Меню
Вашата количка

Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090
Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090
Изчерпан
Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090
Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090
Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090
187.00лв.
Без данък: 187.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

Козметичен уред с компактен дизайн, подходящ както за професионална, така и домашна употреба.

Уредът комбинира топла и студена терапия с действието на фотонтерапията.

- Фотонна терапия

Основава се на Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни пулсови честоти в рамките на видимия спектър на светлината произвеждат енергия, която се абсорбира от клетките, съдържащи пигмент (хроматофорите). Тя се трансформира в топлина и оказва влияние върху различни аспекти.

В зависимост от цвета на светлината, процедурата има различни ефекти за подмладяването и подобряването вида на кожата. Генерираните светлинни вълни проникват в кожата в дълбочина и оказват влияние в няколко основни аспекта: стимулиране производството на колаген, подобряване еластичността на кожата, решаване на проблеми с пигментацията.

- Червена светлина: това е светлината с най-голям топлинен заряд. Процедурите спомагат за ускоряване на кръвообращението, регенерацията на клетките. Фините бръчки се изглаждат, кожата става по-еластична.

- Зелена светлина: спомага за притока на кислород до клетките, осигурява лимфен дренаж, ефикасна за изглаждане на кожата.

- Синя светлина: помага за естественото производство на колаген, нормализира се нивото на омазняване, премахват се бактериите, които предизвикват акне.

- Топла терапия: масажирането с топла повърхност действа за отваряне на порите. Това действие прави манипулацията много ефикасна преди почистване, позволявайки да се премахне мръсотията, натрупана в порите. Процедурата помага още за по-доброто проникване и абсорбиране на активните вещества от козметичните разтвори. Ускорява се циркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм.

- Студена терапия: Охлажда и успокоява кожата, затваря порите, освежава и тонизира. Тези действия правят терапията много подходяща след козметични процедури, които могат да предизвикат раздразнения на кожата.

- Терапия с йони: положителните и отрицателните йони имат редица полезни действия. Основно за процедурата, е че спомага за дълбокото почистване на кожата и нейното подхранване. Чрез положителните йони се размеква натрупаната в порите мръсотия, позволявайки да се изчисти бързо и ефективно. Отрицателните йони спомагат за подхранването на кожата, като се подпомага дълбокото проникване и абсорбиране на хранителните и лечебните разтвори.

Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090

Техническо ръководство

 

I Въведение

Мултифункционален козметичен уред, който съчетава няколко обикновено по-големи като размер апарата (LED, топла и студена терапия, йони). Тези функции са комбинирани в компактен уред, който е подходящ за домашна употреба и позволява да се извършват козметични процедури у дома.

Чрез топлата и студената терапия, комбинирани с положителни и отрицателни йони, се укрепва молекулярния резонанс на кожните клетки и се подобрява еластичността на кожата. Също така йонизираните продукти могат да засилят активността на повърхността на кожата. Стимулира се пенетрацията на козметичните вещества. Тяхната абсорбация в клетките достига до над 85%, ефект, много по-добър от този при третиране само с ултразвук.

 

Йонна топло-студена терапия въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out)

Чрез топлия чук, чиято повърхност е 45 Сo, се отварят порите, стимулира се циркулацията на кръвта, ускорява се метаболизмът и се изхвърлят токсините. Студеният чук, чиято повърхност е 5-10 Сo, бързо понижава температурата на кожата, като се полагат основите за последваща грижа, освобождава се напрежението.

Третирайки с галваничен ток чрез функцията въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out), се оказва ефект за дълбоко почистване на кожата и подобряване на нейното хранене.

Използвайки микроток под 1000um, галванизацията стимулира био електричеството в човешкото тяло, за да се произведе енергия, която активира функциите на клетките. Галваничният ток използва ефекта на амфотерните вещества, предоставяйки грижа за кожата по 2 начина – въвеждане на хранителни вещества и извеждане на мръсотията. Водоразтворимите подхранващи продукти ефективно се пенетрират до дълбоките слоеве на кожата, клетките се подхранват директно.

Генерираните от уреда вибрации влияят за разрушаване на мазнините и стягане на кожата. Приложените продукти за избелване или подмладяване се йонизират и се пенетрират в дълбочина. Чрез извеждане на мръсотията, се осигурява по-добро въвеждане в кожата на алкалните разтвори, като така се омекотява слоят от мъртви клетки и се нормализира омазняването.

 

Чрез силата на взаимно отблъскващите се йони с еднакъв заряд, се осигурява дълбоко подхранване на кожата, тя остава гладка и успокоена.

 

Грижа за кожата с LED цветна светлина

Всички живи организми основават своя растеж на светлината. Слънчевата светлина, въздухът и водата са жизненоважни.

