Меню
Вашата количка

Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото

Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Ново
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
Професионален козметичен апарат HIFU 7D за подмладяване на лицето и тялото
6,500.00лв.
Без данък: 6,500.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален козметичен уред от ново поколение - HIFU 7D за подмладяваща терапия на лице и тяло.


Характеристики на уред HIFU 7D:

- Кратки и бързи процедури

- Напълно безопасна и безболезнена технология, без дълги възстановителни периоди

- Дълготрайни и видими резултати още след първата процедура

- Възможност за персонализирана терапия спрямо възрастта, проблемната зона и индивидуалното усещане по време на процедурата. Терапия с HIFU е препоръчителна обичайно за жени 30+. Спрямо необходимостта може да се предвиди броя на процедурите и интензитета на генерирания ултразвук. Предвидени са 7 приставки (сонди), предназначени за конкретни зони на тялото и лицето

- Компактен и удобен уред с цветен сензорен дисплей, два самостоятелно работещи накрайника с пригодени поставки. Благодарение на двуканалния и двуконтролен дизайн на уреда, можете д прилагате козметичната процедура върху двама пациенти едновременно, регулирайки настройките, които се показват отляво (за ляв накрайник) и съответно отдясно (за десния накрайник) на дисплея.

- Може да следите актуалното състояние и изразходваните към момента импулси на касетите, да променяте интензитета на ултразвуковата енергия и разстоянието между отделните точки.

- Включени са и допълнителни настройки за задаване на лимит от импулси на процедура, гласови команди и др.


Част от приложенията на HIFU включват:

- Стягане и повдигане на лице и тяло

- Оформяне на контура

- Фини корекции на зоните около устата, очите, шията

- Извеждане на натрупаните мазнини

- Отслабващ ефект

- Подобрява структурата и състоянието на кожата

- Подобрява еластичността на кожата

- Стимулира производството на колаген и еластин

- Корекция на фини линии и бръчки


Параметри:

Размер на дисплея: 10 инча

Размер на сонди за третиране: 1.5, 2.0, 3.0, 4.5, 6.0, 9.0, 13 мм.

Входящо напрежение: AC100V - 240V; Честота: 2-7MHz

Максимална мощност: 200-400VA

Предпазител: 5A

Размери на уреда: 46 х 43 х 47 см.


Гаранционна карта за 12 месеца.

Инструкции за употреба.

Включен алуминиев куфар за пренасяне.


Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Техническо ръководство на козметичен уред 7D HIFU против стареене

(Система за магнитно остраняване на белезите на старостта и оформяне на тялото)

Повдигане и стягане       Изглаждане на бръчки   Фини корекции


Уважаеми потребители:

Благодарим Ви, че избрахте нашата нова технология за подмладяване - двуканален и двуконтролен HIFU козметичен уред против стареене. Това е иновативен и неинвазивен козметичен уред за подмладяване, който използва MMFU (макро и микро фокусиран ултразвук с висок интензитет), който генерира термокоагулационни точки вътре в кожата (термична коагулация, която не засяга околните тъкани) и е ново поколение неоперативна козметична процедура за лифтинг на лице и оформяне на контура на тялото в избраните проблемни зони. Използва три различни технологии на честота и импортирани мотори за прилагане на макро и микро системата за високоенергийно фокусиран ултразвук. Манипулацията с HIFU е много бърза и не причинява болка на пациентите. Технологията на HIFU уредите осигурява напълно безболезнени и безопасни процедури - без кървене, хирургическа намеса, остатъчни белези и травми. Тя заменя методите на традиционната хирургия за подмладяване и отстраняване на бръчки. Чрез него се осъществяват различни козметични процедури - лифтинг на лице, отстраняване на двойна брадичка, редуциране на бръчки, стягане и повдигане на кожата, напълно решава проблемите с лицевото стареене, увисването на различни части на тялото, реконструкция на контура за възстановяване на визуалната младост. След лечението можете да се гримирате нормално, без това да повлияе на ежедневния Ви начин на живот. Постига се по-дълготраен ефект при процедурите със 7D  HIFU, отколкото с уредите от предишната еднолинейна технология. Уредът 7D разполага със сонди от 2 мм. за зоните около очите и челото, сонди с дължина от 1,5 мм., 3 мм., 4,5 мм. за лицето и сонди от 6 мм., 9 мм., 13 мм. за цялото тяло. Може да работите съответно с различна сонда спрямо нуждите на клиента и третираната зона. Може да се регулира генерираната енергия спрямо поносимостта на всеки клиент. Концентрираната ултразвукова енергия достига до фасциалната тъкан, генерира топлина, която предизвиква напрежение, което стяга мускулите. Ултразвукът въздейства на подкожните слоеве на кожата, ускорявайки клетъчната активност и стимулирайки регенерацията на колагена. 

