• Преносим Козметичен уред за Фотон терапия - Ултразвук  013

Преносим Козметичен уред за Фотон терапия - Ултразвук 013

  • Код на продукта: 013
  • Наличност: Out Of Stock
  • Цена: 149.00лв.


Преносим Козметичен уред за Фотон терапия - Ултразвук  013

 

Модерен уред, който позволява прилагане на иновативни процедури като Фотон терапия  и Ултразвук. Ново поколение грижа за кожата.

Фотон терапията е разкрасителна манипулация, която освен подмладяващ ефект има и редица положителни за здравето действия. Процедурата се основава на Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Или иначе казано - терапия, при която високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, също като лазерните технологии, генерират енергия, която се поема от хроматофорите ( пигментосъдържащи клетки) и се трансформира в топлинна.

Светлинните вълни имат способността да проникват  дълбоко в подкожните слоеве. Благодарение на своето активно действие, те регулират пигментацията, стимулират генерирането на колаген и подобряват еластичността, изглаждат бръчките. Цялостното видимо и здравословно състояние на кожата се подобрява значително.

От основно значение при тази процедура са дължините на светлинните вълни. Различните цветове, които уредът генерира, имат различна по дължина светлинна вълна, от която зависи и предназначението им, тоест коя таргет зона обработват и как. Светлина е безвредна. Тя не съдържа ултравиолетови лъчи и не предизвиква ефект на затопляне.

 

Терапия Ултразвук е също толкова ефикасна процедура. Нейното действие се основава на високочестотни вибрации. Те трансформират звуковата енергия в топлинна, която то своя страна работи за подобряване на кръвообращението, стимулира се циркулацията на кръвта, подсилва се метаболизмът и обмяната на веществата, стимулира се имунната система, активират се клетките.

 

Уредът работи със захранващ кабел!

*110V/220V

 *50-60Hz


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/