• Професионален козметичен уред B-8801 за RF процедури + Кавитация

Професионален козметичен уред B-8801 за RF процедури + Кавитация

  • Код на продукта: B-8801
  • Наличност: 100
  • Цена: 1,985.00лв.


Професионален козметичен уред B-8801 за RF процедури + Кавитация 


Професионален козметичен уред, изпълняващ няколко функции:

Двуполярен RF с вакуум функция

Триполярен RF 

Четириполярен RF

Шестполярен RF 

Кавитация 

Процедурите, които предлага модел B-8801, са едни от най-ефективните за справяне с излишните мазнини, подходящи са за стягане и оформяне на тялото. 

RF терапиите са неинвазивен метод, който използва радиочестотните вълни, с които генерира висока температура в дълбоките слоеве на дермата. По този начин стимулира колагеновите нишки, чиято цел е да поддържат кожата опъната, здрава и стегната.  Топлинната енергия спомага за разбиване на мастните натрупвания, което допринася за намаляване на целулита, мазнините и подобряване формите на тялото. 

Ефекти:

Стегната кожа

Намаляване на фините бръчки

Реконструира овала

Уплътнява и тонизира кожата

Спомага за изхвърлянето на задържаните течности

Намалява целулита 

Редуцира мастните депа

Кавитацията оказва влияние върху намаляването на теглото и разграждане на излишните мазнини. Чрез ултразвуковите вълни, проникващи в подкожните пространства, се образува енергия. В резултат от нея мастните клетки се разрушават и се превръщат в течност, която се абсорбира от тъканите. По този начин се стимулира лимфата, която спомага за безболезненото им и лесно изхвърляне.  

Козметичен уред B-8801 се предлага с 5 накрайника – 4 с различна големина за RF терапии и 1 приставка за Кавитация. Моделът е с дигитализиран работен плот, който прави настройките лесни и удобни. 


Произведено в Китай