Ефектът се осъществява от дълбоките слоеве на кожата към повърхностния слой - възстановява се еластичността на кожата, редуцират се бръчките и се насърчава обновяването на колагена.

Преди да използвате уреда, моля прочетете внимателно това ръководство и стриктно спазвайте инструкциите за употреба!


Съдържание

 1. Въведение
 2. Принцип на действие
 3. Технически предимства
 4. Наименование на всеки компонент
 5. Функции на различните сонди
 6. Свързване и подготвяне на уреда за работа
 7. Общи настройки
 8. Други настройки
 9. Настройки отчитане на импулси
 10.  Настройка на излъчваната енергия
 11. Оперативни стъпки
 12. Противопоказания
 13. Често срещани повреди
 14. Поддръжка и ремонт
 15. Технически данни


1. Въведение:

Изработен по съвременна технология козметичен уред HIFU 7D против стареене може да постигне перфектно 3 резултата - стягане на кожата, изглаждане на бръчките и оформяне на тялото. Иновацията при тази нова технология козметични уреди е използването на най-модерната ултразвукова енергия, която може да проникне дълбоко в SMAS слоя на кожата, причинявайки незабавно свиване на колагена и стимулирайки мрежата от колагенови влакна, повишавайки еластичността на кожата от долния слой. Това е най-безопасният и най-ефективен начин за лечение на стареенето и отпускането на кожата на лицето в козметичната индустрия. Уредът е неинвазивен - без рани и кървене, както и болезненост на зоната. След процедури възстановителният срок е кратък, сравнено с този на други подобни козметични уреди.


2. Принцип на действие:

Високоенергийният фокусиран ултразвук преминава през епидермиса без да го наранява като локализира ултразвуковата енергия във фасцията (слой от тъкани, който се намира под кожата и над мускулите), прониква на различна (зададена) дълбочина и го повдига и стяга, като по този начин комплексно решава проблемите, свързани със стареенето, част от които е отпусната кожа на лицето и тялото. Ултразвуковите вълни стимулират фасциалните влакна и производството на колаген, които отговарят за еластичността и стегнатостта на кожата и мускулите. Резултатът е стягане на кожата, изпъване на бръчките, свиване на порите и избелване на кожата.


3. Технически предимства:

1. Моделът предлага опции за различни дълбочини на проникване на ултразвука - от 1 мм. до 25 мм., а енергията може да бъде настроена от 0.1J to 3.0J. Параметрите могат да бъдат настроени според размера и необходимата дълбочина за дадената третирана област и спрямо индивидуалния праг на поносимост на пациента. Процедурата е по-бърза от тази с ултерапията – необходими са от 30-45 мин. Използва три различни технологии на честота и импортирани мотори за прилагане на макро и микро система за високоенергийно фокусиран ултразвук. Скоростта на генерирането на концентрираните точки ултразвук е изключително бърза и процедурата е безболезнена за пациентите. Има настройка на мотора за променяне на скоростта на  генерирането на точките. Моторът е ултра-тих, а шумът е под 20 децибела.  

2. Използва двуканална и двуконтролна система с две независими една от друга ръкохватки, които могат да работят поотделно. Излъчваната енергия, скоростта на манипулацията и дълбочината на проектиране могат да бъдат настроени спрямо нуждите на отделния пациент. Могат да бъдат обслужвани два пациента едновременно. Процедурата е бърза и постига оптимални резултати.

3. Без блокиране на мотора, което може да доведе до засядане. Работата е стабилна, бърза и равномерна. Процедурата е точна, безопасна и сигурна за пациентите.

