Меню
Вашата количка

Професионален Пароозонатор за козметични салони В002

Професионален Пароозонатор за козметични салони В002
Изчерпан
Професионален Пароозонатор за козметични салони В002
309.00лв.
Без данък: 309.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален Пароозонатор закозметични салони В002

Пароозонаторът е необходима частот оборудването на всеки салон за красота. Неговото действие е неизменно припочистването на лицето.

Генерираната от него паранавлажнява кожата, омекотява повърхностния ѝ слой и отваря порите. Натрупанатав порите мръсотия и черни точки омекват, с което могат лесно да бъдат остранени.Премахват се мъртвите клетки и излишния себум, има детоксикиращ ефект.

Процедурата оказва действие и вдълбочина. Стимулира се циркулацията на кръвта и клетките се активират. Имаположително влияние за изглаждане на фини бръчки и лечение на акне.

Модел В002 е качествен,функционален и удобен за работа. Разполага със стабилна стойка с колелца, коетопозволява да се премества лесно, където е необходимо. Накрайникът за пара серегулира, за да се настрои според нуждите на клиента и на процедурата.

При поръчка, пароозонаторът щебъде доставен до 1-2 работни дни. Цената на доставката е 14.99 лв. и имавключена застраховка при транспорта.

Произведено в Европа

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Пароозонатор В002

Техническо ръководство

 

Въведение:

Моля, прочетете инструкциите внимателно, преди да използвате уреда. Може да се обърнете към професионалист, за да сте сигурни, че използвате уреда правилно. Не носим отговорност за повреди, възникнали заради неправилна употреба. Производителят си запазва правото да изменя детайли без предварително уведомление.

 

Важно:

 • Преди да използвате уреда върху клиенти, трябва да направите два пълни цикъла с него (зареждане на вода и нейното изхабяване).
 • Преди да използвате уреда, старателно почистете резервоара с вода. За почистването използвайте само чиста вода.

 

Внимание:

 • Използвайте чиста вода. Внимавайте, когато използвате етерични масла или билки, за да не замърсите водата.
 • Никога не насочвайте струята пара директно към лицето на клиента.
 • Не използвайте уреда във влажна среда или в помещение с лоша вентилация.
 • Не използвайте уреда на открито.
 • Не отваряйте корпуса на уреда сами.
 • Ако кабелът е повреден, обърнете се към оторизирано лице, за да го поправи или се обърнете към търговеца, от който е закупен.
 • Не оставяйте уреда да работи, ако в резервоара няма вода. В противен случай неговата гаранция ще се анулира.

 

Декларации за съответствие

Този продукт отговаря на следните изисквания:

 1. Условията, посочени в директива 2006/96/EС (за ниско напрежение)
 2. Условията, посочени в директива 2004/108/ЕС (за електромагнитна съвместимост)

 

Рециклиране:

Ако върху някой от продуктите или неговата опаковка има този символ, това означава, че когато той бива изхвърлян, не трябва да се третира като битов отпадък. Той трябва да бъде изхвърлен в съответствие с местните наредби за електрически отпадъци.

 

 

 Съдържание на пакета:

 

Продукт

Код

Брой

Основа с пет крачета

-

1

Колела за крачета

-

5

Стойка

-

1

Плъзгач

-

1

Винт за регулиране

-

1

Притискащ диск

-

1

Плосък уплътнител

-

1

Пружина

-

1

Винт

-

1

Гаечен ключ

-

1

B002 (основното устройство)

-

1

Резервоар за вода

10052

1

Капак за резервоара

-

1

Уплътнение

-

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.