Меню
Вашата количка

Ултразвукова шпатула М-857А

Ултразвукова шпатула М-857А
Ултразвукова шпатула М-857А
Ултразвукова шпатула М-857А
Изчерпан
Ултразвукова шпатула М-857А
Ултразвукова шпатула М-857А
Ултразвукова шпатула М-857А
Ултразвукова шпатула М-857А
356.00лв.
Без данък: 356.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Представяме ви ултразвукова шпатула за почистване на лице - Модел М-857А. Уредът е безопасен и изключително лесен за употреба. Притежава стилен и компактен дизайн. Оборудван е с работен панел за настройка на времето и интензитета и с необходимите аксесоари за процедурите. В долната част е разположен вход за накрайниците. Ултразвуковата шпатула е подходяща за лечение на акне. Спомага за отстраняване на замърсявания и клетъчни остатъци от фоликулите. Терапиите с Модел М-857А допринасят за забавяне признаците на стареене, изглаждане на бръчките, отстраняване на замърсявания и почистване на тъканите. Подобряват цялостния вид на кожата, ексфолират, почистват тъканите и премахват натрупаната мъртва кожа. Кислородът достига в дълбочина и стимулира появата на нови клетки. По този начин се засилва производството на колаген и се ускорява метаболизма. Ултразвуковата шпатула за почистване на лице е произведена в Китай.

Режими на работа:

1. Пилинг - за почистване и ексфолиране на кожата.

2. Инфилтриране на полезни вещества и разтвори в кожата

3. Лифтинг - за повдигане на кожата. Необходимо е да се използва подходящ за процедурата крем или гел.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


Предпазни меркиМоля, прочетете и запомнете инструкциите и начина на работа, преди да използвате уреда.

-    Ако се чувствате неудобно или откриете нещо необичайно по време на употребата на уреда, изключете захранването и спрете да го използвате.
-    Моля, да не се използва за процедури върху бебета и деца, съхранявайте го на места недостъпни за деца.
-    Освен оторизираният техническия персонал, други не трябва да демонтират и отремонтират продукта.
-    Винаги дръпнете щепсела след употреба.


Моля, не го съхранявайте на следните места:
   1. Места, които са на открито, или такива с пряк досег от вятър и дъжд;
   2. Места, където се използва огън и/или места с висока околна температура;
   3. Влажни и прашни места;

-    Не повреждайте захранващия кабел и не го ремонтирайте. Ако захранващият кабел е повреден, сменете го незабавно.
-    Следвайте конфигурираното напрежение на машината, когато използвате. В противен случай това може да предизвика пожар и токов удар.
-    Навлизането на вода в работния панел на продукта, може да причини токов удар и късо съединение. Моля, спрете да го използвате веднага и се свържете с специалист за проверка.
-    Когато не използвате уреда, първо изключете от бутона и след това изключете захранването. Моля, уверете се, че щепсела не е свързан с електропреносната мрежа. След употреба почиствайте своевременно аксесоарите.
-    При начално използване моля не започвайте работа на най-високата интензивност. Увеличавайте интензивността постеенно, като започнете от най-ниската степен.
-    Ако кожата има зачервяване или има поява на сърбеж, спрете процедурата и потърсете причината за тази реакция.
-    За да избегнете повреда не удрайте или изпускайте уреда.
-    Когато използвате уреда, аксесоарите не трябва да бъдат в прекалена близост до очите или да преминават през повърхността на клепача. Забранено е провеждането на процедури при бременни и при пациенти със сърдечни заболявания.

Въведение: Ексфолиране и почистване

Ексфолира кожата и спомага за поддържането на баланса.Представяне на процедурата
Аксесоари: 1 приставка за ексфолиране/шпатула


Функция 1: Почистване; времетраене 10 мин.

След като нанесете на подходящ тоник върху лицето и оставите за около 5 минути, наклонете накрайника под ъгъл 45° напред, за да отстраните мъртвата кожа; избършете лицето с влажен памучен тампон, за да запазите лицето влажно, докато почиствате, и повторете почистването на същото място не повече повече от 3 пъти, в противен случай може да очаквате зачервяване. Не оставяйте накрайника на едно място без да го премествате, т.к. това може да доведе до ожулване на кожата.

Функция 2: Вкарване на активен агент; времетраене 5 мин.разтвор в дълбочина
Можете да нанесете водна емулсия, гел или есенция, а шпатулата следва да се движи по кожата под ъгъл 45°, като едновременно опъвате кожата назад, повторете операцията.

Функция 3: Лифтинг; времетраене 5 мин.
Разнесете гел върху лицето, сложете влажна марля и на плъзнете шпатулата под ъгъл 45°, като опъвате кожата в обратната посока.

Подходящи продукти
Лосион, есенция, гел от алое вера, гел за регенериране на кожата и др.

 


    Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
    Научете повече тук.