• Модерен козметичен апарат за Безиглена Мезотерапия 221

Модерен козметичен апарат за Безиглена Мезотерапия 221

  • Код на продукта: 221
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 1,100.00лв.


ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Модерен козметичен апарат за Безиглена Мезотерапия 221

Професионален козметичен уред, който ползва иновативна технология, за да възвърне младежкия вид на кожата. Безиглената мезотерапия се нарежда сред най-популярните процедура в борбата с признаците на застаряване. Причината е в сигурните резултати, които манипулацията дава, както и фактът, че е напълно безвредна. Терапията е неинвазивна и безболезнена.

Действието се основава на процеса на инфилтрация на лечебни и хранителни разтвори в кожата. По време на терапията се повишава пропускливостта на епидермиса. Това става посредством електрически импулс, генериран от уреда. В кожата се образуват микроотворчета, които представляват каналчета за веществата, които разнасяте посредством един от четирите накрайника на уреда.

Апаратът разполага със студен чук. Той се използва като завършващо действие на процедурата, спомага да се затворят порите и да се успокои кожата. В комплекта накрайници има и такъв за третиране на околоочния контур.

Ефекти:

·        Кожата се стяга, става по-еластична и с младежки вид.

·        Подобрява се контурът на лицето.

·        Подобрява се околоочният контур.

·        Фините бръчки се изглаждат.

·        Кожата е хидратирана и подхранена в дълбочина.

·        Спомага за намаляване на целулита и мастните натрупвания (в зависимост от въведените в кожата разтвори).

 

 

Действието на процедурата е пряко свързано с използваните козметични и лечебни препарати. Изберете ги внимателно в зависимост от нуждите на клиента и индивидуалното му състояние. Преценете добре какви продукти биха били най-подходящи за неговата кожа и за ефекта, който иска да постигне от процедурата.

 

Безиглената мезотерапия е модерен и иновативен метод, който се основава на 3 процеса - електропорация, електрофореза и електроосмоза:

-         Електропорация: степента на пропускливост на кожата се повишава, проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава. Това позволява на разтворите да проникнат в дълбочина.

-         Електрофореза: използва се специална солватна ампула. Процесът, при който важните хранителни и лечебни вещества се вкарват в тъканта. Използват се специални разтвори, наситени с йони, които проникват в кожата под въздействието на положителния или отрицателния заряд, генериран от уреда.

-         Електроосмоза – посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди разтворите достигат до дълбоките слоеве на кожата. Поляризираният разтвор прониква в клетките и те се снабдяват с необходимите за процедурата вещества.

 

Техническа информация:

 - Напрежение: 100~240V

 - 2.08А

 - Мощност: 25W

 - Биполярна радио честота: 100-500KHz

 - Ултразвуков диапазон: 0.3~0.5MHz

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.