Меню
Вашата количка

Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41

Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Изчерпан
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
Професионален козметичен апарат - Ултразвукова Кавитация 41
550.00лв.
Без данък: 550.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален козметичен апарат -Ултразвукова Кавитация 41

Козметичен уред, който ползваиновативна технология, за да се премахне целулита и мастните натрупвания. Той емного компактен и лесен за пренасяне.

Действието му се основава нанискочестотни ултразвукови вибрации. Те преминават през кожата и достигатдиректно до мастните натрупвания. В тях се образуват микроскопични мехурчета,които се пръскат и така разрушават мембраната на мастните клетки. Излишнататечност в тях се освобождава и се отвежда от организма по естествен път. Притози метод мазнините се преобразуват в теченост и тялото се освобождава от нея.Също триглицеридите се трансформират в глицерин, който се използва от организмакато допълнителен източник на енергия или се освобождава.

Техническаинформация:

- Волтаж: 220V/240V

- Честота: 50/60Hz

- Мощност: 80W

Произведено в Китай /КНР -Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Преносим козметичен уред  - Ултразвукова Кавитация  41

*Преди употреба прочетете инструкциите

*Дръжте уреда далеч от вода.

*Процедурата с уреда да не се прилага на бременни жени;  хора с епилепсия, пейсмейкър или други  сериозни заболявания; както и пациенти  с инфекция на зоната, която ще бъде третирана.

*Разглабянето и сглабянето на уреда да се извършва от специалист.

*Почиствайте уреда и накрайниците след  всяка употреба

 

Действие

Ултразвуковата кавитация използва модерна технология, за да предложи ефикасно действие в борбата с мастните натрупвания и целулита.

 Уредът работи с нискочестотни ултразвукови вълни, които преминават през кожата, прониквайки директно в мастната тъкан. Те разбиват мастните натрупвания като образуват микроскопични мехурчета, които при своето пръсване унищожават мембраната на мастните клетки, освобождавайки натрупаната течност в тях.

По този начин мазнините се трансформират в течност, която по-естествен път се извежда от тялото (чрез лимфната и отделителната система). При този процес триглицеридите се преобразуват в глицерин, който се изхвърля от тялото или се използва от него като допълнителен енергиен заряд.


Употреба:

Свържете в захранването

Нанесете подходящ козметичен продукт върху кожата

Включете уреда и натиснете Старт

Настройте интензитета, като се съобразявате с нуждите на пациента и зоната, която ще бъде третирана. Интензитета не трябва да бъде прекалено слаб или прекалено силен.

Ниво на интензитет 4-8 се препоръчва за областта на ръцете.

Ниво на интензитет 6-9 се препоръчва за областта на талията и ръцете.

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.