Меню
Вашата количка

UV Стерилизатор - Модел 1003

UV Стерилизатор - Модел 1003
UV Стерилизатор - Модел 1003
Изчерпан
UV Стерилизатор - Модел 1003
UV Стерилизатор - Модел 1003
UV Стерилизатор - Модел 1003
107.00лв.
Без данък: 107.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

UV Стерилизатор - Модел 1003

Кварцов стерилизатор. Стерилизация с висока температура. Уредът е с корпус от неръждаема стомана. Стерилизаторът е изключително подходящ за метални инструменти като ножици, пинсети, игли и други

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

UV Стерилизатор 1003

 

Моля, прочетете внимателно това ръководство, преди употреба.

Внимание: Когато и където и да използвате уреда, особено когато наблизо има деца, трябва да вземете следните предпазни мерки:

 1. След употреба, трябва да изключвате щепсела от захранването.
 2. Този стерилизатор не може да се използва или съхранява в банята и на други влажни места.
 3. Кабелът не бива да бъде удължаван по никакъв начин.
 4. След като уредът е включен, не бива да бъде оставян без наблюдение. Да се пази далеч от деца.
 5. Да не се потапя във вода или други течности. Ако случайно, уредът попадне във вода, не бива да пипате нито него, нито водата. Трябва незабавно да изключите устройството от захранването.

 

Инструкции за употреба

 1. За да подготвите стерилизатора за работа, първо трябва да повдигнете капака и да изсипете кварцовите сферички вътре. После затворете капака отново.
 2. Включете в електрическата мрежа.
 3. По време на загряването е задължително капакът да остане затворен, за да се избегнат нежелани инциденти.
 4. Натиснете бутона, за да включите уреда. Ще светне зелената лампичка отдясно на бутона. Това индикира, че уредът работи. Червената лампичката отляво се включва, за да индикира, че стерилизаторът загрява.
 5. Оставете стерилизатора да загрее, докато червената лапичка се изключи. Това индикира, че температурата е достигнала до 250 °C – необходимата температура за стерилизация. Повдигнете капака и поставете вътре инструментите, които трябва да бъдат стерилизирани за около 5-10 секунди. Извадете инструментите и затворете капака. Червената лапичка ще започне да мига, за да индикира, че уредът поддържа подходящата температура за стерилизация.
 6. След като приключите със стерилизацията, изключете уреда от захранването.

 

Важно:

 1. Не наливайте вода или други течности в уреда.
 2. След като включите стерилизатора, не пипайте кварцовите сферички, тъй като много се нагорещяват.
 3. Кварцовите сфери са за многократна употреба и се сменят на около месец и половина, в зависимост от това, колко често използвате уреда.
 4. Не поставяйте пластмаса в уреда, тъй като ще се стопи от горещината.
 5. Уредът едновременно стерилизира и дезинфекцира инструментите. Благодарение на високата температура, която достигат кварцовите сферички, всички бактерии биват премахнати.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.