След тригодишно проучване е установено, че червената, зелената и синята светлина са най-благоприятни за кожата и подпомагат нейното здраве, наподобявайки процеса на фотосинтезата за растенията.

Степен на проникване на вълните на различните цветове светлина в кожата.

 

II 6 функции

1. Извеждане на мръсотията

Омекотява роговия слой на кожата, почиства замърсяванията, включително тези дълбоко в порите и повишава пропускливостта на кожата.

2. Въвеждане на йони.

Подпомага дълбоката абсорбация на субстанциите, възстановява влакнестите тъкани и еластичността на кожата

3. Топла и студена терапия

Студено-топлата терапия подобрява еластичността на кожата, стяга я, изглажда бръчките, подобрява цвета на кожата, изхвърлят се токсините. Процедурите спомагат за избелване на кожата и подобряване контура на лицето, премахва се пигмента от повърхността на кожата. Възстановява се отпусната кожа.

Ако процедурата се прилага върху тялото, може да намали теглото, чрез високочестотните вибрации (3 милиона в секунда), изгарят се калории, мазнините се разграждат.

4. Червена светлина – премахване на бръчки, 650nm+/-5 дължина на вълната

Червената светлина е с най-голяма топлинна енергия. Тя ускорява циркулацията на кръвта, стимулира регенерацията на клетките и производството на колаген, има забележителен ефект за изглаждане на бръчките, стягане на кожата, намаляване на пъпки и премахване на белези.

5. Синя светлина - премахване на акне, 470nm+/-5 дължина на вълната

Синята светлина е с най-студени лъчи. Тя стимулира синтеза на протеини и колаген, активира кожата, стяга отпусната кожа, свива порите, унищожава бактериите, причиняващи акне, положително действие за червени петна, подобрява състоянието на мазна и на чувствителна кожа.

6. Зелена светлина – успокояване, 530+/-5 дължина на вълната

Подобрява функциите на клетките и усвояването на кислород, стимулира микроциркулацията на повърхността на тялото. Същевременно е ефикасна за успокояване на кожата. балансира я и стабилизира, подобрява лимфния дренаж и премахва отоците.

 

III Компоненти

1. Включване/изключване

2. LCD дисплей

3. Студен/Топъл йонен накрайник - глава

4. Проводима метална лента

5. Избиране на LED светлина

6. Студен чук

7. Въвеждане/извеждане, „lead-in & lead-out“ фунция

8. Топъл чук

 

 

IV Употреба – около 15 минути

1. Почистете кожата. Включете уреда в захранващата мрежа.

2. Натиснете превключвателя (1), за да се включи LCD дисплея (2).

3. Топъл чук за извеждане на замърсявания – 5 минути.

Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „+“, тогава натиснете бутон (8), на екрана ще се появи мигащ надпис „HEAT”. Когато „+“ и “HEAT” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. С тази терапия се изчистват замърсяванията.

4. Студен чук за подхранване – 8 минути.

Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „–“, натиснете бутон (6), на екрана ще се появи мигащ надпис „cool”. Когато „–“ и “cool” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. Движете главата на уреда (3) по кожата, разнасяйки подхранващи вещества, за да се постигне ефект на дълбоко подхранване.

 

 

Препоръки

1. Когато използвате функцията въвеждане/извеждане +/- (lead-in & lead-out), ръката трябва да докосва металната лента (4), така че микротокът да протича през тялото, за да се осъществи ефектът му.

2. Всеки бутон за избиране на функция е също и превключвател. Просто натиснете бутона веднъж за избор на силен или слаб ток, както и за смяна на цвета на светлината.

3. „+/–„

„–„ представлява въвеждане за подхранване, докато „+“ е извеждане на мръсотията. За трансферът от + към – е задължително да натиснете бутона за 3 секунди, за да се осъществи смяната на функцията.

4. Функциите LED, +/–, топла или студена терапия могат да се използват едновременно или по отделно.

5. По време на работа всеки индикиращ знак за съответната функция ще примигва – LED, HEAT, COOL, „+/–„

 

Работа с функциите въвеждане/извеждане „+/–„

Функция

Топла/Студена терапия

Три цвята светлина

Подхранване/въвеждане

Студена терапия

Синя светлина

Зелена светлина

Извеждане на замърсявания

Топла терапия

Червена светлина

 

Избор на ток и цвят на светлината

Вид кожа

Сила на ултразвуковите вълни

+/– степен

Цвят на светлината

Акне, мазна и чувствителна кожа

Ниска

Ниска

Синя

Бръчки, отпусната кожа

Висока

Висока

Червена

Комбинира кожа

Средна

Средна

Зелена

 

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.