• Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001

Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001

  • Код на продукта: 001
  • Наличност: 85
  • Цена: 138.00лв.


Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001

Безиглената  мезотерапия е предпочитана, тъй като позволява безкръвно, безболезнено и безопасно третиране, което е също толкова ефикасно, колкото класическите процедури и стандартната мезотерапия.  Процедурата е щадяща, не стресира кожата и не оставя трайни следи.

 При нея се прониква в дълбоките слоеве на кожата, но безиглено – с помощта на електрически импулс, който спомага за образуването на микроскопични отвори в клетъчната мембрана . Именно чрез тях се достига структурата на кожата в дълбочина, където се инфилтрират активните вещества. В резултат се стимулират  абсорбиращите функции на клетките и по-дългото задържане на ценните съставки в кожата (1200 часа).

След манипулация отворите се затварят,  не остават никакви трайни наранявания и следи по кожата.

Действие:

*Ефикасно средство за премахване на бръчки, торбички под очите и стрии - хранителни електроди и вещества които проникват в кожата стимулират регенерирането на клетките и тяхната активизация.

*Процедурата избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

*Помага за изглаждане на  целулитните образувания  и мастните натрупвания – с помощта на антицелулитни дестилати, инфилтрирани  в кожата се стимулира действието на лимфната система и разграждането на мастните залежи.

*Помага при лечението на акне

*Има ефикасно действие за премахване на  лунички и пигментни петна –

*Хидратира кожата


Уредът работи със захранващ кабел!

 

Техническа информация:

*100-240V,50/60HZ

*12V,1000mA


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/