Меню
Вашата количка

Професионален козметичен комбайн - Модел RU-8208A

Професионален козметичен комбайн - Модел RU-8208A
Изчерпан
Професионален козметичен комбайн - Модел RU-8208A
1,850.00лв.
Без данък: 1,850.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален козметичен комбайн - Модел RU-8208A

Мултифункционален козметичен уред, предлагащ 11 функции. Апаратът има удобен работен панел, с който безпроблемно се регулират настройките за всяка една процедура. Моделът е едно изгодно предложение за всеки салон - пести място, лесноподвижен е, допълнително удобство е приставката за аксесоари и стойката за различните накрайници. Модел RU-8208A се предлавга с всички помощни уреди за процедурите, за които има оборудвани входове. Вградени към апарата са Лампа лупата и накрайникът и бурканът за пароозонатор.

Функции:

- Йонофореза

- Дарсонвал

- Вакуум

- Озон

- Пароозонатор

- Четков пилинг

- Ултразвук

- Игла за премахване на петна

- Спрей

- Лампа Лупа

- Лампа Ууд

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Професионален козметичен комбайн RU-8208A
Професионален комбиниран козметичен уред, предлагащ  практично съчетание от функции на основните козметични уреди. Моделът е идеално решение, ако  търсите изгоден вариант за обзавеждане на козметичен салон. Освен това спестява място, събирайки всички функции в един стилен и лесен за употреба дизайн. Настройките при процедури с накрайниците се задават от функционален работен панел. Накрайникът и бурканът за пароозонатор  и Лампа Лупата са вградени към уреда, а останалите накрайници се свързват към съответните обозначени входове. Към модела е добавена поставка с отделения за накрайниците, както и допълнителен рафт  за аксесоари.


ДАРСОНВАЛ
Дарсонвалът е ефикасен метод за борба с редица кожни заболявания, в това число и акне. Високочестотният импулс, който се генерира от уреда при процедура, прониква дълбоко в подкожния слой и оказват активизиращ микромасаж с топлинен ефект. В следствие на това се ускорява кръвообращението, подобрява се метаболизма и усвояването на хранителни вещества от клетките, подпомагат се детоксикиращите процеси в кожата.
Топлинният ефект от процедурата спомага и по-ефикасното инфилтриране на козметични и лечебни разтвори. Под неговото влияние пропускливостта на кожата се повишава и така активните вещества от разтворите проникват директно до клетките и биват успешно абсорбирани. Освен това, топлината спомага за отпускане на нервните окончания и мускулите, има антибактериално действие и спомага за лечение на различни кожни несъвършенства, като белези и др.*Употреба:

-Свържете в захранването. Свържете накрайника към уреда.
- Монтирайте избрания стъклен електрод към накрайника
-Натиснете бутона-превключвателя „Power“
-Натиснете бутон „Pause/Power“. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Дарсонвал“ (High Frequency).

*Методи на  работа:
-Директно третиране
Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.
-Точково третиране
Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).
ВАЖНО!

*При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.
*Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.
*Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
*Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.
*Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.
*Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.
*При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!


ЙОНОФОРЕЗА
Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.
Позитивните йони регулират киселинността, балансират функцията на нервната система, стимулират кръвообращението, допринасят за заздравяването на тъканта, действат противовъзпалително. Спомагат дълбокото инфилтриране на козметичните и лечебни разтвори.
Негативните йони регулират алкалността, стимулират нервните окончания, засилват притока на кръв до клетките. Терапията с негативни йони е подходяща за зряла или мазна кожа.
*Употреба:

-Свържете накрайника
-Подгответе кожата, като я обтриете с подходящ козметичен продукт нанесен въру памучен тампон
-Свържете към захранването и натиснете бутона за включване/изключване
- Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Йонофореза“ (Galvanic).
-Задайте най-ниската степен на интензитет. Поставете накрайника-проводник в ръката на клиента.
-Изберете терапия с положителни или отрицателни йони. Когато работите в един от двата режима, елктродният накрайник в ръката на клента носи противотоложният заряд, а накрайникът, с който оперирате, заряда на режима.  Например, когато зададете режим положителни йони, накрайникът електрод е със заряд минус, а накрайникът ролер, със заряд плюс.
-Нанесете козметичният или лечебен разтвор.
-Настройте интензитета, съобразявайки се с чувствителността на кожата. Усещането от работата на уреда трябва да е в рамките на леко убождане.
Внимателно и бавно плъзгайте ролера по кожата за около 5-6минути.
-След приключване на работа, изключете от захранването. Не отмествайте ролера от кожата веднага, за да се избегне евентуален дискомфорт.
ВНИМАНИЕ:

*След процедура почистете накрайниците и подсушете. Съхранявайте на сухо място!
*Процедурата не се препоръчва при:
-бременни
-хора с прекалено чувствителна кожа
-при наличието на възпаления, рани, сериозни кожни заболявания
-дилатация на кръвоносните съдове
*Преди процедура, да се премахнат всякакъв вид метални бижута и аксесоари
*Процедурата да не се прилага при наличието на метален имплант.
*Да се има предвид, че процедурата влияе на киселинно-алкалният баланс. Съобразете  PH фактора на козметичните продукти с действието, което позитивните и негативните йони оказват върху киселинността и алкалността на организма. Например, когато работите с положителен заряд, ще се повиши киселинността за сметка на алкалността. И обратното, в режим на отрицателни йони, ще се повиши алкалността, за сметка на киселинността. Препоръчва се преди употреба да тествате козметичния продукт с ph индикаторна хартия.
*В режим на положителни йони, усещането за убождане при работа е по-силно, отколкото при процедура с отрицателни йони.
ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА

Посредством електрически импулс, уредът работи за подобряване на кръвообращението и стимулиране на обновяването на клетките и засилване  регенеративните функции на кожата. В резултат се заличават и избледняват различен тип кожни петна ( слънчеви, старчески и др.)
*Употреба:

-Свържете електрическата игла към съответния вход на уреда
-Свържете уреда към захранването и наситнете бутон-превключвателя
- Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Премахване на петна“ (Spot Remove).
-Третирайте
–След процедура нанасяйте продукт с антибактериално и успокояващо действие за около 2-3 дни.
ВАЖНО:
-При третиране, внимавайте за дистанцията между иглата и кожата. Не забивайте иглата прекалено дълбоко. Не третирайте едно място прекалено дълго реме.
-Ако процедурата не даде желания резултат при първото прилагане, изчакайте нужния оздравителен период и повторете. При втора процедура, внимавайте за дълбочината при която прониква иглата.
–След процедура, не изглагайте кожата на слънце.
–През оздравителния период, оставете кожата да се излющи сама. Не обелвайте – това може да доведе до възпаления или белези.
–Преди процедура десинфектирайте електрическата игла, както и зоната, която ще бъде третирана.


УЛТРАЗВУК
Терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Под тяхно влияние се ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните при процедура механични вибрации оказват фин микромасаж , който стимулира клетките и тъканта. В допълнение, те произвеждат топлинна енергия, която спомага за по-активния синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.
Процедурите с Ултразвук са ефикасни и за повишаване пропускливостта на клетъчната мембрана. Това спомага успешното инфилтриране на различни лечебни и козметични разтвори и ефективното усвояване на активните вещества в тях. Ето защо процедурата дава много добри резултати при лечение на различни кожни заболявания, при третиране на несъвършенства и предотвратяване на преждевременното застаряване на кожата.

