Меню
Вашата количка

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704
Изчерпан
МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704
169.00лв.
Без данък: 169.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704

Пароозонаторът е уред, който има широко приложение вкозметичните процедури. Овлажнява кожата посредством вода, която излиза подформата на пара. По този начин кожата се подготвя за обработване. Паратапремахва мъртви клетки, разтваря порите, отстранява събралата се мръсотия. Тозимодел е компактен и позволява да бъде използван както в професионални, така и вдомашни условия. Уредът има опция за озон терапия, чрез която помага на кожатада отдели токсини и комедони.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704

 

Техническо ръководство

 

В уреда има електрически нагревател, който загрява водата. По този начин се произвежда гъста пара, която се разпръсква през накрайника. Парата се прониква много добре в кожата. Същевременно, благодарение на ултравиолетова лампа, уредът има функция за озон, която стерилизира кожата.

Действия на уреда: дезинфекцира, детоксикира, подобрява метаболизма на клетките, омекотява мъртвите клетки.

Ефекти от процедурата:

 1. Омекотява горния слой мъртви клетки по кожата, така че те лесно да се премахнат с последващата процедура.
 2. Отваря порите, за да се улесни тяхното дълбоко почистване.
 3. Парата прониква в порите и омекотява натрупаната мръсотия в тях, черните точки, остатъците от грим и замърсявания. Така кожата е подготвена за последващо почистване.
 4. Парата помага да се изведат токсините от порите. Спомага и за изглаждане на бръчките.
 5. Функцията за озон ефективно убива различните бактерии по кожата и с това е полезна за нейното здраве.
 6. Стимулира се циркулацията на кръвта, повишава се нивото на вода в клетките, подобрява се метаболизма на клетките и техните естествени възстановителни процеси.

 

Начин на работа:

 1. Налейте чиста дестилирана вода в резервоара, като я наливате през отвора за вода. Не превишавайте лимита за максимум.
 2. Натиснете бутона за включване (POWER).
 3. Ако има нужда от дезинфекциране, натиснете бутона за ултравиолетовата лампа (OZONE).
 4. Ако нивото на водата падне под минималното, уредът автоматично ще спре да работи. Ще започне работата отново 5 минути след като в резервоара е добавена вода.
 5. Правилният начин за прилагане на процедурата е като парата първо

пада върху брадичката и се разпределя по цялото лице.

 1. Захранването трябва да е добре заземено.

 

Технически параметри:

Волтаж: AC220V

Честота: 50/60 Hz

Мощност: 400 W

 

Времетраене на процедурата и разстояние на накрайника от лицето:

 

Тип кожа

Разстояние от лицето

Време за процедурата

Мазна кожа с лошо кръвообращение

20 см

Около 15 минути

Нормална кожа

25 см

Около 10 минути

Чувствителна кожа

30 см

5 минути

Кожа със симптоми на разширени капиляри или възпаления

30 см

5 минути

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.