• Магнитен Квантов Анализатор модел 928

Магнитен Квантов Анализатор модел 928

  • Код на продукта: 928
  • Наличност: 100
  • Цена: 326.00лв.


Магнитен Квантов Анализатор модел 928

Теоретичните постиженията на квантовата медицина днес ни предоставят възможността да изследваме здравословното състояние на организма си  в рамките на броени минути. Тази иновация се помества в един уред. Представяме на вашето внимание революционно откритие на редица сфери като медицина, био-информатиката, електротехниката и други науки – Квантов Магнитен Анализатор.

Как функционира Анализаторът?

Уредът засича и изследва магнитното поле на клетките. В него се съдържа ценната информация, която те носят. Тази информация касае именно здравословните параметри и показатели на всички системи и органи в нашето тяло. Отчетените данни анализаторът сравнява с база от нормирани показатели.

 Освен стандартният анализ, уредът е способен  да „засече“ патологичните промени в клетките и така да прогнозира бъдещо заболяване или предразположение към такова

Уредът се използва изключително лесно.  Необходимо е да го подготвите  за работа като го свържете към компютъра и инсталирате приложения диск. След това попълнете информацията, която се изисква. Поставете сензорният накрайник в дланта си. Това е! Следва само да изчакате уредът да приключи сканирането и вашите резултати ще са на лице бързо и точно – в рамките на броени минути.

Уредът предлага възможност да съхраните или принтирате вашите резултати.

 

Технически параметри:

Напрежение: 110v/220v

Честота:50~60Hz

 Тегло: 2.5 кг.


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/