Меню
Вашата количка

Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312

Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Ново Изчерпан
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312
260.00лв.
Без данък: 260.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312


Функционален козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал – две от популярните и утвърдени в съвременната козметика процедури. Терапиите са едни от най-ефективните, характеризиращи се с доказано подмладяващо, почистващо и тонизиращо действие. 

Йонофорезата е предпочитан метод, за който се използва галваничен ток, който осигурява полезни йони директно в клетките. Под влияние на електрическия импулс полезни вещества като колаген, еластин и други проникват във вътрешния слой на епидермиса. По този начин се стимулират нервните окончания без да вреди на кожата. С процедурите безболезнено се преодоляват различни кожни заболявания, възпаления, белези и несъвършенства. Благоприятно въздействие има при борбата бръчките. Кожата е еластична и детоксикирана.

Дарсонвал процедурите се извършват посредством стъклена тръба, през която протича високочестотен ток. Електрическият импулс преминава през епидермиса и достига до базалния слой на кожата. По този начин подсилва тъканта, подобрява кръвообращението и микроциркулацията. При процедурите се образува озон, който действа антибактериално. Терапиите са подходящи при проблеми с мастната секреция, акне, различни бактериални заболявания, кожата възвръща своя блясък, чистота и свежест. 

Уредът е компактен и практичен, с лесен за употреба работен панел, с който се правят настройките за процедурите. Модел RU-312 Йонофореза и Дарсонвал оборудван с всички необходимо за терапиите:

3 накрайника за Йонофореза

Накрайник за Дарсонвал

3 стъклени проводника за ДарсонвалПроизведено в Китай


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Моделът съчетава две от най-популярните козметични процедури с ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата: Йонофореза и Дарсонвал.

За всяка от функциите, уредът е оборудван със съответният комплект накрайници, както и с отделни бутони за настройка.

Уредът е с компактен дизайн, лесен и удобен за употреба.

 

ДАРСОНВАЛ

 

Действие:

Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.

 

Употреба:

 1. Почистете кожата. Изберете накрайник, според зоната, която ще обработвате. Накрайник „гъба“ се използва за по-големи зони като чело, шия и тн.; накрайник „лъжичка“ е подходящ за средно големи зони; накрайник „сферичка“ се употребява за малки зони. Монтирайте стъкления проводник към накрайника.
 2. Свържете към захранването. Свържете накрайника към уреда.
 3. Преди да започнете манипулацията, проверете интензитета, като докоснете кожата със стъкления проводник. Ако интензитета е прекалено висок или нисък, настройте до необходимата степен. Винаги започвайте настройката на интензитета от ниско към високо, като увеличавате постепенно в съотвествие с поносимостта на кожата.
 4. Започнете манипулацията от челото, третирайте с кръгообразни движения и бавно преминавайте към останалата част на лицето.
 5. Средното времетраене на процедура трябва да е около 5 минути. Ако кожата е прекалено суха или чувствителна, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
 6. След приключване на работа, изключете уреда, след което изключете от захранването.

 

 

Методи на работа:

 • Директно третиране

Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.

 • Точково третиране

Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).

 

ВАЖНО!

 • При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.
 • Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.
 • Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
 • Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.
 • Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.
 • Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.
 • При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

 

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

 

 

ЙОНОФОРЕЗА

Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.

Позитивните йони регулират киселинността, балансират функцията на нервната система, стимулират кръвообращението, допринасят за заздравяването на тъканта, действат противовъзпалително. Спомагат дълбокото инфилтриране на козметичните и лечебни разтвори.

Негативните йони регулират алкалността, стимулират нервните окончания, засилват притока на кръв до клетките. Терапията с негативни йони е подходяща за зряла или мазна кожа.

 

Употреба:

 1. Свържете накрайника
 2. Подгответе кожата, като я обтриете с подходящ козметичен продукт нанесен въру памучен тампон
 3. Свържете към захранването и натиснете бутона за включване/изключване
 4. Задайте най-ниската степен на интензитет. Поставете накрайника-проводник в ръката на клиента.
 5. Изберете терапия с положителни или отрицателни йони. Когато работите в един от двата режима, елктродният накрайник в ръката на клента носи противотоложният заряд, а накрайникът, с който оперирате, заряда на режима.  Например, когато зададете режим положителни йони, накрайникът електрод е със заряд минус, а накрайникът ролер, със заряд плюс.
 6. Нанесете козметичният или лечебен разтвор.
 7. Настройте интензитета, съобразявайки се с чувствителността на кожата. Усещането от работата на уреда трябва да е в рамките на леко убождане.
 8. Внимателно и бавно плъзгайте ролера по кожата за около 5-6минути.
 9. След приключване на работа, изключете от захранването. Не отмествайте ролера от кожата веднага, за да се избегне евентуален дискомфорт.

 

ВНИМАНИЕ:

След процедура почистете накрайниците и подсушете. Съхранявайте на сухо място!

Процедурата не се препоръчва при:

 • бременни
 • хора с прекалено чувствителна кожа
 • при наличието на възпаления, рани, сериозни кожни заболявания
 • дилатация на кръвоносните съдове

Преди процедура, да се премахнат всякакъв вид метални бижута и аксесоари

Процедурата да не се прилага при наличието на метален имплант.

Да се има предвид, че процедурата влияе на киселинно-алкалният баланс. Съобразете  PH фактора на козметичните продукти с действието, което позитивните и негативните йони оказват върху киселинността и алкалността на организма. Например, когато работите с положителен заряд, ще се повиши киселинността за сметка на алкалността. И обратното, в режим на отрицателни йони, ще се повиши алкалността, за сметка на киселинността. Препоръчва се преди употреба да тествате козметичния продукт с ph индикаторна хартия.

В режим на положителни йони, усещането за убождане при работа е по-силно, отколкото при процедура с отрицателни йони.

 

Поддръжка на уреда:

Уредът е с гаранция 1 година. В нея не влизат накрайниците, консумативите и аксесоарите.

*В случай на фабрична неизправност, свържете се с нас.

Гаранцията не важи в следните случай:

 • При повреда, причинена от собственоръчно разглабяне, ремонт или промяна на уреда
 • При повреда, причинена от неправилна поддръжка на уреда
 • При повреда, причинена от изпускане, удар или друг инцидент
 • При повреда, причинена от неправилна употреба на уреда
 • При повреда, причинена от природно или друг тип  бедствие
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.