Употреба:
*Почистете и дезинфектирайте ултразвуковите накрайници.
*Почистете кожата. За дълбоко почистване и омекотяване може да приложите процедура с пара. Нанесете подходящ козметичен продукт.
*Свържете към захранването. Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Ултразвук“ (Ultrasound).
!!! При настройка на интензитета, започвайте винаги от най-ниската степен. За по-малки и деликатни зони, задавайте по-нисък интензитет (1-5), за по-големи и груби зони 5-10. Препоръчително време за процедура: 8-10 мин.
*Изберете подходящ накрайник за работа, съобразно зоната, която ще третирате.
*Третирайте внимателно с кръгообразни движения, стараейки се да обхванете цялостно и равномерно избрания участък. След приключване на манипулация отдръпнете накрайника и оставете козметичния продукт да попие.
*След процедура изключете уреда, почистете накрайниците. Съхранявайте накрайниците на сухо място.
ВАЖНО:
*Процедурата да НЕ се прилага при:
-хора със сърдечни нарушения  или заболявания, хора със заболявания на кръвоносната система, кръвоизливи и др., бременни
-хора с чернодробна недостатъчност, цироса, бъбречни нарушения и заболявания.
-наранявания или раздразнения
*Съхранявайте накрайниците чисти и сухи. Не използвайте вода при почистване. Използвайте дезинфектиращ продукт върху памучен тампон. Пазете накрайниците от изпускане, удар или сътресения.
*Не оставяйте накрайниците да работят, когато не оперирате с тях.
*При процедура, избягвайте контакт с очите и прекалена близост до околоочната зона.


ЧЕТКОВ ПИЛИНГ

Тази процедура е изключително ефикасна за почистване и ексфолиране на кожата
*Нежно почистване на кожата, отстраняване на мъртвите клетки и загрубелите участъци от повърхността на кожата
*Почиства порите
*Омекотява кожата и подобрява загрубелите участъци
*Спомага за по-интензивното разграждане на меланина
*Повишава еластичността на кожата
*Тонизира
*Подобрява и стимулира циркулацията на кръвта
*Изглажда кожата
*Подобрява тена
Употреба:

*Свържете към захранването.
*Свържете накрайника към уреда
*Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Четков пилинг“ (Brush).
*Изберете подходяща четка, съобразно целите на процедурата и зоната, която ще третирате
*Натиснете бутона за включване на Четков пилинг
*След процедура нанесете подхранващ и успокояващ продукт
*Почистете и дезинфектирайте накрайника и въртящите се четкови глави.

ВАЖНО:

*По време на процедура внимавайте част от косата да не попадне в четката.
*За да омекотите кожата преди процедура, приложете терапия с пара/пароозонатор
*1-2 дни след процедура не ексфолирайте, не бръснете, не използвайте скраб или друг абразивен продукт. Избягвайте прекалено горещи или непроветрени помещения.
*Процедурата да се прилага през 3 седмици.
*Препоръчителна продължителност на процедурата за цяло лице: 15-20 мин. Не изисква заздравителен период.

ВАКУУМ и СПРЕЙ
Вакуум функцията се използва за почистване на кожата от черни точни, наслоени замърсявания, мъртви клетки, прекомерно омазняване.
Спрей функцията позволява равномерно впръскване на лечебни разтвори, козметични продукти, продукти с антисептично действие.
Употреба:

*Свържете в захранването. Натиснете бутон Pause/Power. Когато индикаторът светне, уредът работи.
*Вакуум: Свържете вакуум главите към единия край на маркуча. Другият край свържете към филтъра при входа за вакуум на уреда. Запушете отвора на накрайника за да проверите силата на засмукване.
*Спрей: Свържете спрея към маркуча, свържете маркуча към  входа за спрей на уреда. Хванете накрайника като запушите отвора за въздух с пръст.
ВАЖНО:
*Изберете накрайник за вакуум, съобразно зоната, която ще бъде третирана.
*При работа с Вакуум, не третирайте една зона прекалено дълго.
*При работа със  спрея, помолете клиента да затвори очите си, за да се избегне попадане на продукта в тях. Започнете впръскването от челото като постепенно минавате надолу към останалите зони на лицето. Спазвайте подходяща дистанция между спря и кожата. Не впръсквайте в носа.
*Поддържайте накрайниците чисти и сухи.
*Когато работите със спрея, не използвайте продукти с консистенция, която би могла да го замърси или запуши.   
*Не свързвайте спрея към отвора за вакуум, тъй като разтвора може да бъде засмукан в уреда и да го повреди.


