Меню
Вашата количка

Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж

Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж
-45 % Изчерпан
Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж
790.00лв.
1,430.00лв.
Без данък: 790.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Комплект Уред и Костюм за Пресотерапия и Лимфен Дренаж

ПОСЛЕДНА БРОЙКА!

Комплект за прилагане на Пресотерпия и Лимфен Дренаж.

Състои се от специален костюм и уред за задаване на настройки.

Действие:

- Терапия за цялото тяло.

- Идеално решение при борба с целулита.

- Има укрепващо и пречистващо действие.

- Помага за отслабване и оформяне на фигурата.

Лимфен Дренаж

От изключително значение за здравето на организма и правилното функциониране на неговите защитни функции е доброто състояние на Лимфната система. Тя се грижи за пречистване и предпазването на тялото от вредни организми и вещества. Тя поддържа естествените защитни сили и действието на имунната система

Ефикасен метод за „оптимизация“ и поддържане на лимфната система е лимфният дренаж. Той представлява лек масаж, при който се отварят първичните лимфни възли и се изпомпва лимфата. Така се освобождават първо големите лимфните басейни, а след това постепенно и по-малките лимфни съдове. Лимфният дренаж стимулира лимфния поток и увеличава броя на лимфоцитите, които стоят в основата на правилното функциониране на имунната система.

Пресотерапия

Това е процедура за пречистване на тялото от вредните субстанции и токсините.Благодарение на нея се подобрява циркулацията на кръвта, и се стимулира снабдяването на организма с кислород.Засилват се се естествените имунни заздравителните функции. Ускорява се метаболизмът на кожните клетки. Редуцира се количеството мастни натрупвания.Терапията е ефикасен метод за борба с целулита, умората, тежест в крайниците,отоци.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Комплект костюм и уред за оформяне на фигурата и прилагане на лимфен дренаж

 

Функции:

1. Детоксикира

2. Оформя тялото; тонизира мускулите

3. Спомага за ефикасно отслабване

4. Терапия за стимулиране на лимфатичната система; лимфен дренаж

5. Релаксация

6. Спомага за намаляване на целулита

 

Начин на употреба

1. Включете уреда в захранването

2. Настройте таймера /предварителната настройка е 15 мин./

3. Натиснете Избери/Select

 

3  автоматични режима на работа:

*за отслабване  1

*за отслабване  2

*за лимфен дренаж  3

След като изберете някой от режимите натиснете бутона START/PAUSE.  Въздушните възглавници на костюма ще се активират една по една по посока отдолу нагоре.

 

Ръчна настройка:

Активацията на въздушните възглавници може да бъде извършена ръчно. За да направите това, натиснете 4 и изберете възглавницата, която искате бъде активирана. Например, ако желаете да използвате само възглавницата за талия, тогава изберете опция „талия“ от панела за управление, след което натиснете START/PAUSE бутона.

 

Настройка на интензитета на работа  -  по време на процедура, може да настроите интензитета, като зададете 9 и изберете една от опциите L, M или  S:

L (large) – Голям

M (medium) – Среден

S (small) – Малък

След като сте направили своята настройка натиснете START/PAUSE.

 

Манипулация:

При третиране с комплекта, съобразете настройките с индивидуалните физиологически особености на пациента.

-при голямо голямо количество мастни натрупвания – изберете режим  1, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 60 минути) и задайте интензитет L

-При средно количество мастни натрупвания – изберете режим  1 или 2, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 35-40 минути) и задайте интензитета в диапазона между  L или M

-при малко до средно количество мастни натрупвания – изберете режим 2, настройте времетраенето (стандартна продължителност на манипулацията около 35-40 минути), задайте интензитет в диапазона между M или S

-за поддържане на форма – задайте ръчна настройка на въздушните възглавници и изберете 5 от тях за зоните, които пациентът иска да бъдат третирани. Стандартна продължителност на манипулацията около 20-30 минути

-за лимфен дренаж – изберете режим 3. Стандартна продължителност на манипулацията около 20-35 минути.

 

Внимание:

! Преди употреба е необходимо да бъдат премахнати всички бижута !

! Процедурата не се препоръчва за хора с метални импланти в тялото, както и за бременни жени !

! Изключете уреда и захранването след употребата за деня. За почистване използвайте сух парцал !

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.