Меню
Вашата количка

Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K

Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Ново
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
Монополярен RF козметичен уред стягане на кожата модел 448K
1,550.00лв.
Без данък: 1,550.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален козметичен уред за стягане и изглаждане на кожата на лицето и тялото, който използва

монополярна RF (радиочестотна) технология. RF вълните произвеждат топлинен обмен, който прецизно достига до дълбоките слоеве на кожата, стимулира вътрешната йонна активност, ускорява движението на колоидните гранули и генерира топлинна енергия. Когато дълбоките колагенови тъкани се загреят се свиват и се стимулира производството на нов колаген, който запълва подкожните загуби, вследствие на което кожата се стяга, бръчките се изпъват, кожата възвръща своята еластичност и блясък.

С този козметичен уред се прилага терапия за изгаряне на мазнини в различни зони на тялото, стягане на кожата след отслабване или след раждане, изглаждане и стягане на лицето.


Козметичният уред използва 2 режима на работа с капацитивен (CET) и резистивен (RET) електрически ток.

. (RET) Резистивен електрически трансфер - Той стимулира обмяната на йоните в клетките, възстановявайки физиологичната електрическа активност на клетките и ускорява естествените механизми за регенериране на тъканите. Процедурата се извършва с неизолиран електрод - резистентна глава, което позволява на енергията да достигне до по-голяма дълбочина от 1 до 6 см. RET техниката загрява подкожната тъкан и повишава температурата по безопасен за тялото начин, като този процес спомага за разтварянето и омекотяването на дълбоките подкожни мазнини и за извеждането им от тялото чрез лимфната система.

. (CET) Капацитивният електрически трансфер е метод, който позволява RF електрическият ток да бъде прехвърлен към тялото чрез подвижен външен електрод покрит с изолационен филм, който действа като диелектрик, а тялото действа като втора плоча на кондензатора. Селективното нагряване пренася топлината в дълбокия подкожен мастен слой, стимулира фибробластите и насърчава производството на нов колаген и еластин за постигане на стягащ ефект. Техниката на нежен масаж, последван от дълбок масаж на тялото, активира обмяната на веществата, стимулират кръвообращението и ускоряват изгарянето на мазнините. Процедурата се извършва с изолиран електрод и плоча за да се затвори веригата.

Генерираната RF топлина уврежда стария колаген и ускорява производството на нов колаген, забързва метаболизма, разрушава мазнините в тялото и стопява целулитните натрупвания.


Процедурите с козметичният уред спомагат за:

- Изглаждане на фини линии и бръчки в зоната на очите, устните, челото, брадичката, скулите.

- Премахване на торбички под очите.

- Лифтинг на лицето.

- Повдигане и стягане на кожата в областта на гърдите, ханша, бедрата и ръцете.

- Подобряване на кръвообращението, осъществяване на детоксикация и лимфен дренаж.


Технически параметри:

10 инчов цветен сензорен дисплей.

Капацитивна и резистивна глава.

Електроди с керамично покритие и електроди с покритие от неръждаема стомана.

Плоча от неръждаема стомана.


Технически характеристики:

RF честота - 448Khz

Волтаж - 220V/240V

Мощност - 400wГаранция - 12 месеца.Произведено в Китай.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


RES CAP Монополярен радиочестотен козметичен уред модел 448K

Моля, прочетете внимателно инструкциите за употреба, преди да използвате уреда.


1. Изберете подходящата глава и накрайник на уреда, спрямо конкретната зона за манипулация.

2. Интензитетът на уреда трябва да се регулира от слаб към силен, за да се избегне внезапно силно въздействие, което може да предизвика неприятно усещане и уплах.

3. Ако по време на процедурите с козметичния уред клиентът усети болка, или по кожата се образуват зачервявания, е необходимо веднага да се преустанови употребата на уреда. 

4. По време на процедурите с уреда, избраната глава и накрайникът трябва да се придвижват бавно по повърхността на кожата. По време на манипулациите е абсолютно забранено да се носят метални бижута и предмети.


ВАЖНО!

1. Забранено е да се прилагат козметични процедури с този уред върху бременни жени и при хора страдащи от епилепсия или от психични заболявания. 

2. Забранено е прилагането на терапия при хора страдащи от заболявания като спин, хепатит, рак, сърдечни заболявания, хронични заболявания.

3. Забранено е да се прилага лечение с уреда при инфекция на кожата, открити рани, кожни заболявания, херпеси, флебит, варикозитет.

4. Забранена е употребата на уреда върху лица, които са претърпели медицинска операция през последните 2 месеца, или приемат лекарствени медикаменти като антибиотици, антикоагуланти, анти инфламатори и други за дълъг период от време. При подобни случаи е необходима консултация с лекар.Функции и принцип на действие.


