Меню
Вашата количка

Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138
220.00лв.
Без данък: 220.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Ултразвук с Електрическа игла - Модел MX-138

Стилен и компактен козметичен уред Ултразвук, който е в комплект с електрическа игла за премахване на петна, както и с два накрайника за Ултразвук. Модел MX-138 е с функционален работен панел, с който бързо и лесно се контролират настройки като време, сила и др.

Терапиите с Ултразвук са популярни със своята ефективност, предназначени за лечение на различни кожни заболявания. При процедурите се използват високочестотни вълни, които безболезнено премахват мъртвите клетки от най-горния слой на кожата и почистват порите. С ултразвуковите терапии лесно могат да се инфилтрират различни козметични разтвори, с което да се премахнат различни кожни заболявания като акне, комедони и др. Методът стимулира производството на колаген и еластинови фибри, засилва кръвообращението и действа антибактериално. В резултат на терапиите кожата е подмладена, свежа, мека и тонизирана.

Козметичният уред Ултразвук Модел MX-138 е в комплект с електрическа игла, която е подходяща за изчистване на петна, лунички и пигментни образувания.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Козметичен уред – Ултразвук с Електрическа игла MX-138


 
Този козметичен уред е подходящ за професионална и домашна употреба.
Благоприятното въздействие на ултразвука върху организма и кожата е отдавна известен и прилаган в сферата на медицината и козметиката.  Той се нарежда сред най-предпочитаните методи за физиотерапия и подмладяване.
Ултразвуковата терапия има редица ползи за кожата, както лечебни, така и подмладяващи.Предимства на уреда:
-   Лесен и безопасен за употреба
-   Компактен дизайн
-   Високо качествоМерки за безопасност:

-   Изключете от захранването, когато не употребявате уреда. Когато изключвате от захранването, винаги хващайте за щепсела, не издърпвайте от кабела. Евентуална повреда на кабела би могла да доведе до късо съединение.
-   Избягвайте всякакъв вид увреждане на кабела. Да не се сърпа или увива. Не навивайте кабела около уреда.
-   Ако по време на работа установите повреда на кабела или той стане прекалено топъл, прекратете процедурата. В противен случай са възможни инциденти като късо съединения, изгаряния, токов удар и др.
-   Съхранявайте уреда далеч от запалими вещества като бензин, спрейове, флакони и др.
-   Не използвайте уреда с мокри ръце, за да избегнете риска от евентуални наранявания, токов удар и др.
-   Не излагайте уреда на влага, пазете от течности. Съхранявайте на сухо място.
-   Съхранявайте далеч от достъпа на деца.ВНИМАНИЕ:

*Използвайте уреда само по предназначение!
*Не използвайте уреда, ако е установена повреда по него.
*При почистване, НЕ използвайте разредители, разтворители или други продукти, които биха могли да увредят уреда.
*Не използвайте уреда при температура под 0 С или над 40 С. Не излагайте уреда на директна слънчева светлина, висока температура или влага.
*Не разглабяйте уреда. Не опитвайте да ремонтирате уреда собственоръчно.
*Почиствайте уреда и накрайниците след всяка употребаОписание на работния панел: Употреба:
1. Свържете ултразвуковият накрайник за лице и тяло към левият вход, а накрайникът за околоочен контур към десният вход. Свържете електрическата игла към средният вход.
2. Натиснете бутона за включване/изключване.
3. Изберете режим на вълната.
4. Изберете накрайник, с който да работите, натискайки бутона съответния брой пъти, докато индикатора не светне под желания накрайник.
5. Настройте време за процедура: обикновено една процедура е с продължителност 10-15 минути.
6. След употреба, изключете уреда и изключете от захранването.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.