Меню
Вашата количка

Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001

Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
138.00лв.
Без данък: 138.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Уред За Безиглена Мезотерапия - преносим модел 001

Безиглената мезотерапия е предпочитана, тъй като позволявабезкръвно, безболезнено и безопасно третиране, което е също толкова ефикасно,колкото класическите процедури и стандартната мезотерапия. Процедурата е щадяща, не стресира кожата и неоставя трайни следи.

При нея се прониква вдълбоките слоеве на кожата, но безиглено - с помощта на електрически импулс,който спомага за образуването на микроскопични отвори в клетъчната мембрана .Именно чрез тях се достига структурата на кожата в дълбочина, където се инфилтриратактивните вещества. В резултат се стимулират абсорбиращите функции на клетките и по-дълготозадържане на ценните съставки в кожата (1200 часа).

След манипулация отворите се затварят, не остават никакви трайни наранявания и следи покожата.

Действие:

- Ефикасно средство за премахване на бръчки, торбички подочите и стрии - хранителни електроди и вещества които проникват в кожатастимулират регенерирането на клетките и тяхната активизация.

- Процедурата избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

- Помага за изглаждане на целулитните образувания и мастните натрупвания - с помощта наантицелулитни дестилати, инфилтрирани вкожата се стимулира действието на лимфната система и разграждането на мастнитезалежи.

- Помага при лечението на акне

- Има ефикасно действие за премахване на лунички и пигментни петна -

- Хидратира кожата

Уредът работи със захранващ кабел!

Техническа информация:

- 100-240V,50/60HZ

- 12V,1000mA

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Преносим Уред За Безиглена Мезотерапия модел 001

 

Прилагането на съвременните радиочестотни технологии в сферата на красотата, доведоха до това че процедурите вече да могат да се извършват безиглено.  Посредством свръх технологиите на проникване и високата енергийна точности може да се достигне директно до дермалния слой на кожата и вътрешността на клетките инвазивно. По този начин хранителните вещества и активните съставки в основата на клетката, се абсорбират по бързо от клетките и клетъчната мембрана. Уреда насърчава обмяната на веществата в кожата и поддържа кожата свежа и еластична.

Безиглената мезотерапия:

 1. Кожата придобива деликатна текстура, чрез премахване на замърсяванията от порите и тъмните кръгове.
 2. Кожата възвръща своята еластичности и стегнатост. Уреда ще заглади фините бръчици и ще предпази кожата от увисване.
 3. Ще възстанови горния слой на кожата.
 4. Ще изравните тена на кожата си.
 5. Кожата ще се овлажните в дълбочина. Подходящ е за много суха и дехидратирана кожа.

 

Как се използва: 

 1. Преди да използвате уреда, първо трябва да почистите  лицето си добре.
 2. Свържете уреда към електрическата мрежа.
 3. Пъхнете буксата в отвора на „бутон“ 1
 4. Завъртете „бутон“ 2 по посока на часовниковата стрелка, за да активирате уреда.
 5. Отново въртейки „бутона“, регулирайте интензитета на работа като се съветвате с пациента  коя степен е най-подходяща за него.
 6. Време за процедурата – препоръчва се  около 10-15 минути ( времето е вариращо според състоянието на кожата и нейният тип)
 • Сините лъчи:  Те проникват в кожата до около 0.5 мм, имат успокояващo действия и анти акне ефект. Сините лъчи са подходящи за чувствителна, мазна и склонна към акне кожа. Лъчите регулирате състоянието на мастната секреция в кожата, по този начин ще предотвратите образуването на акне. От друга страна сините лъчи, активират клетките и подобряват кръвообращението.
 • Червени лъчи: Те проникват в кожата до около 8-10 мм. Червените лъчи са подходящи за всички типове кожа, те лесно достигат до дермата и така стимулират фибробластите. Това подпомага кръвообращението и обмяната на веществата в клетката.
 • Зелени лъчи: Зелените лъчи са в спектъра между сините и червените лъчи.  Те са подходяши за комбинирана кожа. Зелените лъчи подобрават наличието на клислород в кожата. По този начин се подобравя микроциркулацията в клетката.

      Внимание:

 1. Преди да поставите уреда върху кожата, уверете се че той е на минимална степен на интензивност. След това регулирайте интензивността до необходимото.
 2. По време на процедура, не трябва да носите никакъв метал по себе си (бижута и други).
 3. Избягвайте използването на уреда, ако имате рани по кожата.
 4. Уреда не трябва да се използва върху хора с инфекциозни заболяване и Епилепсия.  
 5. Уреда не трябва да се използва от хора с сърдечни заболявание. Особено сърху хора с пейсмеййкъри.
 6. Уреда не трябва да се използва от хора с онкологични заболявания.
 7. Уреда не трябва да се използва от бременни.
 8. Уреда не трябва да се използва от хора с диабет или такива които са преживели тежка операция.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.