Меню
Вашата количка

Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10

Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10
Изчерпан
Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10
195.00лв.
Без данък: 195.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10

Уредът предлага възможност за загряване на кърпи, съхранявайки ги топли, влажни и дезинфектирани. Функция за самоизключване, когато нивото на водата падне под допустимото. Уредът е с дизайн на две нива за по-голяма съвместимост - позволява стерилизацията на повече кърпи и аксесоари едновременно, спестявайки ви време и усилия

Информация:

- Мощност: 400W

- Напрежение: 220/50HZ

- Капацитет: 10 литра

- Тегло: 2.8кг.

Размери: 25.2х18.5х34 см.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Стерилизатор за кърпи с пара 10

 

Стерилизация:

*Преди да поставите принадлежностите и аксесоарите в стерилизатора, те трябва да бъдат добре измити, изплакнати и подсушени.

*При стерилизация на бутилки (бебешки или други) – извадете вътрешния контейнер от базата и поставете бутилките обърнати надолу, за да улесните достъпа на парата до вътрешността на бутилките

*Поставете аксесоарите или други принадлежности на решетката и поставете с капака. Напълнете приложената измервателна чашка до маркираната линия с 90 ml. прясна вода и я излейте върху нагряващия елемент в основата на уреда.

*Не превишавайте или намалявайте указаното количество вода

*Не поставяйте решетката за аксесоари обърната надолу. Не изваждайте решетката за готвене.

*Сглобете елементите на уреда  и след това ги поставете върху основата.

*Включете уреда в захранването (110-230V AC). Той автоматично ще премине в режим на готовност, при което  LCD екрана ще сочи  „00“

*Натиснете еднократно бутон FUNCTION. Светлинният индикатор за функция „стерилизация“ ще започне да мига в продължение на 5 секунди, след което уредът автоматично ще  започне работа.

*Стерилизацията отнема 15 мин., които ще бъдат отброени на LCD екрана. След приключване на стерилизация, светлинната индикация ще се изключи и уредът отново преминава в режим на готовност с LCD екрана на  „00“

*Не отваряйте капака и не докосвайте повърхността на уреда непосредствено след приключване на стерилизация. 

*Ако не използвате стерилизираните принадлежности, бутилки, кърпи или аксесоари в рамките на 24 часа след стерилизиране, моля повторете стерилизацията, за да гарантирате хигиената им.

 

При стерилизация на аксесоари:

Преди да поставите аксесоарите в стерилизатора, те трябва да бъдат добре измити, изплакнати и подсушени. Поставете аксесоарите на решетката  и затворете с капака. Напълнете приложената измервателна чашка с 270ml. Прясна вода и я излейте върху нагряващия елемент. Не превишавайте или намалявайте указаното количество вода. Не поставяйте решетката за аксесоари обърната надолу. Не изваждайте решетката за готвене. *Включете уреда в захранването (110-230V AC). Той автоматично ще премине в режим на готовност, при което  LCD екрана ще сочи  „00“.

За да настроите уреда да стерилизира в режим „цикъл“: Натиснете  бутон FUNCTION два пъти.  Светлинният индикатор за функция "Cycle" ще започне да мига за 5 секунди, а  LCD екрана ще покаже "6 h", което означава, че времето за стерилизация е настроено по подразбиране за 6 часа.  Може да настроите времето за 12 часа като натиснете бутон TIME веднъж. След като времето е настроено, уредът ще започне да стерилизира в режим „цикъл“

При този режим, уредът автоматично ще възобновява стерилизацията на всеки 6 или 12 часа, което се равнява на общо 4 включвания най-много. Ако искате да отмените този режим, натисне те бутон OFF.

След приключване целия цикъл на стерилизация, уредът ще премине отново в режим на готовност, с LCD екрана сочещ „00“

 

При готвене:

Различните храни изискват различно време  за приготвяне, поради което, количеството вода, което трябва да се използва варира:

-при готвене до 15 минути – 90ml.

-при готвене между 15-30 минути – 180ml.

-при готвене между 30-45 минути – 270ml.

-при готвене над 45 минути – 360ml.

 

*Поставете храната върху решетка за готвене, след което поставете решетката за аксесоари и покрийте с капака. Излейте необходимото количество вода върху нагряващия елемент.

*Не превишавайте или намалявайте указаното количество вода

*Не поставяйте решетката за аксесоари обърната надолу. Не изваждайте решетката за готвене.

*Сглобете елементите на уреда  и след това ги поставете върху основата.

*Включете уреда в захранването (110-230V AC). Той автоматично ще премине в режим на готовност, при което  LCD екрана ще сочи  „00“

*Натиснете бутон FUNCTION три пъти. Светлинният индикатор за функция „готвене“ ще започне да мига в продължение на 5 секунди, след което уредът автоматично ще  започне работа. Първоначалното зададено време за готвене е 10 мин. Ако искате да промените времето, натиснете бутон TIME. Когато времето за готвене е под 15 мин, всяко натискане на бутон TIME ще добавя по 1 минута. Когато времето е над 15 минути, всяко натискане ще добавя по 5 минути към времето. Максималното време, което може да добавите е 60 минути.

*По време на целия процес на готвене, индикаторът ще свети, а LCD екрана ще показва оставащото време. Когато уредът приключи работа, светлинният индикатор ще изгасне, а уредът ще премине в режим на готовност с LCD екрана сочещ „00“

 

Допълнителна информация.

*Почиствайте уреда редовно

*Преди всяко почистване изключвайте уреда от захранването

*Пазете базата от вода.

*При почистване, не използвайте абразивни материали

*Почиствайте редовно нагряващия елемент в основата на уреда

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.