Меню
Вашата количка

Пароозонатор

Пароозонаторът намира широко приложение във всички медицинските и спа центрове. Уредът работи като нагрява определено количество вода, превръщайки го в пара. Тя е необходима стъпка при подготовката на кожата за различни процедури. Пароозонатирът работи и с много етерични, билкови и лечебни масла. 

Допълнителна информация за пароозонаторите

В сферата на козметиката пароозонаторите се използват предимно за омекотяване на кожата и отварянето на порите. Така почистването на лицето от натрупаните замърсявания, комедони и акне – става бързо и ефикасно. Освен, че кожата става мека и чиста, кръвообращението и метаболизма също се подобряват.


В сферата на медицината пароозонаторите се употребяват предимно за инхалации. Благодарение на парата – инфекциите в дихателните пътища намаляват, дишането става по-лесно, а за профилактика се препоръчва инхалация с различни билкови отвари. Така кожата поема полезни вещества и микроелементи, които я правя по-здрава и по-сияйна.


Пароозонаторите биха могли да помогнат и при силна дехидратация и застаряване.


Другата ключова характеристика на пароозонатора е функцията за озон. Той подхранва клетките и ги стимулира да произвеждат повече колаген. 


 Някои от моделите, които можете да видите са:


- Професионален козметичен пароозонатор 713


- Пароозонатор за козметичен салон 715


- Пароозонатор с топла и студена пара 368A


- Вапoзон Пароозонатор модел NV1707B


- Преносим Пароозонатор - Вапозон Мини 03


- Пароозонатор 308
Моделите на параозонаторите са изработени от здрави материали, които гарантират дългата издръжливост на уреда. Наличието на мултифункционален накрайник спомага за гъвкавата му употреба. Височината на уреда може да бъде регулирана, според козметичното легло, на което работите.


Важно е да се каже, че пароозонаторът загрява за около 15 минути и има самоизключващ се режим, който се активира, когато количеството вода е недостатъчно.


Пароозонаторът може да бъде намерен в различни модели като комбиниран с лампа лупа, преносим, такъв, който възпроизвежда топла и студена пара. 


Комбинираният комбайн с лапма лупа осигурява работа в детайл, благодарение на лупата, която увеличава до 5 пъти образа. 


Преносимият пароозонатор е практичен и удобен, особено за хора, които извършват процедури по домовете. Характеристиките му по нищо не се отличават от нормалните размери пароозонатори. 


Топлата пара се използва, за да отвори порите и да подготви лицето за разнообразни процедури.  Студената пара пък успокоява кожата на лицето след почистването. 


Освен, че почиства – пароозонаторът хидратира кожата, зарежда я с полезни вещества и спомага за бързото възстановяване на третирания участък.


Други положителни свойства, които оказва са: лекува акне,  премахва петна, появили се в следствие на стареене или от прекомерно излагане на слънце.


Допълнителната функция с озон допринася за дълбоко почистване, като изкарва токсините от тялото и засилва метаболизма. 


Употребата на пароозонатори в козметиката е напълно задължителна. Различните процедури имат нужда от еднаква подготовка. За да превърнете чистата кожа в реалност – със сигурност трябва да заложите на професионален пароозонатор, с различни опции. Така ще си гарантирате доволни клиенти, които ще идват отново и отново.


Разгледайте нашите предложения и ако имате нужда от помощ при избора си – обадете ни се. Ще ви дадем необходимата информация, за да вземете пароозонатора, който ще е най-функционален за вас. 