ЛАМПА УУДС

Специализирана лампа лупа с ултравиолетова светлина, даваща възможност да направите точни диагностики на състоянието на кожата.
Употреба:
*Свържете към захранването. Включете лампата от бутона-превключвател.
*Използвайте на тъмно.
Индикация на цветовете:
-Бял-син: здрава кожа
-Жълт –син: мазна кожа
-Лилав-син: суха кожа
-Тъмно лилав: дехидратирана кожа
-Оранжев: склонност към акне
-Слетло жълт: склонност към акне
-Кафяв/Тъмно кафяв: нарушения в пигментацията
-Лилав: чувствителна кожа
-Бяла флуоресцентна: загрубяла повърхност
ВАЖНО:

*Почистете/ексфолирайте кожата преди диагностика
*Спазвайте безопасна дистанция между лампата и кожата
*След употреба излючете лампата и уреда.
ПАРООЗОНАТОР
Пароозонаторът  предлага лесен, здравословен и ефикасен метод за почистване и заздравяване на кожата. Благодарение действието на парата кожата се почиства в дълбочина, чрез отваряне на порите и отстраняване на замърсяванията натрупани там. Уредът е ефикасен в борбата с бръчките, тъй като действието му е насочено към възстановяване на еластичността и естествените защити на кожата. процедурата има антиоксидантно действие и провокира  изхвърляне на токсините от организма. Кръвната циркулация се активира; кожата бива хидратирана. В допълнение парата подобрява метаболизма и обновяването на клетките. Прониквайки в порите, парата омекотява кожата и почиства мазните натрупвания, черните точки и остатъците от грим. Мъртвите клетки са отстранени. Уреда е ефикасен при лекуването на различни кожни заболявания, акне и др.
Манипулацията с пароозонатор обновява кожната структура, почиства я в дълбочина, освобождава каналите й за дишане и ревитализира жизнеността й. Подобрява се цялостното й здраве.
Употреба:
*Напълнете резервоара с дестилирана вода над червената маркировка.
*Свържете в захранването и включете уреда. Изчакайте 5-7 минути, след което парата ще започне да се генерира. Контролирайте струята , посредством бутоните L,M, H. Натиснете бутон WARM, за да активирате функция за поддържане на температурата.
10 мин. – 34C
20 мин. – 42С
30 мин. – 49С
40 мин. – 53С
*За да активирате функция Озон, натиснете бутон OZONE, това ще насити парата с озон.
*Настройвайте разстоянието до кожата и времето за процедура, според типа кожа и нейното състояние:
-Мазна кожа: 20см, 15 минути
-Нормална кожа: 25см, 10 минути
-Чувствителна кожа: 30см, 5 минути
-Капилярна кожа: 30см, 5 минути
*След употреба, изключете уреда, почистете буркана.
ВАЖНО:

*При пълнене на резервоара, внимавайте да не разлеете върху кабела или други зони, които могат да предизвикат токов удар.
*Изчаквайте струята да стане равномерна
*Изполвайте само дестилирана вода.


ЛАМПА ЛУПА
Изключително удобно и практично помощно средство. Подходящо за работа в различни сфери. Лампа Лупата позволява прецизно увеличение, благодарение на което ще бъдете перфектни в работата си. Осветява ефикасно избраните участъци, предоставяйки детайлна видимост за оптимална прецизност.
Подходяща за работа при различен тип процедури: оформяне на вежди, татуировки, перманентен грим и други козметични манипулации.
Употреба:
*Включете в захранването
*Настройте лампата в удобна за работа позиция така че да получите максимално ясен и детайлен образ. Необходимите настройки може да направите от „рамото“, фиксирайки лампата според нуждите на процедурата работния процес.
*Започнете работа


ВАЖНО
*Преди употреба почистете лупата
*След употреба изключвайте от захранването
*Ако лампата е извън употреба за по-дълъг период, почиствайте я периодично, за да не се повреди от прах и други замърсявания.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.