4. По модерна високотехнологична технология, уредът е оборудван с два накрайника, които да работят с различни сонди според състоянието на кожата на избраната зона. Ултразвуковите точки се насочват прецизно и точно на различни зададени дълбочини, без това да предизвиква увреждане на епидермиса. Дълбочината на третиране може да се настрои спрямо индивидуалното усещане на всеки пациент.  

5. В допълнение към термичния ефект върху колагена и колагеновите влакна, той има и термична стимулация върху фасциалния слой (SMAS), като терапевтичният ефект е много по-добър от този на терапията Термаж.

6. Манипулацията е лесна и бюджетна, не изисква набавяне на допълнителни консумативи.

7. Ефектът на стягането и оформянето е видим веднага след процедурите и има трайност от поне 18-24 месеца.

8. Манипулацията не повлиява нормалното ежедневие и работа. Позволено е гримирането след процедури.


4. Наименование на всеки компонент:
5. Функции на различните сонди:
Забележки: Уред 7D HIFU разполага със сменяеми сонди за лице от 1.5 мм, 3.0 мм и 4.5 мм, 2.0 мм сонда за околоочната зона и сонди от 6.0 мм, 9.0 мм и 13 мм за цяло тяло, като вида на сондата може да бъде избран спрямо третираната зона. Описаните в таблицата горе стойности на енергията са препоръчителни спрямо различните зони на третиране (Важно е пациентът да има добра поносимост към зададената стойност, съответно тя може да се регулира, така че пациентът да няма усещане за изтръпване). Чрез фокусираният ултразвук на сондата колагеновите и еластинови влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и сгъстяват и така се повдига фасциалният слой (SMAS). Предизвиква се загряване на различни нива, без да се уврежда повърхността на кожата. Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан. Кожата става мека и гладка на допир, редуцират се бръчките и се подобрява еластичността на кожата.


6. Свързване и подготвяне на уреда за работа:

1. Свързване на уреда:

Свържете със съответните по цвят букси двата накрайника (Фигура 2). Поставете двете ръкохватки в съответните им поставки, намиращи се в предната част на уреда (Фигура 1). Свържете кабела на уреда със захранването. Проверете дали захранването е с подходящо на уреда напрежение. 

                                                      (Фигура 1)                                                                                (Фигура 2)      

                                                 

2. Поставяне и смяна на сондите

1. Извадете сондата и отстранете защитното фолио.

2. Нагласете сондата в правилната за поставяне позиция в ръкохватката.

3. Внимателно поставете хоризонтално сондата в ръкохватката. Сондата е правилно поставена когато се чуе щракване.

4. Когато сменяте сондата натиснете бутона за безопасно заключване и леко издърпайте хоризонтално сондата.


                                                           


7. Общи настройки:

1. Моля, проверете дали уредът е свързан правилно и включете Power бутона в предната част под дисплея. 

На дисплея ще се покаже снимката отдолу:


1 -【Current 】Изразходвани импулси към момента. След като уредът е изключен и рестартиран, те са занулени и наново започва отчитането. 【Remain】Показва оставащите импулси от момента на включването на уреда.

2 - Показва модела на поставената в момента сонда

3 -【Pitch(mm)】Показва разстоянието между точките при генерирането на един импулс. Колкото по-малко е, толкова по-концентрирано и силно ще е генерирането на ултразвук върху зоната на зададената дълбочина. Натиснете  (намали) или     (увеличи) за да настроите разстоянието.

