• Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

  • Код на продукта: MX-138
  • Наличност: 100
  • Цена: 220.00лв.


Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138


Стилен и компактен козметичен уред Ултразвук, който е в комплект с електрическа игла за премахване на петна, както и с два накрайника за Ултразвук. Модел MX-138 е с функционален работен панел, с който бързо и лесно се контролират настройки като време, сила и др. 

Терапиите с Ултразвук са популярни със своята ефективност, предназначени за лечение на различни кожни заболявания. При процедурите се използват високочестотни вълни, които безболезнено премахват мъртвите клетки от най-горния слой на кожата и почистват порите. С ултразвуковите терапии лесно могат да се инфилтрират различни козметични разтвори, с което  да се премахнат различни кожни заболявания като акне, комедони и др. Методът стимулира производството на колаген и еластинови фибри, засилва кръвообращението и действа антибактериално. В резултат на терапиите кожата е подмладена, свежа, мека и тонизирана. 

Козметичният уред Ултразвук Модел MX-138 е в комплект с електрическа игла, която е подходяща за изчистване на петна, лунички и пигментни образувания. 


Произведено в Китай