Меню
Вашата количка

СПА вана за крака Модел Т08

СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
СПА вана за крака Модел Т08
775.00лв.
Без данък: 775.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

СПА вана за крака Модел Т08


СПА ваничка за крака, която подарява на клиентите едновременно красиви ходила и пълен релакс. Предназначена е като допълнение към педикюрен стол. Заради компактните си размери, ваната може лесно да се прибира, когато не се използва.

СПА ваната за крака е оборудвана с необходимите смесител и отвор за удобно оттичане на водата след процедура.

Ваничката е проектирана от материали, благодарение на които почистването и поддържането ѝ в хигиеничен вид не представляват голямо усилие.

Размери:

 • Височина - 30 см
 • Ширина - 57 см
 • Дължина - 44 см
 • Дълбочина - 20 см
 • Гаранция: 12 месеца

  Производство - Китай

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  H6605 Ръководство за употреба на ваничка за педикюр

   

  Свойства на продукта:

  Има иновативен и безопасен дизайн, който предлага основа за ваничка и нагряваща част. Притежава двойна защита срещу прегряване, за да се избегне токов удар.

  Ваничката притежава релефни масажори за стъпалата на краката.

  Наклонената основа за ваничката допринася за повече комфорт при масаж.

  Ваничката може да се отделя от основата за по-голямо удобство при почистване.

  С масажната гумена подложка може да се насладите на невероятен масаж.

  Комплекта включва:

  Основа за вана – 1бр.

  Ваничка за крака – 1бр.

  Масажираща гумена подложка – 1бр.

  Упътване – 1 копие

  Характеристики и специфики:

  Наименование: Ваничка за педикюр

  Функции: Вана за крака, масаж за крака

  Напрежение: AC 100-120V~; AC 220-240V~

  Честота на работа: 50/60Hz

  Мощност: 130W

  Размери (дължина*ширина*височина): 505*400*265мм

  Тегло: 3,75кг

  Инструкции за таблото:

  1. Бутон за топлина
  2. Бутон за вибрация
  3. Бутон за включване и изключване
  4. Светлинен индикатор за нагряване
  5. Светлинен индикатор за вибрацията
  6. Светлинен индикатор  за режим на работа

  Подготовка преди употреба:

  Напълнете с вода

  Налейте топла вода във ваничката (ако налеете студена вода, ще отнеме известно време, за да достигне желаната температура, вероятно около 30 минути). Добре е глезените да са потопени. Ако водата е прекалено много, времето за затоплянето й се повишава.

  Вана за крака:

  Първо сложете ваничката с вода върху основата за вана, обърнете внимание на издадената част на дъното на ваничката, тя е предназначена за пръстите на краката. Второ - включете кабела в контакта и натиснете бутона за включване, задейства се синият светлинен индикатор. В зависимост от нуждите си, може да натиснете бутона за нагряване или бутона за вибрация. Включете или изключете функцията за нагряване и вибрация, всяка от тях има 2 избора. HI индикаторът е червен, означава повишаване на температурата или усилване на вибрацията. LO индикаторът е зелен и означава намаляване на температурата или намаляване на вибрацията. Ако искате да изключите тези две функции, просто натиснете HI и LO индикаторите, докато не се изключат.

  Изберете функцията, от която се нуждаете и може да приложите ваната за крака.

  Когато приключите с ваната, натиснете бутона за изключване и всички светлинни индикатори ще се изключат. Изключете кабела от контакта и излейте водата, почистете ваничката, за да бъде готова за следваща употреба.

   

  Масаж на краката:

  Когато прилагате масаж на краката, махнете ваничката за крака, по посока на стрелките. Сложете масажиращата гумена подложка върху основата и включете уреда. Функциите могат да бъдат регулирани като при ваната за крака. Може да включите затопляне и вибрация (като за затоплящата функция се препоръчва LO ниска температура, защото високата би причинила дискомфорт). Поставете стъпалата си върху масажиращата гумена подложка и се насладете на масажа.

   

  Внимание:

  1. Докато уреда работи, алуминият на основата се нагрява и става горещ. Не го докосвайте и не слагайте краката си върху него.
  2. Основата на ваната е добре уплътнена, за да не допуска проникване на вода във вътрешната част, което може да доведе до късо съединение. Трябва да сте внимателни при ежедневна употреба, да не оставяте вода във ваничката. Тя трябва да се поддържа суха, след употреба.
  3. Когато ви се наложи да преместите уреда по време на ваната за крака, първо махнете ваничката, като внимавате да не разлеете водата. Изключете уреда. Хванете го здраво от двете страни и го преместете на желаното от вас място. След това може да го включите отново и да продължите с процедурата.
  4. Преди употреба се уверете, че кабелът и щепселът са изрядни. Ако нещо не е наред не се опитвайте да го преправите сами. Използвайте гаранционната си карта при търговеца или го занесете на техник. 
  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.