Меню
Вашата количка

Детоксикатори

Детоксикацията е процедура, която има положителен ефект върху тялото. Представлява пречистване от токсините, премахва остатъците, които организмът не може да усвои. За да може тялото да функционира пълноценно, е необходимо детоксикацията да се извършва поне 3-4 пъти в годината, при смяната на сезоните. Натрупването на вредни вещества води до различен вид заболявания и алергии. Едни от симптомите за лошото състояние на тялото са: акнето, различните видове петна по кожата, сенките под очите, всички видове обриви.

Допълнителна информация за детоксикаторите

Йонната детоксикация в козметиката е обвързана със специализирани апарати, чието действие генерира поток от положителни и отрицателни йони. Методът се състои в „изсмукване“ на противоположно заредените елементи в тялото, които са по-известни като токсини. 


След извършване на детоксикирането, организмът започва да работи много по-добре. Ефективността на работата на всички системи в тялото се подобрява, засилва се метаболизма, клетките се пълнят с въздух, като изхвърлят налепените вредни частици, кръвта се пречиства. Детоксикацията също така облекчава възпаленията, притъпява различен вид болка и спира разпространението на гъбични инфекции и бактерии.


В нашия сайт можете да намерите голямо разнообразие от детоксикатори. Различни модели на йонни детоксикатори, двусекторни детоксикатори, детоксиксатори със специална ваничка, както и йонни електроди за детоксикатор.


Йонните детоксикатори притежават електрод, чрез който се изкарват токсините през кожата. След края на процедурата състоянието на клиента се определя от цвета на водата. Всеки цвят отговаря за различна група органи. Уредът е с компактен и практичен дизайн, което го прави мобилен и лесен за употреба.


Двусекторните детоксикатори имат същото приложение, но разликата е, че можете да извършите 2 процедури едновременно. Това прави работата ви по-бърза, без да бъде за сметка на качеството. Моделите са оборудвани със специални дисплеи, с чиято помощ ще имате възможност да следите режима на работа.


Детоксикаторът с ваничка е удобен, защото е снабден с всичко необходимо за процедурата. Дизайнът позволява мобилност. Настройката на уреда става бързо, благодарение на работния панел.


Всички модели детоксикатори се предлагат със специално куфарче, благодарение на което можете да правите интервенциите на много места, не само във вашия салон. 


Уредите могат да се използват както за професионална, така и за домашна употреба. Не е препоръчително детоксикаторът да се използва от хора със заболявания. Преди да се възползвате от процедурата е добре да се консултирате с медицинско лице. 


Високотехнологичното устройство не изисква специална подготовка на тялото - детоксикира до голям степен черния дроб, облекчава мигрена, артрит и премахва натрупаните вредни вещества в клетките, като ги снабдява с кислород.


При нас ще откриете голямо разнообразие от детоксикатори, според вашите нужди и тези, на вашите клиенти. Уредите са изработени от качествени материали, като на някои от тях е поставен диспей, за да улесни процеса по детоксикация. Процедурата не вреди на здравето и има редица благоприятни действия върху всеки организъм. Специалистите препоръчват детоксикирането да се координира и със здравословно хранене. След като организмът се освободи от токсините е разумно да се подхрани с витамини и минерали. 

Slimming & Beautifying machine - 6 в 1 Slimming & Beautifying machine - 6 в 1
Ново
Преносим козметичен уред, с който можете да постигнете редица положителни резултати:> Извайване на тялото> Отпускащ и релаксиращ масаж > Отстраняване на мастни натрупвания и целулит> Регенериране и възстановяване на кожата> Абсорбция на козметични субстанции > Почистване на кожата> Стягане на кожата..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага с 4 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и регулатори за настройка на интензитета на програмата. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различни ..
380.00лв.
Без данък:380.00лв.
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага с 5 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и регулатори за настройка на интензитета на програмата. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различни ..
460.00лв.
Без данък:460.00лв.
Професионален козметичен уред със 7 функции RU-8208 Професионален козметичен уред със 7 функции RU-8208
Изчерпан
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага със 7 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и цифров дисплей за настройка на времето и интензитета. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различн..
820.00лв.
Без данък:820.00лв.
Козметичен апарат за йонна детоксикация - Йонен детоксикатор С01Този детоксиактор притежава голяма функционалност и е изключителноефективен. Отличава се с много екстри. Оборудване с ЛСД дисплей, на който може да следите режима на работа. Има работен панел,на който са разположени бутоните за управлен..
355.00лв.
Без данък:355.00лв.
Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02 Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02
-38 %
Йонен Електрод За Детоксикатор С серия 02Професионалният йонен електрод за детоксикация е доброрешение за всеки, който иска да изчисти тялото си отвътре. Наличието на токсинив организма може да ви предразположи към повече хронични болести. Погрижете сеза здравето си като освободите организма си от в..
15.00лв. 24.00лв.
Без данък:15.00лв.
Квантов анализатор модел G01Погрижете се за здравето на своите клиенти с квантованализатор. Това е професионален уред, който прави пълна диагностика на тялотона клиента. Получените резултати се разчитат чрез вградена матрица, съдържащапоказателите в норма. Процедурата продължава няколко минути, но е..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Козметичен детоксикатор модел A01
-18 % Изчерпан
Козметичен детоксикатор модел A01В последно време все повече хора отиват в козметичните салон и спацентровете с идеята да си направят йонна детоксиация. Ето защо това е уредкойто трябва да присъства във вашия салон. Детоксикацията има редица положителнидействия върху тялото. Процедурата с уреда спом..
139.00лв. 170.00лв.
Без данък:139.00лв.
Козметичен уред - Двусекционен детоксикатор модел В02
Изчерпан
Козметичен уред - Двусекционен детоксикатор модел В02Посредством този двусекторен детоксикатор вие ще може да извършвате двепроцедури едновременно. Оборудван е със всичко необходимо, за извършването надве детоксикации.Към уреда получавате: - 2 инфрачервени колана- 2 йонни електрода- 2 ленти за китка..
315.00лв.
Без данък:315.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.