Меню
Вашата количка

Дерма ролери

Козметична дерма писалка за микроигленамезотерапия 12 Процедурата с дерма писалката за микроигленамезотерапия абсорбира функции на кожата и така продуктите се усвояват многопо-добре и ефикасно от кожната тъкан. Предимстватана дерма писалката са много:- Бърз резултат- Високаефективност- Не причинява ..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Функционален дерма ролер с три различни приставки DRS 3 в 1 Функционален дерма ролер с три различни приставки DRS 3 в 1
Изчерпан
Дерма ролер DRS 3в1 е предназначен за три вида терапия - на тялото, лицето и околоочния контур. Дерма ролерът разполага с три различни приставки, приспособени с различен модел ролер.1. Ролер, разполагащ с 600 титаниеви игли с размер 1 мм., предназначен за терапия на лицето2. Ролер, разполагащ със 18..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Дерма ролер за козметични процедури с 540 неръждаеми микроигли DRS100
Изчерпан
Дерма ролер за козметични процедури с 540 неръждаеми микроиглиКозметичният дерма ролер е уред от ново поколение,който прави кожата изключително здрава, красива и стегната. Процедурите с дермаролер стават все по-популярни и предпочитани, заради своята ефикастност и бързирезултати. Кожата се подмладяв..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Качествен LED дерма ролер за козметични процедури 540
Изчерпан
Качествен LED дерма ролер закозметични процедури 540Процедурите с козметичния уред водят до страхотни и ефикасни резултати,кожата се подмладява и заздравява. Благодарение на дълбокото проникване надерма ролера, който използва специални фини игли, образуващи микро каналикожата се тонизира и генерира ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Козметичен дерма ролер – 192 титаниеви игли
Изчерпан
Козметичен дерма ролер - 192 титаниеви иглиДерма ролерът е специален уред, благодарение накойто, кожата се стяга, подмладява и тонизира. Уредът има и специален метод застимулиране на колаген, важен за еластичността.Процедурата премахва благоприятно:- Стрии- Белези от акне- Бръчки- разширени пори- ко..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Резервни игли за дерма писалка за микроиглена мезотерапия
Изчерпан
Резервни игли за дерма писалка за микроиглена мезотерапия Характеристики:материал: неръждаема стоманаза еднократна употребав един пакет се съдържат 10 броя игли..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Дерма ролер ZGTS със 192 микроигли Дерма ролер ZGTS със 192 микроигли
Изчерпан
Дерма ролер ZGTS е механичен козметичен уред, подходящ за терапия и подмладяване на кожата. Благоприятства справянето с редица кожни проблеми. Резултатите са видими още от първите няколко процедури. Задейства се образуването на колаген и еластин, подобрява се кръвообращението и се изглажда кожната т..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа
Изчерпан
Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа Дерма ролерът е козметичен уред, който помага за възстановяването на производството на колагена и еластина - 2 основни за кожата белтъка, на които се дължи младежкият вид на кожата. С помощта на ролер, снабден с миниатюрни игли от медицинска сто..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice
Изчерпан
Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice Ефикасна подмладяваща технология за по-еластична и стегната кожа, дермаролерът задейства генерирането на основния протеин, поддържащ кожата млада – колагенът. Главите на дермаролера са титаниеви, за да може да се държат във фризер, което да нап..
35.00лв.
Без данък:35.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.