4 -【Length(mm)】 
Показва дължината/дълбочината на проектиране на ултразвуковите точки. Обхватът е от 5-25 мм., като най-ниското ниво е 5 мм. Натиснете  ( намали) или  ( увеличи) за да настроите разстоянието. Тази настройка може да бъде извършена само когато уредът е в режим на изчакване (STANDBY).
5 -【Power(J)】Показва силата на генерираната енергия на ултразвука. Натиснете  (намали) или  (увеличи)  за да настроите силата.  
6 -【Repeat/Single】Показва дали е избран продължителен или единичен режим на импулса. Когато импулсът е постоянно повтарящ се изписва【Repeat】, а когато е единичен изписва【Single】. Тази настройка може да бъде извършена само когато уредът е в режим на изчакване (STANDBY).  
7 -【 】Настройки на ръкохватката. Тази настройка може да бъде извършена само когато уредът е в режим на изчакване (STANDBY).
8 -【 】Бутон за настройка на брояча на импулси. Този бутон е активен само в режим на изчакване (STANDBY).
9 -【START/STANDBY】Показва режима на работа на десния и левия накрайник – на Пауза или Включен е уредът. Когато бутонът STANDBY е активен, той е в син цвят. Ако искате да включите уреда, натиснете START и ще се покаже активен бутонът START (бял надпис и син бутон) и ще чуете съответната гласова команда за START. По същия начин ако искате да превключите уреда в режим STANDBY натиснете бутона и ще чуете отново гласова команда.  
10 -【 】Задаване на брояч на импулсите на лявата и дясната ръкохватка, който ще даде гласов сигнал при достигане на зададения от Вас лимит за брой импулси от началото до края на програмата. Натиснете (намали) или (увеличи)за да настроите броя на импулсите по желание. 
11 -【Total Used】Показва общо всички изразходвани импулси на лявата и дясната ръкохватка от включването на уреда.  След изключване или рестартиране на уреда те се нулират и започват да се отчитат наново.
13 - Ако искате да оперирате с лявата ръкохватка, просто поставете подходяща сонда и системата автоматично ще даде индикации за разпознаване с гласов сигнал. За да настроите параметрите на ръкохватката, включете режима STANDBY.

8 - Други настройки:

1. В режим STANDBY от главното меню натиснете и задръжте около 3 секунди бутон  и ще се появи менюто с допълнителните настройки.
2. От тук може да променяте настройките на звука, както и да видите фабричния номер на уреда или да върнете фабричните му настройки. Също така може да променяте режима на оборотите на моторите на  (Бавен) или (Бърз) на лява и дясна ръкохватка. 
      Върнете фабричните настройки: От бутона  (RESET)  може да върнете началните настройки на уреда. Така например началната настройка на звука е на степен 2, а режима на оборотите на моторите на лява и дясна ръкохватка са в режим 

Уредът предлага два режима на бързина на генериране на ултразвуковите точки. Бързината на генерирания ултразвук може да бъде съобразена с индивидуалните нужди на всеки пациент. 
       Настройте оборотите на мотора:  или . Когато е избран, бутонът е в син цвят.
       Така например когато сте сте избрали Бавен режим, надписът е в бял цвят, а бутонът е син , а когато сте избрали бърз режим бутонът за бавен режим е деактивиран и се показва в бял цвят .

       Може да разберете фабричния номер (machine Sn) на уреда.

       Натиснете бутон  , за да се върнете в главното меню при общите настройки. 

   

9.  Настройки отчитане на импулси: 

Докато сте в режим STANDBY натиснете и задръжте за около 3 секунди бутон  , за да влезете в настройките за отчитане на импулси. Ще се покаже таблицата, която е на снимката отдолу:


1) От дясната страна на таблицата може да видите изразходваните импулси на всяка една сонда досега, както и колко общо импулси са изразходвани от всичките проби взети заедно. Ако досега няма изразходвани импулси на таблицата ще има празно място.
От лявата страна на таблицата са записани модела на сондата и нейния размер.
2) Ръчно нулиране на брояча на импулси: Натиснете бутона  .
Total Used в последната графа отдясно показва общият брой на изразходваните импулси от всяка една сонда. 
3) За да се върнете към главното меню натиснете бутона .   

10. Настройка на излъчваната енергия: 

1. В главното меню, докато сте в режим STANDBY, натиснете и задръжте около 3 секунди върху зададената Power(J), която е показана на екрана, след което автоматично ще Ви излезе менюто за настройка на силата, от където може да регулирате интензитета на ляв и десен мотор и отделно на всяка една сонда поотделно.  (Както е показано на снимката отдолу):Настройте интензитета на сондата, с която ще работите спрямо индивидуалната поносимост на всеки пациент. 
Например заводските настройки на всяка една сонда са на 0%, а диапазонът на регулиране е от -50% до +50%. За да се върнете в началното меню натиснете бутона 