Професионален пароозонатор за козметичен салон D-008 Професионален пароозонатор за козметичен салон D-008
Ново Изчерпан
Процедурите с гореща пара спомагат за дълбоко почистване на кожата на лицето. Топлинният ефект на парата отваря порите и позволява отстраняването на замърсяванията. Резултатите включват омекотена и обновена кожа, премахнати черни точки, изглаждане на несъвършенства. Характеристики на уреда:Изпо..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Професионален пароозонатор за козметичен салон D-09, с функция ароматерапия Професионален пароозонатор за козметичен салон D-09, с функция ароматерапия
Ново Изчерпан
Процедурите с гореща пара спомагат за дълбоко почистване на кожата на лицето. Топлинният ефект на парата отваря порите и позволява отстраняването на замърсяванията. Резултатите включват омекотена и обновена кожа, премахнати черни точки, изглаждане на несъвършенства. Характеристики на уреда:Функция..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Уред за студена пара модел 828 Уред за студена пара модел 828
-44 %
Уред за студена пара модел 828Професионален уред за студена пара. Този уред е изключително подходящ закозметични салони, които вече разполагат с класически пароозонатор с топлапара. Процедурите с уреда имат успокояващо итонизиращо действие. Студената пара спомага за по-бързото затваряне на порите ир..
95.00лв. 169.00лв.
Без данък:95.00лв.
Пароозонатор 810 Пароозонатор 810
Изчерпан
Професионален козметичен пароозонатор. Уредът е лесен за употреба с практичен и функционален дизайн.Действие:- Омекотява повърхността на кожата, спомагайки по-лесното и ефикасно отстраняване на мъртвите клетки- Осигурява дълбоко почистване на порите като ги отваря и позволява да бъдат достигнати нас..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Професионален Козметичен Пакет SKIN Професионален Козметичен Пакет SKIN
-5 %
Професионален Козметичен Пакет SKIN Ви предлага комбинация от качествени козметични уреди и обзавеждане на едно място.Чрез това изгодно предложени, Вие спестявате време и средства, като се снабдявате с всичко необходимо за старта на Вашето козметично студио.Пакетът съдържа:Легло за масаж и козметика..
850.00лв. 892.50лв.
Без данък:850.00лв.
Пароозонатор за козметичен салон 715
Изчерпан
Пароозонатор за козметичен салон 715Професионален козметичен пароозонатор. Моделъте много удобен за работа. Отличава се с класически дизайн, включващ стойка срегулируема височина.Процедурите с пара за популярен метод задълбоко почистване на кожата на лицето. Топлинният ефект на парата отваряпорите и..
219.00лв.
Без данък:219.00лв.
Вапoзон Пароозонатор модел NV1707B Вапoзон Пароозонатор модел NV1707B
Изчерпан
Вапoзон Пароозонатор модел NV1707BПароозонатор 707В еизключително функционален козметичен уред. Използва за почистване на кожата,благодарение силата на парата, която позволява отваряне на порите. В резултатсе отстраняват всички замърсявания, мазнините, остатъците от грим и черните точки. Премахват с..
299.00лв.
Без данък:299.00лв.
Пароозонатор с топла и студена пара 868A Пароозонатор с топла и студена пара 868A
Изчерпан
Пароозонатор с топла и студена пара 868AИзключително удобен професионален уред, който съчетава благоприятният ефект от действието на комбинацията от топла и студена пара.Спомага за предразположението на кожата към последващите козметични процедури.Топлата пара действа омекотяващо, спомага за отварян..
269.00лв.
Без данък:269.00лв.
Козметичен Пароозонатор - Модел 813 Козметичен Пароозонатор - Модел 813
Изчерпан
Пароозонатор за козметичен салон 813Професионален модел козметичен пароозонатор. Пароозонаторът е един от основните компонентина козметичното оборудване, тъй като процедурите с него са предпочитан метод задълбоко почистване на кожата. Посредством силата на парата и нейният топлиненефект порите се от..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Професионален козметичен уред - Пароозонатор 714 Професионален козметичен уред - Пароозонатор 714
Изчерпан
Професионален козметичен уред - Пароозонатор714Професионален модел пароозонатор,отличаващ се с качество и удобен за работа дизайн. Уредът е изключителноефикасен, а процедурите с него са неинвазивни и безболезнени.Действието на пароозонатора сеосновава на генерираната от него гъста струя пара. Тя оме..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Професионален Пароозонатор за козметични салони В002
Изчерпан
Професионален Пароозонатор закозметични салони В002Пароозонаторът е необходима частот оборудването на всеки салон за красота. Неговото действие е неизменно припочистването на лицето.Генерираната от него паранавлажнява кожата, омекотява повърхностния ѝ слой и отваря порите. Натрупанатав порите мръсот..
309.00лв.
Без данък:309.00лв.
2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа E621 2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатор и Лампа Лупа E621
Изчерпан
2в1 Комбиниран козметичен уред - Пароозонатори Лампа Лупа E621Професионален козметичен уред,който съчетава два от най-необходимите и често използвани процедури във всяко козметичностудио. В него са включени пароозонатор и прецизна лампа лупа. Тази комбинацияпредлага изключително удобство при работа...
440.00лв.
Без данък:440.00лв.
Мини пароозонатор модел F-18
Изчерпан
Мини пароозонатор модел F-18Полезен, удобен и компактен уред съчетаващ действието на парата и озоновата терапия.Има антисептично действие, като почиства кожата от бактерии, замърсявания и микроорганизми. Чрез отварянето на порите осичурява по-добро почистване на кожата в нейната дълбочина.Засилва ме..
169.00лв.
Без данък:169.00лв.
Пароозонатор 308А
Изчерпан
Професионален козметичен пароозонатор. Уредът е лесен за употреба с практичен и функционален дизайн.Действие:- Омекотява повърхността на кожата, спомагайки по-лесното и ефикасно отстраняване на мъртвите клетки- Осигурява дълбоко почистване на порите като ги отваря и позволява да бъдат достигнати нас..
230.00лв.
Без данък:230.00лв.
Професионален козметичен пароозонатор 713
Изчерпан
Професионален козметичен пароозонатор 713Професионален козметичен пароозонатор, отличаващсе с удобен за употреба дизайн. Процедурите с уреда са изключително ефикасни задълбоко почистване на кожата по естествен и неагресивен начин. Поради това,пароозонаторът се нарежда сред най-популярните и основни ..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704
Изчерпан
МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704Пароозонаторът е уред, който има широко приложение вкозметичните процедури. Овлажнява кожата посредством вода, която излиза подформата на пара. По този начин кожата се подготвя за обработване. Паратапремахва мъртви клетки, разтваря порите, отстранява събралата се м..
169.00лв.
Без данък:169.00лв.
Професионален Пароозонатор F800 Професионален Пароозонатор F800
Изчерпан
Професионален Пароозонатор F800Един от най-известните изадължителен за всяко козметично студио уред е пароозонаторът. Той генерира плътна струя пара,която омекотява кожата и отваря порите. Това подготвя лицето за последващодълбоко почистване. Значително се улеснява премахването на черни точки,натруп..
490.00лв.
Без данък:490.00лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.