурата, нанесете подходящ козметичен/лечебен продукт върху кожата
 5. Включете уреда
 6. Настройте интензитета в съответствие с типа кожа и индивидуалното усещане и поносимост на клиента.
 7. Настройте време за процедурата – нормалното време за работа е около 15 минути
 8. Изберете типа ултразвукова вълна, посредством съответния бутон
 9. Започнете работа. Внимателно и нежно масажирайте с накрайника.
 10. След приключване на процедура изключете уреда и почистете накрайника

 

ДАРСОНВАЛ

 1. Монтирайте стъкления електрод към накрайника
 2. Свържете към захранването и включете уреда
 3. Настройте интензитета,посредством въртящия се бутон, започвайки от ниска степен към висока. Съобразете интензитета с поносимостта и чувствителността на кожата, както и към индивидуалното усещане на всеки клиент.
 4. След приключване на работа, завъртете бутона за интензитет до нула и изключете уреда. Отстранете нактайника от уред. Почистете накрайника и стъклените електроди. Съхранявайте ги на сухо и проветриво място.

 

ВАЖНО! 

 • Уредът е оборудван с три стъклени електрода, като всеки от тях се използва за определена зона. Избирайте електрода за работа, според целите на процедурата и големината на зоната, която ще обработвате.
 • След всяка употреба електродите трябва да бъдат почиствани и стерилизирани. Съхранявайте в сухи помещения.
 • Преди процедура всички метални аксесоари и бижута трябва да бъдат премахнати
 • Не третирайте една и съща зона прекалено дълго време. Не задържайте електрода дълго в една точка. Това би могло да доведе до наранявания, изгаряния или раздразнение на кожата.
 • След употреба почиствайте накрайника и електродите.

 

Поддръжка:

Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ включва аксесоарите и накрайниците.

В случай на неизправност, свържете се с нас.

НЕ опитвайте да отваряте, разглабяте или ремонтирате уреда сами, в противен случай гаранцията престава да бъде валидна .

 

Гаранцията НЕ важи в следните случаи

 • Ако уреда е бил отварян и/или ремонтиран от неоторизирано лице
 • Ако повредата е вследствие на неправилна поддръжка  и употреба на уреда
 • Ако повредата е вследствие на удар, изпускане, нарушаване на целостта по друг начин.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.