Меню
Вашата количка

Дерма ролери

Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice
Ново
Механичен козметичен уред Дермаролер Система 6 в 1 Ice Ефикасна подмладяваща технология за по-еластична и стегната кожа, дермаролерът задейства генерирането на основния протеин, поддържащ кожата млада – колагенът. Главите на дермаролера са титаниеви, за да може да се държат във фризер, което да нап..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Дерма ролер за козметични процедури с 540неръждаеми микроиглиКозметичният дерма ролер е уред от ново поколение,който прави кожата изключително здрава, красива и стегната. Процедурите с дермаролер стават все по-популярни и предпочитани, заради своята ефикастност и бързирезултати. Кожата се подмладява..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа
Ново
Дерма ролер Система 6 в 1 за здрава и красива кожа Дерма ролерът е козметичен уред, който помага за възстановяването на производството на колагена и еластина - 2 основни за кожата белтъка, на които се дължи младежкият вид на кожата. С помощта на ролер, снабден с миниатюрни игли от медицинска сто..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Дермаролер микронидлинг система DNS REVO Дермаролер микронидлинг система DNS REVO
Ново
Дермаролер микронидлинг система DNS REVO Дермаролер с 540 игли за лице и тяло, против стареене и кожни недостатъци, каквито са бръчките, стриите, целулитът, пигментацията, белезите от акне и др. Стимулирайки регенерацията на колаген, дермаролерът забързва процесите по обновяване на кожата, свива по..
99.00лв.
Без данък:99.00лв.
Качествен LED дерма ролер закозметични процедури 540Процедурите с козметичния уред водят до страхотни и ефикасни резултати,кожата се подмладява и заздравява. Благодарение на дълбокото проникване надерма ролера, който използва специални фини игли, образуващи микро каналикожата се тонизира и генерира ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Козметичен дерма ролер - 192 титаниеви иглиДерма ролерът е специален уред, благодарение накойто, кожата се стяга, подмладява и тонизира. Уредът има и специален метод застимулиране на колаген, важен за еластичността.Процедурата премахва благоприятно:- Стрии- Белези от акне- Бръчки- разширени пори- ко..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Козметична дерма писалка за микроигленамезотерапия 12 Процедурата с дерма писалката за микроигленамезотерапия абсорбира функции на кожата и така продуктите се усвояват многопо-добре и ефикасно от кожната тъкан. Предимстватана дерма писалката са много:- Бърз резултат- Високаефективност- Не причинява ..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Дерма ролер за козметични процедури с 600 титаниеви микроигли
Изчерпан
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Дерма ролер за козметични процедури с 600 титаниевимикроиглиУредът предлага прилагане на модерен тип терапия за подмладяване иревитализиране на кожата, който епредпочитан и все разпространяван. Харесва се, заради видимите и трайнирезултати.Принцип на действие:- При третиране, ти..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Резервни игли за дерма писалка за микроиглена мезотерапия
Изчерпан
Резервни игли за дерма писалка за микроиглена мезотерапия Характеристики:материал: неръждаема стоманаза еднократна употребав един пакет се съдържат 10 броя игли..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.