11. Оперативни стъпки:

1. Преди да използвате уреда, дезинфекцирайте сондата със спиртен разтвор. Кожата на пациента трябва да бъде почистена, за да се предотвратят замърсявания и да се осигури добро проникване на уреда. Преди процедури с HIFU свалете всички метални предмети, аксесоари и бижута от тялото си.  
2. Препоръчително е нанасянето на контактен гел върху третираната зона, който да направи по-добра връзка между ултразвука и кожата и да осигури по-добра звукова енергия. По време на процедурата дръжте сондата на уреда плътно прилепнала към кожата. При смяна на друг вид сонда задължително настройте нивото от най-ниско към по-високо, съобразявайки с индивидуалната поносимост на пациента. Поддържайте обратна връзка с пациента за това как се чувства и дали му е комфортна зададената степен на енергия. 
3. Манипулацията върху проблемната зона може да бъде повторена до 2-3 пъти, в зависимост от състоянието на пациента. Всяка зона не трябва да бъде третирана с уреда повече от 3 пъти, за да се избегне зачервяване и подуване на кожата.  

12. Противопоказания:

Пациенти със следните симптоми трябва да подходят с повишено внимание към този уред. Задължително се консултирайте се с лекар или специалист в областта преди да използвате уреда. Препоръките са следните:
1. Не прилагайте уреда върху зоната на очите и очните ябълки
2. Уредът не трябва да се използва от пациенти, които са болни, освен ако не е получено разрешение от лекаря
3. Пациенти със злокачествени тумори, хемофилия или тежко кървене не трябва да използват уреда
4. Пациенти с тежки заболявания, кожни заболявания и инфекциозни заболявания трябва да използват уреда с повишено внимание.
5. Да не се прилага терапията от хора със сърдечни заболявания, мозъчни заболявания, кървене, пациенти с хипертиреоидизъм, астма или хипертония.
6. При инжектирана хиалуронова киселина, терапията с ултразвуков козметичен уред е препоръчително да се извърши след около 20-30 дни
7. След манипулация с уреда, избягвайте люта храна, миенето на лицето с ледена или гореща вода.  Преустановете посещенията на спа, гореща йога, сауна, парни бани поне за седмица. Не масажирайте лицето и не извършвайте други козметични процедури. Нанасяйте хидратираща маска ежедневно в продължение на седмица и слънцезащитни кремове и лосиони. Избягвайте терапията с RF и други козметични уреди, излъчващи светлина поне 1 месец след терапия с уреда 7D HIFU.

13. Често срещани повреди

1. Дисплеят не работи. 
Уверете се, че уредът е свързан към захранването и сте включили Power бутона. 

2. Уредът работи, но накрайникът не работи или постоянно се задейства алармата. 
Проверете свързването на накрайника с уреда и дали сондата е добре поставена. 

14. Поддръжка и ремонт:

1. След употреба задължително почиствайте уреда със спиртен разтвор
2.  Уверете се, че напрежението на уреда съвпада с това на захранването
3. Моля, не използвайте аксесоари, които не са част от включените и препоръчаните от производителя
4. Не поставяйте уреда на влажно място или близо до водоизточник и не го излагайте на пряка слънчева светлина
5. Не поставяйте уреда близо до източник на топлина, тъй като това може да повлияе на експлоатационния му живот и  качеството на работа. 
6. Отстранете всички метални предмети от тялото си, за да не повлияете на ефикасността на процедурата.
7. За по-добрия контакт на кожата с уреда осигурете определена степен на влага, с помощта на продукти на водна основа или контактен гел може да постигне желания ефект.
8. Винаги изключвайте уреда от контакта след употреба

Спазвайте инструкциите за употреба от ръководството!


15. Технически данни:

Име на продукта: 7D HIFU Anti-aging
Размер на сонди за третиране: 1.5, 2.0, 3.0, 4.5, 6.0, 9.0, 13 мм.
Входящо напрежение: AC100V - 240V; Честота: 2-7MHz
Максимална мощност: 200-400VA
Предпазител: 5A
Размери на уреда: 46 х 43 х 47 см.
Размери с алуминиевата кутия: 59 х 50 х 80 см.
       
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.