●Терапия за кожата

Функция: Подобрява структурата и стяга кожата, премахва тъмните кръгове и бръчките под очите, стяга кожата в областта на корема след раждане, подпомага изгарянето на мазнини, успокоява болките в мускулите. 


Принцип на действие: Козметичният уред използва монополярна радиочестотна технология, при която (RF) енергията прониква през кожата и загрява тъканите, получавайки се процес на термотерапия, в резултат на което се стимулира производството на нови колагенови фибри, които запълват подкожните загуби на колаген, стягат и изпъват кожата, изглаждат бръчките и подобряват еластичността на кожата.


Лечение и симптоми:                                                                                                                                                           

- Бръчки около очите – пачи крак

- Птоза на клепачите                                                                                                                        

- Увиснала кожа на лицето 

- Първи признаци на стареене на кожата

                                                                                                

                                                                     

        Ефект от лечението:

          


 

                          

                                                                                    Операционен софтуер - RES

                                                                                   

                                                                                   Операционен софтуер - CAP

                                                                                   

                                                                                                       


                                                                                                       


Внимание при провеждане на процедурите:

По време на процедурите е необходимо да се комуникира с пациентите, за да се знае какво е тяхното състояние и усещане. Спрямо конкретните нужди, се регулира интензитета на лечението.

1.В зависимост от конкретното състояние на клиента, при лечение на чувствителни зони – интензитетът се регулира от 3 до 5.
2. При работа с капацитивните глави токът е концентриран и за това интензитетът трябва да е на по-ниско ниво, плочата трябва да се постави плътно до тялото на клиента. При работа с резистивните глави токът е разпръснат и затова интензитетът трябва да е на по-високо ниво.
3. Главите трябва да се движат по кожата непрекъснато, без да се задържат върху едно място за повече от 3 секунди.
4. При продължително използване на уреда в рамките на половин час без прекъсване, е необходимо да се преустанови процедурата за поне 10 минути, преди следваща манипулация. По този начин се удължава живота на уреда.
Инструкции за употреба:

Преди да започнете процедурата се уверете, че клиента е легнал удобно и се чувства добре.
- Свържете устройството към електрическата мрежа и го включете.
- Изберете подходящата глава и накрайник в зависимост от спецификата на процедурата.
- Нанесете контактен гел или крем върху зоната на манипулация.

Внимание – По време на процедурата НЕ ТРЯБВА да има директен контакт между клиента и други хора. Козметикът трябва да носи изолационни ръкавици, за да се избегнат ненужни наранявания.Ръководство за процедури на лицето:

1. За повдигане на брадичката и изглаждане на линиите около устните използвайте глави - 
      №2, №3, №4 и №5
2. За повдигане и стягане на бузите и за подобряване на плътността на кожата използвайте глави - 
    №2, №3, №4, и №5

3. За изглаждане на бръчките около очите използвайте глави - 
    №3, №4 и №5

4. За изглаждане на бръчките на челото използвайте глави -
    №2 и №3

5. За премахване на торбички под очите и тъмни кръгове използвайте глави -  
    №6 и №7.                                                   
                                                         

                             
Мерки за безопасност.

1. Това е козметичен уред предназначен за професионална употреба, за да се избегнат ненужни наранявания, е необходимо уреда да се използва само от професионални козметици.

2. Не разглобявайте уреда и не го използвайте по начин, който не е обяснен в инструкциите за употреба. Всички услуги по поддръжката трябва да бъдат извършени от професионален техник.

3. Не поставяйте уреда в близост до вода, също така не го използвайте с мокри ръце.

4. Изключете козметичният уред и се свържете с оторизиран сервиз в следните случаи.
- Ако върху уреда е разлята течност или по някаква причина е бил изложен на дъжд или друг източник на вода.
- Ако уреда издава шумни звуци, или излъчва неприятна миризма на дим или изгоряло.
- Ако електрическите проводници са повредени или издраскани.
- Ако корпусът на козметичния уред е повреден.

5. Поставете уреда на място, на което електрическите проводници няма да бъдат настъпвани. Не поставяйте предмети върху уреда или накрайниците му.

6. За по-голяма безопасност изключете електрическите накрайници след като приключите процедурите с уреда.

7. Не вкарвайте никакви предмети в отворите на уреда, защото това може да доведе до токов удар или пожар. 

8. Не поставяйте уреда върху нестабилна основа, защото при падане, уредът може да се повреди.

9. За да работи правилно уреда, интервалът на непрекъснатото включване и изключване трябва да бъде по-дълъг от 1 минута.

10. Мощността трябва да отговаря на техническите спецификации в обозначителния стикер, в противен случай уреда няма да работи правило и е възможно да изгори.Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.